Skocz do zawartości
Nerwica.com

Panowie, czy szpilki naprawdę dodają kobietom dużo seksapilu?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też mam inne.

+99% do atrakcyjności

+100% do puszastości 

+96% do ciepła

+100% do komfortu

jeśli kobieta chodzi po domu ubrana w takich bamboszach, rozciągniętej koszulce i w gaciach daje to +1000% szansy na gorącą noc. Czy trzeba zakładać szpilki, by kobieta była seksowna? :P bynajmniej nie szata zdobi człowieka :P 

Przynajmniej moje biseksualne zwoje mózgowe się odzywają, dla mnie to właśnie w takich sytuacjach kobieta jest najbardziej ponętna :P a nie tam, jakieś szpilki, mała czarna. Naturalna, rozczochrana. Czego chcieć więcej? 

Women's slippers _ Women's shoes & slippers.jpg

Tylko w swoim szaleństwie jestem wolna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Cynthia napisał(a):

Ja też mam inne.

+99% do atrakcyjności

+100% do puszastości 

+96% do ciepła

+100% do komfortu

jeśli kobieta chodzi po domu ubrana w takich bamboszach, rozciągniętej koszulce i w gaciach daje to +1000% szansy na gorącą noc. Czy trzeba zakładać szpilki, by kobieta była seksowna? :P bynajmniej nie szata zdobi człowieka :P 

Przynajmniej moje biseksualne zwoje mózgowe się odzywają, dla mnie to właśnie w takich sytuacjach kobieta jest najbardziej ponętna :P a nie tam, jakieś szpilki, mała czarna. Naturalna, rozczochrana. Czego chcieć więcej? 

Women's slippers _ Women's shoes & slippers.jpg

Standard bambosze pewnie jeszcze w szafce mamy :D 

B A m B o s z e 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

57 minut temu, KochamElcie napisał(a):

To zależy chyba od baby, jednak bardziej od szpilek preferuje brak obuwia, chyba, że baba ma wielkie kajaki albo płaskostopie, to ee... 

obleśny komentarz, chyba pomylies fora / działy 

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Co do szpilek to ja mam problem że mi zwykle spadają ze stóp i dlatego muszę kupować takie z zapięciem z paseczkami z boku. A takich bez nie miałam a mi się najbardziej podobają 

Bo to sie kupuje zawsze rozmiar mniejsze niz swój 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

To zależy chyba od baby, jednak bardziej od szpilek preferuje brak obuwia, chyba, że baba ma wielkie kajaki albo płaskostopie, to ee... 

Jak słyszę "baba" to nóż mi się w kieszeni otwiera. Może tak trochę szacunku? W ogóle twój komentarz niestety świadczy o tobie... a dobrze nie świadczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Cynthia napisał(a):

Jak słyszę "baba" to nóż mi się w kieszeni otwiera. Może tak trochę szacunku? W ogóle twój komentarz niestety świadczy o tobie... a dobrze nie świadczy. 

Gość ma mental 6-latka. Trzeba mieć z tylu głowy zawsze czytając go. To nie jest hejt, to są fakty. Możecie dać osta ale kto wie ten wie:)

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Bo to sie kupuje zawsze rozmiar mniejsze niz swój 

Wiem tak kupuje to tak jak baleriny. Baleriny znowu mi się nie podobają. Najwygodniejsze platformy są

4 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Te kajaki w sam raz do pływania w jeziorze ,🤣Już o tym rozprawiał hehe

XDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Gość ma mental 6-latka. Trzeba mieć z tylu głowy zawsze czytając go. To nie jest hejt, to są fakty. Możecie dać osta ale kto wie ten wie:)

nie wiem gościa nie znam i niezbyt czytam, bo jakoś mi nie po drodze... ale to co napisał jest po prostu ohydne i żenujące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Cynthia napisał(a):

gorzej być nie może 😜 

Uwierz ze może 😀

co do szpilek jeszcze - ja sie nie dziwie ze panom sie efekt podoba bo fakty są takie, ze noga wyglada smuklej / naciągają sie miesnie itd. Nie zmienia to faktu ze są to buty raczej z tych nieludzkich ;) 

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale przy tym fragmencie gdzie żona czeka w szpilkach na pana i władcę zaczęło się robić gorąco 😁

Z martini

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi