Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jake lubicie włosy, fryzury?

sailorka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kiedyś szalałam na punkcie dredów. Miałam dredy, miałam irokeza, cornrowy, chyba wszystkie kolory tęczy. Teraz mam coś między wolfcutem a mulletem, z krótszą grzywką i krótszą górą. A Wy jakie fryzury lubicie? Co macie na głowach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz zapuszczam i póki co nie zapowiada się na to, żeby to się zmieniło. Ale różne rzeczy miałam na głowie i krótkie i wygolone i długie ;)

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każde byle bez wszów, łupieżu, za bardzo suchych czy przetłuszczających się. 

Nosilam prostą grzywkę, ale nie chcę mi się jej prostować. Lubię długie, krotkie, kręcone, falowane, proste, farbowane, dredy, warkoczyki.. Podobają mi się też wygolone boki choć jeszcze tego nie robiłam, ale pewnie sprawdzę kiedyś. 

U mężczyzn preferuję długie czy dłuższe włosy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, sailorka napisał(a):

coś między wolfcutem a mulletem, z krótszą grzywką i krótszą górą

Podobają mi się takie, są w modzie i mają pazura.

Ja mam jakieś przerośnięte włosy teraz, powiedzmy, miałam krótkie za ucho plus grzywkę typu French bangs, trochę teraz długa jest i noszę ją na boki, a włosy w kucyka, bo są nieforemnego kształtu plus jest lato więc tak jest przewiewniej.

Podobają mi się krótkie włosy typu French bob z grzywką, albo Pixie cut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, sailorka napisał(a):

@Żaba Monika akurat pixie mi się nie podoba, ale niektórym pasuje. Męskie fryzury są teraz fajniejsze. Warrior cut, Edgar cut.

Tak, choć to fryzury tego typu, że się źle zestarzeją.

Dzisiaj widziałam chłopaka z imponującą grzywką, miał długie włosy i falującą grzywkę jak w latach 80. Z resztą jego looku fajnie to wyglądało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi chyba najlepiej pasują krótkie boki (maszynką) i góra dłuższa (nożyczkami). Zwykle sam to ogarniam w domu + ewentualnie pomaga mi ktoś z tyłem głowy, bo nie mam luster odpowiednich. 

Chciałbym zobaczyć siebie w dłuższych włosach. Ojciec miał kilkadziesiąt lat temu i lekko mu się kręciły. Mi pewnie też by się takie zrobiły. Jednak im dłuższe włosy mam tym gorzej wyglądają po umyciu + x godzin. Normalnie mam je gęste bardzo, a po myciu zyskują na objętości i wyglądają fatalnie wg mnie xD

A u kobiet to właściwie każda fryzura będzie dobra jeśli pasuje. Podobnie jak ktoś tam pisał wyżej - lubię grzywkę. Jednak mówię - u jednej pani super wypadnie grzywka, a u drugiej loki. 

Może jedynie by mi średnio podobała się kobieta z całą głową zrobioną maszynką lub na łyso. Co nie zmienia faktu, że i coś takiego może im super pasować. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U innych szalone lubie, u facetow raczej dłuższe niz krótsze (nie na rekruta na pewno), sama nosze nudne fryzury typu long bob i jakies curtain bangs do tego 😀

17 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

powiedzmy, miałam krótkie za ucho plus grzywkę typu French bangs, trochę teraz długa jest i noszę ją na boki,

Brzmi fajnie, podobaja mi sie krotkie fryzury u dziewczyn z dłuższa grzywka, są cute i takie classy a zarazem lobuziarskie trochę jakby 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

U innych szalone lubie, u facetow raczej dłuższe niz krótsze (nie na rekruta na pewno), sama nosze nudne fryzury typu long bob i jakies curtain bangs do tego 😀

Brzmi fajnie, podobaja mi sie krotkie fryzury u dziewczyn z dłuższa grzywka, są cute i takie classy a zarazem lobuziarskie trochę jakby 

Brzmi to lepiej niz wyglada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 15.07.2026 o 09:52, Happyandsad napisał(a):

Mi chyba najlepiej pasują krótkie boki (maszynką) i góra dłuższa (nożyczkami). Zwykle sam to ogarniam w domu + ewentualnie pomaga mi ktoś z tyłem głowy, bo nie mam luster odpowiednich. 

Jak to technicznie możliwe?!

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi