Skocz do zawartości
Nerwica.com

Glow up

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

,,Glow up" z ang. upiększenie. Co to znaczy no to to jest wtedy gdy pamietacie kogoś kto byl nieciekawy/przecietny z wyglądu, a potem widzicie tę osobę i jesteście w szoku że jest hot. Mniej więcej xd

Znacie takie osoby? Chyba każdy zna...

Przeszliscie kiedyś swój glow up? To opowiedzcie :3

Możecie też dawać rady na temat glow up co można poprawic

Moja inspiracja to xd algorytm kiedyś pokazał mi ciekawy kanał na temat urody, znaczy bardziej socjologiczny i antropogeniczny, anatomiczny niż urodowy. Niestety jest po angielsku. Ale może kogoś zaciekawi. Może znajdzie jakieś rady bo widziałam takie rolki na kanale tez. To nie jest płatna promocja. 

https://youtube.com/@qovesstudio?si=EM7OkrmDeff03V1E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalam chlopaka, ktory byl zawsze grubaskiem w podstawowce, a potem nagle schudl gdy dorosl i zrobil sie z niego przystojniak. Plus mialam kolezanke, ktora tez miala nadwaga w podstawowce, poza tym troche od niej smierdzialo i nikt nie chcial z nia siedziec w lawce, a potem ladna kobieta z niej wyrosla, do tego zostala kosmetyczka wiec jest zadbana.

Takie przyklady mi sie przypominaja, wiekszosc raczej poszla w przeciwna strone, to znaczy z wiekiem zbrzydli lub przytyli. Takie sa zwykle uroki starzenia sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w gimnazjum nie umiałam się ubrać, co za czasy, dopiero w 3 gim normalnie się nosiłam. Potem miałam brzydką grzywke w liceum ale później ogarnęłam się:D W podstawówce mieliśmy chłopaka nie wiem skąd się wzięło to że został klasową ofiarą. Chyba dlatego że był zakochany w mojej psiapsi a ona była mu bardzo niechetna. To nawet pamiętam zabawę że jak tylko kogoś dotknął to mówiło sie fuj i ręką trzeba była podac dalej. Tragedia co dzieci potrafią wymyśleć. No to jak dorósł to go kiedyś w liceum/na studiach w tym wieku jakos widziałam to fjufju ale przystojniak:P  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ja w gimnazjum nie umiałam się ubrać, co za czasy, dopiero w 3 gim normalnie się nosiłam. Potem miałam brzydką grzywke w liceum ale później ogarnęłam się:D W podstawówce mieliśmy chłopaka nie wiem skąd się wzięło to że został klasową ofiarą. Chyba dlatego że był zakochany w mojej psiapsi a ona była mu bardzo niechetna. To nawet pamiętam zabawę że jak tylko kogoś dotknął to mówiło sie fuj i ręką trzeba była podac dalej. Tragedia co dzieci potrafią wymyśleć. No to jak dorósł to go kiedyś w liceum/na studiach w tym wieku jakos widziałam to fjufju ale przystojniak:P  

W takim wieku to jest dosyc powszechne, ze ktos jest takim sobie dzieckiem, a potem nagle ma 20 lat i ladniej wyglada. Ale potem to czesto idzie w odwrotna strone, choc niektorzy sie dobrze trzymaja.

Pamietam gdy mialam chyba 28 lat i byla nasza-klasa, wtedy zobaczylam niektorych znajomych, ktorych nie widzialam od podstawowki i niektorzy koledzy wygladali jak chlopy w srednim wieku, a nawet nie byli tacy starzy. No ale ja ich oamietalam jako mlodych chlopcow, a oni nagle mieli brzuszki i byli lysiejacy. Ich styl ubierania tez wiele pozostawial do zyczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

W takim wieku to jest dosyc powszechne, ze ktos jest takim sobie dzieckiem, a potem nagle ma 20 lat i ladniej wyglada. Ale potem to czesto idzie w odwrotna strone, choc niektorzy sie dobrze trzymaja.

Pamietam gdy mialam chyba 28 lat i byla nasza-klasa, wtedy zobaczylam niektorych znajomych, ktorych nie widzialam od podstawowki i niektorzy koledzy wygladali jak chlopy w srednim wieku, a nawet nie byli tacy starzy. No ale ja ich oamietalam jako mlodych chlopcow, a oni nagle mieli brzuszki i byli lysiejacy. Ich styl ubierania tez wiele pozostawial do zyczenia.

Masz rację. Niektórzy zmieniają się totalnie i nie widać żadnego podobieństwa do siebie z czasów jak byli dziećmi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi