Skocz do zawartości
Nerwica.com

Prośba o kontakt do shadow_no

ancient_mariner

Rekomendowane odpowiedzi

To ja "bycznik". chcialem porowmawiać, przeprosić, postanowić poprawę i obiecać że już nie bedę sobie przeginał pałki.

zmieniłem sie bardzo przez ostatnie 1-2 miesiące.

Jak możesz napisz do mnie priv to porozmawiamy, i zweryfikujesz czy mogę wrócić na forum, bardzo mi na tym zależy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, libed napisał(a):

chlopie dopiero 20 minut czekasz moze kupe robi, spi albo odpoczywa :D 

wczoraj juz tu bylem i pisalem normalnie z ludzmi , ale dostalem bana z zasady, ale juz sie poprawilem sam widzisz ze nawet na kafe juz nie pisze glupot, przestal mnie bawic trolling, miesiac temu stalo sie cos co mnie mocno zmienilo psychicznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, ancient_mariner napisał(a):

wczoraj juz tu bylem i pisalem normalnie z ludzmi , ale dostalem bana z zasady, ale juz sie poprawilem sam widzisz ze nawet na kafe juz nie pisze glupot, przestal mnie bawic trolling, miesiac temu stalo sie cos co mnie mocno zmienilo psychicznie.

takie kity to shadowowi opowiadaj moze uwierzy, a nie mnie. ja cie znam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, libed napisał(a):

takie kity to shadowowi opowiadaj moze uwierzy, a nie mnie. ja cie znam :D

kafe to inne srodowisko, pelno trolli i znikeajacych tematow i rozmow o goownie, a tutaj zauwazylem jest ciekawa spolecznosc i ciekawe osobowosci, chcialbym wejsc z nimi w interakcje i wymienic sie doswiadczeniami.

masz mnie za menela wiem to ale to byla moja kreacja dla szokowanie ludzi, bo lubie podpuszczac, a tak na prawde jestem calkiem inny

fakt w czasach jak mi odpieerdalalo to potrafilem 4-5 pi wypic na pauzie i jechac godzinke na kacu, ale teraz rzucam mocno alko, i w trasie nic nie pije jedynie na weekendy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi