Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jaki jest najpiękniejszy Polak?

Niewkopomonowana

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Lucy32 napisał(a):

Ten pan byl tez swego czasu czarujący,i nawet się ubierał typowo(w filmie)jak Macho

Jasne spodnie, marynara hehehe

images (6).jpeg

A kto to nie znam ;o z daleką w miniaturze 1 chwili myślałam że Iwan Komarenko jahahaOlbrychski w potopie chodzący testosteron:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, lily was here napisał(a):

Nie musisz być miła zwłaszcza ze ci ludzie nie sa mną ani nie sa moimi partnerami, tak ze nie krępuj sie. Jesteśmy na forum i naprawdę jestem przyzwyczajona ze na forach ludzie piszą swoja opinie bądź komentują to, co ja napisze.

Nie szkodzi xD nie jest tobie bliski ale nadal człowiek. Nie chodziło mi o twoją przykrość, tak ogólnie nie nawyklam żeby z wyglądu się śmiać. Ale jak Ty piszesz że szczur no to ja napiszę że facet ale femini dla mnie  

A zupełnie obiektywnie to jakobe mansztajn jest 100x bardziej meski niz ten bohun w tym fragmencie. Podsiadlo ok, nie jest jakos hiper meski ale jest inteligentny, zabawny i super śpiewa wiec jak u Verinii u mnie to jest zawsze mix tego co dana osoba soba rezprezentuje jako charakter i inteligencja i wygladem. Wojewódzki tez nie jest moim fizycznym typem ale elokwencja i wymiata wiec ma plus sto. 

Teraz ten Jacobe jest przede wszystkim stary to znaczy postarzal się to nie dziwne że męski xd ale jak był młody to też miał urodę łagodnego mezczyzny i nawet zobacz jakie miał okulary stylizowal się też na takiego. 

A co do reszty no to dobrze że patrzycie na wnętrze idoli ale wiecie że to jednak celebryci, showbiznes jest pod publikę. W rzeczywistosci oni mogą być zupełnie inni i mieć nawet zupelnie inne poglądy. Liczy się PR i wizerunek. Jak się kogoś nie zna osobiście to jednak ja poprzestaje na ocenie wyglądu. Jasne że na piękno liczy się też charakter i myślę że inni też to wiedzą ale że taki temat to się każdy skupił na wyglądzie bo póki co o gwiazdach wszyscy pisali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Dryagan napisał(a):

O, to mnie akurat cieszy 😄 Mnie po prostu nie leży ten bardzo delikatny, trochę zniewieściały typ - malowane paznokcie, mocno wystylizowany look, cała ta estetyka „picuś-glancuś”

To chyba ja trochę inaczej. Chodzi mi bardziej o męskie jakby urodę, rysy lagodne, lagodne dlonie, itp. Sam styl jakby nawet może być mocno stereotypowo niemęski. Nie wiem np jak piercing, albo paznokcie no to właśnie da się mieć pomalowane paznokcie a dalej ktoś jest dla mnie męski 😂 odkryłam to jak maneskin wygrał eurowizje. Pamiętam że akurat przy dziadkach to oglądałam i oni co to ma być jaki występ jaka paskudna muzyka! A ja SUPER o mój Boże 🤣 oni wygrają 🤣🤣 tak nie sądziłam że można zaprezentować buty na podwyższeniu i być zajebiscie męskim :D fajny występ był A typo to Damiano David 

6 godzin temu, Dryagan napisał(a):

wyglądać jak drwal i komunikować uczucia wyłącznie chrząknięciem.

😂😂😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojewódzki tez nie jest moim fizycznym typem ale elokwencja i wymiata wiec ma plus sto

A mnie Wojewódzki mierzi, ma zawsze taki kpiący i pajacowaty sposób bycia.

Jedyne co mogę mu przyznać, to że dobrze się trzyma na swój wiek.

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

To chyba ja trochę inaczej. Chodzi mi bardziej o męskie jakby urodę, rysy lagodne, lagodne dlonie, itp. Sam styl jakby nawet może być mocno stereotypowo niemęski. Nie wiem np jak piercing, albo paznokcie no to właśnie da się mieć pomalowane paznokcie a dalej ktoś jest dla mnie męski 😂 odkryłam to jak maneskin wygrał eurowizje. Pamiętam że akurat przy dziadkach to oglądałam i oni co to ma być jaki występ jaka paskudna muzyka! A ja SUPER o mój Boże 🤣 oni wygrają 🤣🤣 tak nie sądziłam że można zaprezentować buty na podwyższeniu i być zajebiscie męskim :D fajny występ był A typo to Damiano David 

😂😂😂

Ten Damiano rzeczywiście coś w sobie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi