Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, a zrozumiesz: bebemos alcohol ? :mrgreen::yeah:

-- 06 mar 2013, 23:21 --

Saraid, :papa:

freya, jestem za :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, a zrozumiesz: bebemos alcohol ? :mrgreen::yeah:

-- 06 mar 2013, 23:21 --

Saraid, :papa:

freya, jestem za :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale ja bym chciał tak samo jak tych dwóch facetów w tym wieku w garniturze śpiewać sobie takie przeboje , debila bym z siebie zrobił , ale jaja by były przynajmniej :P no dobra może siostra zostawić , tylko nie w stereo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale ja bym chciał tak samo jak tych dwóch facetów w tym wieku w garniturze śpiewać sobie takie przeboje , debila bym z siebie zrobił , ale jaja by były przynajmniej :P no dobra może siostra zostawić , tylko nie w stereo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no to fajne, jak ktos z wiekiem nie traci pogody ducha :Dale brat to się chyba w ogóle bez niej urodził :P

Już chyba łapię o co chodzi z tym stereo. A gdzie moja kawa? :mrgreen:

-- 06 mar 2013, 23:26 --

virgo21, no widzisz, alkohol jezyk międzynarodowy :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no to fajne, jak ktos z wiekiem nie traci pogody ducha :Dale brat to się chyba w ogóle bez niej urodził :P

Już chyba łapię o co chodzi z tym stereo. A gdzie moja kawa? :mrgreen:

-- 06 mar 2013, 23:26 --

virgo21, no widzisz, alkohol jezyk międzynarodowy :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, to prawda z tym alkoholem. Mój dziadek jak wypije to mówi we wszystkich językach. :D

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, to prawda z tym alkoholem. Mój dziadek jak wypije to mówi we wszystkich językach. :D

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, nie no, jest jeszcze kilka innych rzeczy o ktorych mozesz gadać :yeah:

freya, dogadałby się z moim dziadkiem zatem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, nie no, jest jeszcze kilka innych rzeczy o ktorych mozesz gadać :yeah:

freya, dogadałby się z moim dziadkiem zatem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.