Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

rotten soul, Bolek na Polu Mokotowskim taka knajpa. Nie ma czego zazroscic mozesz przezciez pojsc. No nie mysl sobie, ze mnie wtey nerwica nie meczy - niestety męczy to w tłumie luzie i tam gdzie jest głośno to mnie trzyma mocniej. Ale i tak ide bo sa momeny krótrke ze czuje sie

dobrze. Kwestia przekierowania uwagi.

Mnie teraz nocka leci tez niespeclanie bo ciezko sie uspokoic i mecza mnie napiecia.

-- 24 lis 2013, 04:24 --

silence_sadness,

A czemu nie śpisz?

Czy spanie to najepszy sposob na spędzenie nocy????

-- 24 lis 2013, 04:25 --

silence_sadness, a co porabiasz???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas,

Nie ma czego zazroscic mozesz przezciez pojsc

Jest. Po pierwsze nie mogę pójść tam bo daleko, a po drugie ja i taniec (z dziewczynami tym bardziej) to jakaś abstrakcja.

No nie mysl sobie, ze mnie wtey nerwica nie meczy

Nie myślę tak, ale i tak ładnie ogarniasz, bo pamiętam Twoje wypowiedzi z zeszłego tygodnia. Starasz sie i Ci to wychodzi.

Ale i tak ide bo sa momeny krótrke ze czuje sie

dobrze.

Wiem, tez mam ten syndrom. A tak naprawdę to w ogóle dobrze się nie czuję, tylko a'la dobrze, pseudo dobrze.

Czy spanie to najepszy sposob na spędzenie nocy????

Najlepszy o ile można spać, choć wolałbym bardziej aktywne spędzenie nocy w łóżku. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotten soul, Tez bym tam nie poszedł, ale mam auto dzieki niemu nawet 20 km to niedaleko.

Ciekaw ktore moje posty masz na mysli o czym pisalem? Z tym psudo dobrym samopoczuciem mam to samo, sa tylko fajne chwile

miunty, kiedy ogrania zapomnienie i pogrążenie sie jakiejs czynności rozmowie pisaniu, pracy.

-- 24 lis 2013, 04:53 --

rotten soul, Dobranoc :) Na pewno troche jeszcze posiedzie, bo coś czuje, ze po takim intesywnym dniu predko nie zasne... a moze zasne, no ale za bardzo jestem pobudzony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrych horrorów już nie ma, skończyły się na Cosiu :P

Ale...może obadaj Shutter, Conjuring, Case 39, o ile nie widziałaś ich

-- 24 lis 2013, 05:05 --

Reiben, Siema, jedn gosiu co pracuje na parkinu opowadal mi jak w latach 80 na festiwalu w Opolu wyrywal laski na gigancie i bral je na chate. Treaz przez to nie moge zasnać :)

siemka Wiesiu, skurczybyk jeden, takim to zazdroszczę, a może miał też giganta to łatwo szło :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, Moze i mial giganta ale chyba w rosporku. Mial taka metode ze szedł z psem a jak jaks dziewczyna glaskala psa, to sie do niej odzywal i zakadywal i zaciagal to łóżka. Znazy sie one same szły.

-- 24 lis 2013, 05:14 --

silence_sadness, to o mnie ostatnio rozbawilo to kacwawa, a najbardziej gra Zbrojewicza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, no mnie całkiem pozytywnie zaskoczył, bez szału, ale na tle reszty 'nowożytnych' horrorów jest imho dość dobry

-- 24 lis 2013, 05:20 --

tymczasem ja idę poleżakować w zimnym łożu ;p o dziwo dziś mnie trazodon nie usypia jak to zwykle

-- 24 lis 2013, 05:20 --

bywajcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.