Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, tak przyznaje o Tobie i Aranjani pisałam i co z tego? miałam prawo po Twoim i jej zachowaniu. Nie przypominasz sobie? ja po awanturach najczęsciej wyrabiam sobie opinie o ludziach ;) Może przypomniec Ci pasnij sie khaleesi w łeb. wyrobiłam sobie o Tobie opinie.

Edytowane przez Gość

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

??//?/?////??????????

w ogole co sie tu dzieje

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie wyrabiam opinie taką byście sobie dali dupie rady i darowali waśnie i wojenki D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a daj spokój ja nigdy nie udawałam z nimi wielkiej sympatii więc o tej parze za dobrego zdania nie mam i co wolno mi. Oni o mnie tez pisali

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, ale sama na sile trzymalas z rottenem i nagle wjezdzalas na innych. Z tego co mi wiadomo to Aranjni chciala wyskoczyć z toba na kawe a ty sie wystraszylas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żeby się o kimś wypowiadać, trzeba znać dokładnie całą sytuację, a nie jakieś plotki "przychylnych" osób. Najtrudniej zachować obiektywizm i nie łykać plot jak bocian żaby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, ale sama na sile trzymalas z rottenem i nagle wjezdzalas na innych.

Bo sądziłam,ze jest wobec mnie fair? Dlatego broniłam go. Wierzyłam mu tak? ja jestem lojalna.

magnolia84, tak tylko widzisz on mi przedstawiał pewne sprawy tak, zę były logiczne. przejrzałam na oczy jak napisałaś coś o czym wiedział tylko on

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a daj spokój ja nigdy nie udawałam z nimi wielkiej sympatii więc o tej parze za dobrego zdania nie mam i co wolno mi. Oni o mnie tez pisali

gdyby nie to ze mam troche honoru w przeciwienstwie do innych zacytowalabym Twoje pw do mnie. Jakos kiedys darzylas mnie sympatia... ciekawe kiedy to sie zmienilo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestańcie proszę. Każdy popełnił jakiś błąd i nie wytykajmy już tego sobie, tylko wyciągnijmy z tego lekcję, nie obgadujmy, nie ufajmy ślepo każdemu i miejmy choć trochę dobrej woli do tego, żeby oddzielić to grubą krechą i zacząć od nowa, bez uprzedzeń i kłótni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ajkaa, w zasadzie jak na mnie naskoczyłas o te durne avki. a potem popłynęło samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezu glupio przyznac ale pociesza mnie fakt ze nie tylko ja mentalnie mam 13 lat

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Sigh *

Popstrykajcie sie jeszcze w nosy,jak jutro będzie powtórka z rozrywki to 24 będą lecieć bez ostrzeżenia.

A tymczasem życzę udanego wieczora..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie może obgadywac kto chce ale na pewno nie osoba która do mnie udaje wielkiego przyjaciela a za plecami jest wrogiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ajkaa, w zasadzie jak na mnie naskoczyłas o te durne avki. a potem popłynęło samo.

cos Ci sie chyba popierdzielilo ;)

raczej nie. Bo była wielka chryja o to na forum. A osta wtedy to dostałam z nic co nie? Jasne, ze Wy to zgłaszaliscie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ajkaa, a z kim trzymam? Davin, ja Ciebie obrażać? A o tym avku. no cóż jak dla mnie było to nic z obrażaniem. Oceniałam ten avek i nadal uwazam tak samo

-- 4 mar 2014, o 02:16 --

Davin, a nie pamietasz jak z Mirkiem była awantura? To dało mi pewien obraz jak odnosisz sie do ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.