Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

ja myślę, ze alkohol to sprzyja tworzeniu tych legend :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja myślę, ze alkohol to sprzyja tworzeniu tych legend :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Hmm,w bimbrze nie było aż tak tego czuć,i zwykle było to 1-2 kielichy na "próbę",więcej nie próbowałem... :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Hmm,w bimbrze nie było aż tak tego czuć,i zwykle było to 1-2 kielichy na "próbę",więcej nie próbowałem... :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, zdecydowanie hardcore :D chciałabym spróbować takiego mocnego alkoholu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, zdecydowanie hardcore :D chciałabym spróbować takiego mocnego alkoholu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nie taki diabeł strasznyyy :mrgreen:

Choć nawalić się czymś takim - to jest zapewne hc,ale poza tym nie sądzę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nie taki diabeł strasznyyy :mrgreen:

Choć nawalić się czymś takim - to jest zapewne hc,ale poza tym nie sądzę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jest strasznie nieswojo bez wilków. Czekam więc z niecierpliwością, aż powrócą z łowów. :D

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jest strasznie nieswojo bez wilków. Czekam więc z niecierpliwością, aż powrócą z łowów. :D

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.