Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, 1 pierdolnięciem?

Aranjani, sorry,zwycięski szampan już sie leje.

http://joemonster.org/art/25328/Internauci_o_nocnej_akcji_posla_Wiplera

Niektóre obrazki mnie rozjebały :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, 6 browarow to za malo? Co prawda przysiadla sie do nas jakas typiara co nie wiedziala na jakim swiecie zyje (tak pijana byla) i cos tam probowalem z nia zagadac - miedzy innymi jak ma na imie, na co odpowiedziala, ze niewazne. Jakis czas pozniej puscila belta i na tym sie skonczylo moje gadanie z laskami. Jestem smieciem, jestem do kitu i taka jest prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, 6 browarow to za malo? Co prawda przysiadla sie do nas jakas typiara co nie wiedziala na jakim swiecie zyje (tak pijana byla) i cos tam probowalem z nia zagadac - miedzy innymi jak ma na imie, na co odpowiedziala, ze niewazne. Jakis czas pozniej puscila belta i na tym sie skonczylo moje gadanie z laskami. Jestem smieciem, jestem do kitu i taka jest prawda.

no w tym przypadku to nie bierz winy na siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakis czas pozniej puscila belta i na tym sie skonczylo moje gadanie z laskami

Jebłem :mrgreen:

sorry,wiem że nie powinienem ale i tak :mrgreen:

-- 01 lis 2013, 00:46 --

Davin, przez folie :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, Na odchodne ci powiem,pacyfikuj ciśnienie na baby,szkoda fatygi,zajmij się czym innym,może kiedyś się pojawi,może nie.

spodziewaj się niespodziewanego i tyle :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.