Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jaki jest najpiękniejszy Polak?

Niewkopomonowana

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Nie przejmuj się,Bohun tez dzis pewnie nie jest w formie.😫

No pewnie nie jest, ale ja jestem młodszy jednak od niego. I to pewnie ze 20 lat!!!

Są odpowiedzi, które przychodzą dopiero wtedy, gdy człowiek przestaje walczyć ze światem, a zaczyna słyszeć własną duszę (Aida)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Na pierwszy rzut oka pomyslalam ze to Borat🤣Zakladam okulary..hehehe

Bo nie jest tutaj podobny do stylówki jaką ma zazwyczaj.

Patrz: To mi sie spodobało.

Ralph Kaminski _KORA_.jpeg

Do przyszłości, czy przeszłości, do czasów, w których myśl jest wolna, w których ludzie różnią się między sobą i nie żyją samotnie. Do czasów, w których istnieje prawda (…) Z epoki identyczności, z epoki samotności, z epoki Wielkiego Brata, z epoki dwójmyślenia pozdrawiam was!

Normalność nie jest kwestią statystyki.

Wielki Brat patrzy. ~ George Orwell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, lily was here napisał(a):

Ten bohun wyglada jak taki typ spod ciemnej gwiazdy, który nie wiadomo czy tylko poprosi o 5 zeta czy od razu wyleci z kosa pod żebro. Brzydki, taki szczurowaty i jakos mu zle z oczu patrzy ;)

Dlatego idealnie pasowal do tej roli.Zly chlopiec a jednak potrafił kochać.🤣

Mnie tam się podobał,tak jak kiedys Olbrychski (tez)

Taki ulubiony typ urody.

mqdefault.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Dlatego idealnie pasowal do tej roli.Zly chlopiec a jednak potrafił kochać.🤣

Mnie tam się podobał,tak jak kiedys Olbrychski (tez)

Taki ulubiony typ urody.

mqdefault.jpg

Ominęła mnie ta faza na bohaterów Sienkiewicza ;) jakos chyba nigdy do końca żadnego z tych filmów trylogii nie obejrzałam nawet. Nie cierpie filmów kostiumowych, wyjątkiem jest lalka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Niewkopomonowana napisał(a):

Bo nie jest tutaj podobny do stylówki jaką ma zazwyczaj.

Patrz: To mi sie spodobało.

Ralph Kaminski _KORA_.jpeg

O nie. 😄 Jeśli to jest obecnie ideał męskiej urody, to jako przedstawiciel starszego pokolenia składam oficjalny protest i proszę o przywrócenie Bohuna. Z nim przynajmniej przegrywam na zasadach, które rozumiem.

Edytowane przez Dryagan
Są odpowiedzi, które przychodzą dopiero wtedy, gdy człowiek przestaje walczyć ze światem, a zaczyna słyszeć własną duszę (Aida)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dryagan ideał urody? To jest osoba, która mi się podoba.

Jeśli masz z tym jakiś "osobisty" problem, to szukaj opinii w internecie, gdzie znajdą Ci chłopaka, który Ci podpasuje.  O nie. To naprawdę hańba!!! Ralph Kaminski piękny? Idę napić się wina, by przełknąć czyjś gust.

Do przyszłości, czy przeszłości, do czasów, w których myśl jest wolna, w których ludzie różnią się między sobą i nie żyją samotnie. Do czasów, w których istnieje prawda (…) Z epoki identyczności, z epoki samotności, z epoki Wielkiego Brata, z epoki dwójmyślenia pozdrawiam was!

Normalność nie jest kwestią statystyki.

Wielki Brat patrzy. ~ George Orwell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Dryagan napisał(a):

O nie. 😄 Jeśli to jest obecnie ideał męskiej urody, to jako przedstawiciel starszego pokolenia składam oficjalny protest i proszę o przywrócenie Bohuna. Z nim przynajmniej przegrywam na zasadach, które rozumiem.

Jako kobieta jestem wstrząśnięta, że komuś się podoba to dziwadło. A jeśli moja opinia się komuś nie podoba, to może jeszcze wódki się napić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Jeśli to jest obecnie ideał męskiej urody, to jako przedstawiciel starszego pokolenia składam oficjalny protest i proszę o przywrócenie Bohuna

No ja tez z tego starszego pokolenia ,i może dlatego mam swój (inny) typ urody meskiej.Dla mnie Bohun jest męski a Kaminski...no nie bardzo ,zresztą on sam sie kreuje nie wiem na kogo.Takie dziwadlo co szczeka.Ale nie chce obrazac bo rozumiem ze komus sie on moze bardzo podobać.Mi kompletnie nie,tak jak niektorym sie nie podobaja Bohuni Skrzetuski😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

49 minut temu, Niewkopomonowana napisał(a):

@Dryagan ideał urody? To jest osoba, która mi się podoba.

Jeśli masz z tym jakiś "osobisty" problem, to szukaj opinii w internecie, gdzie znajdą Ci chłopaka, który Ci podpasuje.  O nie. To naprawdę hańba!!! Ralph Kaminski piękny? Idę napić się wina, by przełknąć czyjś gust.

Ej, ale ja naprawdę żartuję 😄  Nie traktuj tego poważnie co piszę

Nie mam problemu z tym, że Ci się podoba. Bardziej mnie rozbawiło, że chyba właśnie zobaczyłem na własne oczy kolejną odsłonę wojny zetek z milenialsami. Dla mnie to po prostu bardzo delikatny typ urody i sam za nic nie chciałbym tak wyglądać. Widocznie każde pokolenie ma trochę inne wyobrażenie tego, co jest atrakcyjne.

Więc bez obrazy i bez wina na pocieszenie 😄  Ja tylko z bezpiecznej odległości bronię honoru bardziej oldschoolowego modelu faceta. Bohun znowu awansował w rankingu, chociaż aktora nie cierpię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi