Skocz do zawartości
Nerwica.com

Marzenia a rzeczywistość

Anastazja 7

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Ja kiedyś miałam marzenie że zabiorę rodziców nad morze.

Oo dokładnie takie samo marzenie miałem kiedyś, ale znaleźli milion wymówek byleby nie jechać. Albo to starość, a może godzi w dumę rodziców to że dziecko mogłoby im pokazać coś, co im się nie udało huh

Z marzeń generalnie to udało mi się osiągnąć bardzo mało rzeczy, ale głównie tych dosyć grubych więc nie jest źle. Wiem że większości pozostałych się nie uda zrealizować, ale mam prawo sobie marzyć że np. będe normalny, nie? xD

Szkoda tylko że właśnie gdy kilka rzeczy mi w końcu wyszło to osiadłem w ciepłym kurwidołku i teraz nie wyrywam się by próbować cokolwiek zmieniać, bo im dalej zajdę tym bardziej się boje że coś nowego mnie za bardzo położy i się cofnę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, conditioner napisał(a):

Wiem że większości pozostałych się nie uda zrealizować, ale mam prawo sobie marzyć że np. będe normalny, nie? xD

hahaha fajnie że wróciłeś. Chce pantene z powrotem w avku

32 minuty temu, conditioner napisał(a):

Szkoda tylko że właśnie gdy kilka rzeczy mi w końcu wyszło to osiadłem w ciepłym kurwidołku i teraz nie wyrywam się by próbować cokolwiek zmieniać, bo im dalej zajdę tym bardziej się boje że coś nowego mnie za bardzo położy i się cofnę

Mówisz o karierze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Odwiedź ten zamek darculi 

Draculi

Oczywiscie,ale są lepsze.Np. gotycki zamek Korwina . Lubię zapach minionego czasu w tych zamkach. Wyobrażam sobie życie ówczesnych ludzi.Tak pachnie historia. Pozdrowię od ciebie Draculę 😲😲😅😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Oczywiscie,ale są lepsze.Np. gotycki zamek Korwina . Lubię zapach minionego czasu w tych zamkach. Wyobrażam sobie życie ówczesnych ludzi.Tak pachnie historia. Pozdrowię od ciebie Draculę 😲😲😅😅

Korwina Mikke? Pozdrów obu :D :D super wypoczynku wam😊😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi