Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Masked_Man, Schweigen Junge :pirate:

władzę prędzej oddam duchowi statku widmo który nieprzerwanie towarzyszy mi od 5 tysięcy lat niż komukolwiek :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, Moim jedynym narkotykiem jest rzeczywistość głupcze,rzeczywistość,to że jest inna od twojej to druga kwestia :pirate:

Davin, Mydło?

Nie,ale żyrandole polecam,obicia kanap także.

To mi przypomina ostatniego klienta,który WRESZCIE polubił teściową,po tym jak kot zdziarał ich sofę,obiłem owy zdarty mebel teściową,wtedy dopiero docenił jaki miał dar,chyba nadal ma :roll:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w piekle rządzę ja , jak sie komus nie podoba to niech stanie w kolejce do nieba koniec

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, jestem starsza, byłam tam pierwsza :P

chwilowy kryzys mam, niech sobie idzie w cholere, won, spadówa ode mnie!

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, Nie ćpam kleju,to czysty spaczony umysł świra,nie potrzebuje substancji psychoaktywnych by być psychozjebem i gadać od rzeczy,pff :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, wez nie wywracaj tymi galami, zle to wyglada :P. Coz, ja tez jestem zjebany, a nic nie biore. Takze piona, jesli chodzi o te kwestie :P. Jednakze mimo ze jestem zjebany to uwazam sie za wartosciowa osobe. Nie wiem jak Ty ;)

Aranjani, oj tam. Tak sie jakos powiedzialo, a raczej napisalo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba,

No nie , może,

się jakoś podzielimy na dni parzyste i nieparzyste czy coś takiego?

kopnij go w 4 litery , znaczy się ten kryzys

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Ty ;)

Pomiędzy,ogólnie moje poczucie wartości jest od lat skopane,rozjechane przez pociąg,stratowane przez armie Aleksandra Wielkiego i zbombardowane amerykańskim napalmem.

Po prostu tylko czasem ten fakt mnie dobija,czasem mam na niego wyjebane,zależy od okoliczności,nastroju i pierdyliarda innych czynników

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.