Skocz do zawartości
Nerwica.com

Marzenia a rzeczywistość

Anastazja 7

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Ja kiedyś miałam marzenie że zabiorę rodziców nad morze.

Oo dokładnie takie samo marzenie miałem kiedyś, ale znaleźli milion wymówek byleby nie jechać. Albo to starość, a może godzi w dumę rodziców to że dziecko mogłoby im pokazać coś, co im się nie udało huh

Z marzeń generalnie to udało mi się osiągnąć bardzo mało rzeczy, ale głównie tych dosyć grubych więc nie jest źle. Wiem że większości pozostałych się nie uda zrealizować, ale mam prawo sobie marzyć że np. będe normalny, nie? xD

Szkoda tylko że właśnie gdy kilka rzeczy mi w końcu wyszło to osiadłem w ciepłym kurwidołku i teraz nie wyrywam się by próbować cokolwiek zmieniać, bo im dalej zajdę tym bardziej się boje że coś nowego mnie za bardzo położy i się cofnę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, conditioner napisał(a):

Wiem że większości pozostałych się nie uda zrealizować, ale mam prawo sobie marzyć że np. będe normalny, nie? xD

hahaha fajnie że wróciłeś. Chce pantene z powrotem w avku

32 minuty temu, conditioner napisał(a):

Szkoda tylko że właśnie gdy kilka rzeczy mi w końcu wyszło to osiadłem w ciepłym kurwidołku i teraz nie wyrywam się by próbować cokolwiek zmieniać, bo im dalej zajdę tym bardziej się boje że coś nowego mnie za bardzo położy i się cofnę

Mówisz o karierze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Oczywiscie,ale są lepsze.Np. gotycki zamek Korwina . Lubię zapach minionego czasu w tych zamkach. Wyobrażam sobie życie ówczesnych ludzi.Tak pachnie historia. Pozdrowię od ciebie Draculę 😲😲😅😅

Korwina Mikke? Pozdrów obu :D :D super wypoczynku wam😊😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

hahaha fajnie że wróciłeś. Chce pantene z powrotem w avku

A dziękuje 😁 Separacja dobrze robi, nie siedź 24/7 na forum dla chorych psychicznie bo zwariujesz

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Mówisz o karierze?

Również, no i też wiele marzeń się nie kupi ale jednocześnie nie da sie ich zrealizować bez pieniędzy, więc fajnie że jakoś to śmiga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, tak, terapia lekiem na całe zło. Nie będę tego komentować, a nie, już skomentowałem.

5 minut temu, conditioner napisał(a):

Zanudziłbyś się na śmierć, po co by Ci były te pieniądze?

Że niby miałbym się zanudzić na śmierć, mając nieograniczone możliwości, dzięki pieniądzom, które rządzą światem? No chyba cię...

Pisałbym z prywatnej wyspy, popijąc coconut water.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, seleneles napisał(a):

Że niby miałbym się zanudzić na śmierć, mając nieograniczone możliwości, dzięki pieniądzom, które rządzą światem? No chyba cię...

Pisałbym z prywatnej wyspy, popijąc coconut water.

No nie wiem, mózg potrzebuje mieć cały czas jakiś cel do osiągnięcia inaczej to będzie emocjonalna pustka. Coś jak czwarty dzień wakacji na których praktycznie nic nie robisz

Szczęście jest na drodze, nie na mecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, conditioner napisał(a):

Zanudziłbyś się na śmierć, po co by Ci były te pieniądze?

Nie zanudzilby bo mógłby w hobby inwestować. Przyjemne życie oj

52 minuty temu, conditioner napisał(a):

No nie wiem, mózg potrzebuje mieć cały czas jakiś cel do osiągnięcia inaczej to będzie emocjonalna pustka. Coś jak czwarty dzień wakacji na których praktycznie nic nie robisz

Szczęście jest na drodze, nie na mecie

Cele zawsze możesz mieć. Miałbyś na start hajs żeby zarabiać ze swojej pasji czy tam z czegokolwiek 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi