Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oko za oko

brum.brum

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ogólnie cierpliwa, wyrozumiała, dająca szansę drugą, ale drugą i ostatnią. Potrafię krzyknąć, jeśli ktoś przekroczy moją strefę komfortu i zacznie mnie obrażać. Staram się jednak w dość kulturalny i inteligentny sposób jakoś podejść do tematu, ale nie pozwalam sobie wejść na głowę. Kieruję się karmą i tym, że dobro wraca, ale czasami tego dobra brakuje mi do niektórych ludzi.  

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od sytuacji i nastroju, staram się nad sobą panować a różnie wychodzi. Znajomi mówią że jestem cierpliwy ale jak się wkurwię to już amen, trwa to krótko i intensywnie x) a i nie umiem nosić w sobie urazy, może być mi przykro czy ciężko ale nie potrafię być zły dłużej niż kilka chwil - to nie jest wypracowane, wręcz przeciwnie kiedyś minsię nie podobało, dziś zlewam. Mnie też się podoba temat. Pzdr Brum 🙂

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Cynthia napisał(a):

Ja ogólnie cierpliwa, wyrozumiała, dająca szansę drugą, ale drugą i ostatnią. Potrafię krzyknąć, jeśli ktoś przekroczy moją strefę komfortu i zacznie mnie obrażać. Staram się jednak w dość kulturalny i inteligentny sposób jakoś podejść do tematu, ale nie pozwalam sobie wejść na głowę. Kieruję się karmą i tym, że dobro wraca, ale czasami tego dobra brakuje mi do niektórych ludzi.  

to masz o sobie nazbyt dobre zdanie :D

żart.

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mi ktoś nadepnie na odcisk, to się odpalam. Jestem bezpośrednia i nie wkładam tego w kolorowanki, żeby tylko nie mieć problemy i żeby inni mnie lubili i wysyłałi lajki i poklaski :D Wywalone. Jadę ostro z tematem. Dlatego jak coś masz do mnie, to pisz, ale wiedz, że przez ciebie dostanę bana i możesz się tym cieszyć.

Teraz, Cynthia napisał(a):

no tak, bo po dobroci z tobą nie można ;) 

wg. mnie ejsteś fałszywa. Według ciebie jestem hipokrytką. Niech tak zostanie.

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o Ciebie @Dalila_ masz problem, napiszesz, ja odpiszę. Sprawę wyjaśniamy. I jest okej. Nikt sobie w drogę nie wchodzi. Czasem są nieporozumienia.

A @Cynthia nie znasz całości tematu mojego i @Nie lubię świtu, więc nie powinnaś się wtrącać.

Bo łatwo ocenić czyjąś "dramę". Zdarzają się. Ale osoby komentujące to, co się dzieje i to jeszcze  z takim chamskim tekstem jest podłe. Zwłaszcza, że jeszcze kilka dni temu było między nami ok. NIe czaję Cię, kobito :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Verinia napisał(a):

Ja ogólnie cierpliwa, wyrozumiała, dająca szansę drugą, ale drugą i ostatnią.

ojej, dostałąm ostatnią szansę? Ryczeć na pewno nie będę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i nie udawaj dobrotliwe, bo twoje posty temu przeczą. Ja chociaż nie udaję milutkiej.

Teraz, Cynthia napisał(a):

Ależ ja mam prawo się wtrącać i wyrazić swoje zdanie. Jesteśmy społecznością i nikt mi nie zabroni pisać  🙃

Pisz sobie posty jakie chcesz, ale nie czaisz. Piszę nie znasz CAŁEJ sytuacji. I o to mi chodzi (kurwa, muszę się powtarzać).  NIe zabronię Ci pisać. Nie o tym piszę... jeny. Bądź w regualminie na 100%, nie przekraczaj zasad, ale bystry obserwator zauważy kto jest kto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolorowych koszmarów :D 

9 minut temu, Cynthia napisał(a):

kończę temat, bo się nie dogadamy.

kończ, bo nie ogarniesz tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi