Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Rangi

LSDisland

Rekomendowane odpowiedzi

jak czemu miałby by służyć, było by czytelniej i bardziej kolorowo :)

noi byłaby zachowana jakaś hierarchia między userami...

u mnie na forum jest np. tak:

>10 postów = nowy user

10 postów - 59 postów = zwykły user

60 - 99 = super user

<100 = VIP

noi oczywiście moderatorzy, junior admini i admini.

tyle, że moje forum jest nierozkręcone, stąd takie małe liczby... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ja jestem za rangami. Można sobie wpisać do CV, pokazać rodzinie, poderwać dziewczynę, można z rangą zatańczyć odbijanego, na zdjęciu z rangą wygląda się lepiej, można komus wygarnąć, że jest bez rangi. Można rangi liczyć wte i we wte w ramach kompulsji, podrywać autorytety, śnić rangę - wielki wodozwał szczęścia na siebie sprowadzić.

Tak, to zdecydowanie dobry pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LSDisland napisał(a):
noi byłaby zachowana jakaś hierarchia między userami...

Czyli podział na lepszych i gorszych?

Rangi zależne od ilości postów są fajne ale nie wszędzie - bardziej na towarzyskich forach, tutaj myślę że to zły pomysł. Chociażby po to żeby ludzie pisali jak mają coś do powiedzenia a nie po to żeby sobie nabić posty na fajniejszą rangę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak wogóle to jestem za tym żeby mój nick był wyświetlany w kolorze różowym :!:

a wracając do rzeczy tak dość że masa ludzi tutaj jest traktowana w normalnym świecie za coś gorszego to jeszcze tutaj wprowadzmy podziały na lepszych i gorszych :!:

dla przykładu Pan scrat, jeszcze z 4 miesiące temu miał o wiele mniej postów ode mnie chyba wyczuł sprawę i mocno uderzył z pisaniem fak fak będzię miał wyższą rangę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

isj napisał(a):
Tak, ja jestem za rangami. Można sobie wpisać do CV, pokazać rodzinie, poderwać dziewczynę, można z rangą zatańczyć odbijanego, na zdjęciu z rangą wygląda się lepiej, można komus wygarnąć, że jest bez rangi. Można rangi liczyć wte i we wte w ramach kompulsji, podrywać autorytety, śnić rangę - wielki wodozwał szczęścia na siebie sprowadzić.

Tak, to zdecydowanie dobry pomysł.

isj czasem mnie rozbrajasz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może zróbmy sobie rangi w stylu: lekko psychiczny, średnio psychiczny, bardzo psychiczny, mega psychol ........... :mrgreen: Będziemy się ścigać w tym, kto jest bardziej chory......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.