Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

"Właśnie mi się przypomniało, że mam w lodówce jogurt, więc pomyślałem, że bym go se chętnie zjadł, ale z drugiej strony jak już mam jeść, to wolałbym zjeść kebaba, tylko, że nie mam kebaba.

I tak z euforii popadłem w melancholię."

a co to? :D

-- 27 lut 2013, 02:11 --

LilaWolken, jogebeli najlepsze :D hmm też bym zjadła a nie mam :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Właśnie mi się przypomniało, że mam w lodówce jogurt, więc pomyślałem, że bym go se chętnie zjadł, ale z drugiej strony jak już mam jeść, to wolałbym zjeść kebaba, tylko, że nie mam kebaba.

I tak z euforii popadłem w melancholię."

a co to? :D

-- 27 lut 2013, 02:11 --

LilaWolken, jogebeli najlepsze :D hmm też bym zjadła a nie mam :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, z funpage jakiegoś blogera. Co jest śmieszne samo w sobie bo noe czytam tych blogow ale mam straszną polewe jak 'stają się slawni' od swoich blogow i ocieraja się z prywatności na serwisach społecznosciowych.

-- 27 lut 2013, 02:13 --

Snejana, daj adres, wyśle pocztą 8)

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, z funpage jakiegoś blogera. Co jest śmieszne samo w sobie bo noe czytam tych blogow ale mam straszną polewe jak 'stają się slawni' od swoich blogow i ocieraja się z prywatności na serwisach społecznosciowych.

-- 27 lut 2013, 02:13 --

Snejana, daj adres, wyśle pocztą 8)

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, to akurat fajne było :P

a moze dasz radę spakować i wysłać mi mejlem? jogurt.rar? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, to akurat fajne było :P

a moze dasz radę spakować i wysłać mi mejlem? jogurt.rar? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.