Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, podziwiam ;) tzn.mnie czasem też ale dziś jestem pat nic ...dziwne że cokolwiek sensownego napisałam tu ;) zrobiło się czerwono-zielono wiosennie :mrgreen: na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Mnie się wydaje,że wiem że nic nie wiem w tej kwestii jest tak różnie pewnie lato nas zaskoczy w tym roku,jak zima co roku drogowców ;) ide jestem padnięta miłych snów,spokojnych. :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, no cóż jest to już jakaś norma powoli, tam gdzie ja się pojawiam nastaje niezręczna cisza, nie wiem jak to interpretować już to kiedyś pisałem tu, monk to widział, Ty to zauważasz, kurde. ;D

Łapa, uwielbiam te jego wstawki filozoficzne z którym zwraca się do widza, a myślisz, że pod względem realizmu uprawiania polityki, poziom serialu jest dobry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, dzieki, synchronizacja digitalna być musi to jest absolutna podstawa :yeah:

no ja sam nie lubie pic, ale do kompa lubie. ;)

dzisiaj postanowiłem sobie ze bede pisal pamietnik, i wszystkie zle uczynki kto mi podpadnie beda zapamietane. :D

a i na veganizm sie przestawiam od pojutrza :yeah: ale nic nie twierdze bo moze bede umieral od tego i wtedy zmienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, dzieki, synchronizacja digitalna być musi to jest absolutna podstawa :yeah:

no ja sam nie lubie pic, ale do kompa lubie. ;)

dzisiaj postanowiłem sobie ze bede pisal pamietnik, i wszystkie zle uczynki kto mi podpadnie beda zapamietane. :D

a i na veganizm sie przestawiam od pojutrza :yeah: ale nic nie twierdze bo moze bede umieral od tego i wtedy zmienie.

Ważne, że próbujesz.. :great: A co z tego będzie to już od Ciebie zależy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.