Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Neu(e)rotyk, zebys slyszal to co ja w tej chwili.... :( mam sie ogarnąć i nie tworzyc kolka wzajemnej adoracji w wirtualnym swiecie gdzie sie wszyscy ze soba jają :( eh :( zrozumienie w związku :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, jezeli chodzi o szybkość reakcji to ja....wymiekam po płynach ... :(

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, dla niego to abstrakcja, inna planeta. Wiem, że to Cię wk..wia. Ale zrozumienie tego wykracza poza jego percepcję rzeczywistości. I nie ma w tym (prawdopodobnie) złej woli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ka_Po, chyba zupełnie ni jak i go nie zauważam, a jak patrzę to zawsze jestem zdziwiona, raz w jedną, raz w drugą stronę;)...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, dla niego to abstrakcja, inna planeta. Wiem, że to Cię wk..wia. Ale zrozumienie tego wykracza poza jego percepcję rzeczywistości. I nie ma w tym (prawdopodobnie) złej woli.

Przytaknę, bo co tu innego można napisać...

-- 23 lip 2011, 00:58 --

Moja mama jest rozczarowana. Okazało się, że jej ulubiony aktor, Tom Berenger skapciał. Tragedia Posejdona :lol:

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, tak...ja wiem...jestem w stanie zrozumiec ze nie rozumie...ale dlaczego ja musze wysłuchiwac tej perrory :( ja juz nie mam sily sluchac co ja powinnam zrobić :( juz jestem zmęczona....uwierz...powiedzialam ze przy jego najbliższym katarze powiem - ogarnij sie - twoj katar zalezy od twojej silnej woli.... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.