Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, mi się podobała ta jego płyta ,,od kołyski... ,, . no ale faktycznie, nie w każdego gust wpada. a na jakich jeszcze koncertach byłeś? ;)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, to jedyny na jakim byłem :mrgreen: poszedłbym na ensona i laikke1 , ale oni akurat są mniej znani i trudno o koncert z ich strony :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ensona i laikke1

nie znam, ale jutro powyszukuję i posłucham sobie bo czasami tacy ,,kameralni,, wykonawcy mają dużo więcej do zaprezentowania niż Ci słynni, nie? :yeah:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, mogę spać nie muszę :o

teraz dopiero pójdę hurrrrrrrra 3 seria w tvp1 "Żywe trupy" :twisted::o

no popatrzę na Pitch Black zawsze coś lubiłem Riddicka :mrgreen:

nara :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rainshadow, czasami tak. Lubię bardzo. Kiedyś z Mężem grałam często w Scrabble, ale teraz częściej gram w Literaki Tylko...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, weekend bardzo fajny u mnie towarzysko a jak u Ciebie? :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, ja dzis chciałam na rower ale pójdę jutro :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Twój wewnętrzny szatan. jaki on jest?

mi w porządku.. odbiłam się od dna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, :great: ja idę spać dobrej nocy kochani :papa:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.