Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, no mówię, ze ja, poszłabym na spacer chętnie :mrgreen:

freya, racja, bo już nowy dzień! Czyli wczoraj było wczoraj i już mogę zaczynać od nowa :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no mówię, ze ja, poszłabym na spacer chętnie :mrgreen:

freya, racja, bo już nowy dzień! Czyli wczoraj było wczoraj i już mogę zaczynać od nowa :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nie skąpie , tylko dbam o zdrowie siostry :P doszedłem do wniosku , że rano każda kobieta powinna chodzić w masce :P to niemożliwe mamy tylko jeden młotek , a wałek odpada :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nie skąpie , tylko dbam o zdrowie siostry :P doszedłem do wniosku , że rano każda kobieta powinna chodzić w masce :P to niemożliwe mamy tylko jeden młotek , a wałek odpada :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a trzeba trzeba! :D tym razem będę uważać na ręce :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a trzeba trzeba! :D tym razem będę uważać na ręce :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat się własnym zdrowie pomartwi, nie moim :P kobieta tylko rano, a facet 24 h na dobę :P ale w zasadzie kobieta chodzi w masce... jak wystaczająco dużo makijażu nałoży :mrgreen: ale ja właśnie wałkiem chciałam... to moze flaszką... nie? bo zawołam pandy! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat się własnym zdrowie pomartwi, nie moim :P kobieta tylko rano, a facet 24 h na dobę :P ale w zasadzie kobieta chodzi w masce... jak wystaczająco dużo makijażu nałoży :mrgreen: ale ja właśnie wałkiem chciałam... to moze flaszką... nie? bo zawołam pandy! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale Ty nie facet... Ty lepiej juz nie chodź sama... jedyna ręka Ci zbędna ? ;)

a do mnie to Cie brat zaprowadzi co byś trafiła tam gdzie trzeba :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale Ty nie facet... Ty lepiej juz nie chodź sama... jedyna ręka Ci zbędna ? ;)

a do mnie to Cie brat zaprowadzi co byś trafiła tam gdzie trzeba :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, znowu Cie psy z łózka wyganiają? :D

-- 09 mar 2013, 00:41 --

freya, i Ty też ;)

Aranjani, brat mnie zaprowadzi? wolę iść sama, on to by najwyżej moje zwłoki doniosł :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, znowu Cie psy z łózka wyganiają? :D

-- 09 mar 2013, 00:41 --

freya, i Ty też ;)

Aranjani, brat mnie zaprowadzi? wolę iść sama, on to by najwyżej moje zwłoki doniosł :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.