Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, tak sądzisz? dzięki. kurcze wychodzi na to, że dla mnie nie ma żadnego kierunku. I nie wiem co teraz ze soba robić :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, sernik z bakaliami! :105:

-- 03 mar 2013, 00:57 --

Zawsze to powtarzam, że z Saiga to myśliciel. ;)

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, sernik z bakaliami! :105:

-- 03 mar 2013, 00:57 --

Zawsze to powtarzam, że z Saiga to myśliciel. ;)

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jeśli to strata czasu,to słusznie :mrgreen:

Za rok inny kierunek,czy srasz na system :P ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jeśli to strata czasu,to słusznie :mrgreen:

Za rok inny kierunek,czy srasz na system :P ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, luk_dig, no własnie totalnie nie wiem. W ogole to czuję sie jak wielkie rodzinne rozczarowanie, bo zawsze były takie plany, jaka ta Agusia mądra, zdolna i jakie z niej będą ludzie. No a ja im uwierzyłam, że się serio tam nadaję :?

Poszłabym na studia dzienne, ba, nawet bym mogla wrocic do tego hiszpanskiego, gdyby mnie bylo stac na studiowanie na miescu, w akademiku czy cos, bo te dojazdy to nie bylo na moje nerwy, wiem ze niektorzy i gorzej mają, ale jak się jest taką ofiarą jak ja to wszystko zniechęca.

Może zrobie jakas szkole policalna, albo studia zaczone jesli uda mi sie znalesc pracę. Narazie nie moge sie nawet na bezrobocie zarejstrowac, bo mam problemy z zamedowaniem.

uff to sie rozgadalam :D

-- 03 mar 2013, 01:03 --

freya, filologię hiszpańską studiowałam, a Ty co studiujesz? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, luk_dig, no własnie totalnie nie wiem. W ogole to czuję sie jak wielkie rodzinne rozczarowanie, bo zawsze były takie plany, jaka ta Agusia mądra, zdolna i jakie z niej będą ludzie. No a ja im uwierzyłam, że się serio tam nadaję :?

Poszłabym na studia dzienne, ba, nawet bym mogla wrocic do tego hiszpanskiego, gdyby mnie bylo stac na studiowanie na miescu, w akademiku czy cos, bo te dojazdy to nie bylo na moje nerwy, wiem ze niektorzy i gorzej mają, ale jak się jest taką ofiarą jak ja to wszystko zniechęca.

Może zrobie jakas szkole policalna, albo studia zaczone jesli uda mi sie znalesc pracę. Narazie nie moge sie nawet na bezrobocie zarejstrowac, bo mam problemy z zamedowaniem.

uff to sie rozgadalam :D

-- 03 mar 2013, 01:03 --

freya, filologię hiszpańską studiowałam, a Ty co studiujesz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, hiszpański jest super :) ale jakoś temu wszystkiemu nie podołałam :o

podziwiam, prawo to nie jakas tam byle filologia :D ktory rok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, hiszpański jest super :) ale jakoś temu wszystkiemu nie podołałam :o

podziwiam, prawo to nie jakas tam byle filologia :D ktory rok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, To się nie dziwie że masz ciężko na uczelni,nie wiem jaki łeb i chęci,wytrwałość trzeba mieć by na prawie siedzieć :shock:

podziwiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, To się nie dziwie że masz ciężko na uczelni,nie wiem jaki łeb i chęci,wytrwałość trzeba mieć by na prawie siedzieć :shock:

podziwiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Saiga, bo zaraz odfrunę. :mrgreen: Jestem na trzecim roku i ciągle wydaje mi się, że mam więcej nauki niż semestr wcześniej...

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Saiga, bo zaraz odfrunę. :mrgreen: Jestem na trzecim roku i ciągle wydaje mi się, że mam więcej nauki niż semestr wcześniej...

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.