Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Ja to zawsze ja.

Tak jak kebab jest zawsze kebabem.

wtf?

sęk w tym że mniej malkotence,wiem,nie ta forma co kiedyś w mhrocznej formie :<.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Mogę ci pożyczyć,mam w nadmiarze i tak spędzam go tutaj.

lepsze to niż izolatka od świata,wegetacja jest barwniejsza.

Aranjani, To uroce będzie,pani wilcek prychająca z pogardą i tupiąca nóżką w ziemie :lol::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, To tak jak z tym dowcipem...

Jak kogoś zajść?

Z nienacka.

http://2.bp.blogspot.com/-jDNg-nJATOc/UR4U3Mm0yeI/AAAAAAAAAI0/HihV7_SEDbI/s1600/ba-dum-tss1.jpg

Inna wersja

Spotkałem ją pewnej nocy,spodziewałem się że już nigdy więcej się nie zobaczymy,9 miesięcy później z nienacka telefon zadzwonił... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przy okazji,na facetach uciekających przed odpowiedzialnością po tym jak zmajstrowali nowego człeka powinno wypalać się oznaczenie.

"ALIMENCIARZ".

-- 02 paź 2013, 00:00 --

good night

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.