Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myślę nad halabardą przy łóżku, takie coś chyba mniej więcej w książce używali i zwali lobo, od lobotomii :D

Mogę pisać poradniki, ale jak coś na moje rady upolujecie to 50% ofiar dla mnie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben,

Mogę pisać poradniki, ale jak coś na moje rady upolujecie to 50% ofiar dla mnie 8)

50% ofiar to uczciwa cena w zamian za 50% skuteczności poradnika "da w ryj albo nie" :D (jakkolwiek to brzmi :shock: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem dzisiaj w tym bolku, ale musze powiedziec ze jakis niespecjalnie bylo, nie bylo z kim zagaac na parkecie tez jakos niespecjalnie, przez momenty bylo fajnie jak tanczylem z grupa dziewczyn. Pozniej pojechalem pogadać Grzegorzem do niego do roboty, troche mi szkoda bylo wychodzc z tej imprezy,ale co tam.

Bedzie za tydzien. Z Grzegorzem ucialem sobie pogaweke do 2:00, pozniej w auto i jestem. Zleciala ta sobota nie wiadomo kiedy. Z tym ze po takim dniu

moze byc ciezko zasnac. W razie czego wezme benzo.

Jak wam mija nocka? Wdze, ze troche postów jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas,

Bylem dzisiaj w tym bolku

Gdzie byłeś?

przez momenty bylo fajnie jak tanczylem z grupa dziewczyn.

No na pewno było fajnie. Zazdroszczę koledze. :105:

Jak wam mija nocka?

Po chuju Wiesiu po chuju. :? A Tobie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myrcella, Co sie tyczy spania to sprobój relkascji Jacobsona http://relaksacja.pl/do_pobrania_za_darmo.html

Działalo to na mnie jak stosowałem. Kładziesz sie słuchawki na uszy słuchasz i robisz cwiczenia. Mnie po jednej sesji nie udawalo sie zasnac, ale

po dwoch trzech zaspialem w trakcie. Raz tak mialem ze przygotowalem sie - założyłem sluchawki na uszy położylem bluze na oczy coby mnie

nie drażnilo migotanie telewizora i no i zamknalem oczy, obudzilem się rano.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.