Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zgadnij kto napisze pod tobą

vdes__

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

O co w tym chodzi? 😃 co to za ‚zgadywanie’ jak sie wywołujecie tagiem?😃

Zgaduje ze wypowie sie shadow lub dalila:p lub autor 

Też się nad tym zastanawiałam. Ale doszłam do wniosku że nawet jak ktoś jest to zanim napiszę ktoś inny może. Ale lepiej bez taga chyba. I brawo xd

Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 27.02.2026 o 19:09, vdes__ napisał(a):

Tak jak w tytule 

No dobrze a więc na prośby odnośnie wytłumaczenia zasad zabawy teraz to zrobie.

Zabawa  polega na zgadywaniu osób które napiszą pod toba czyli jakaś osoba oznacza @[przyklad] jeżeli osoba oznaczona zdąży odpisać pod postem tej co ją oznaczyła  odpisuje ,,Tak’’ lub jestem itp i oznacza następną osobę natomiast jeżeli osoba która nie była oznacza ale będzie pierwsza przed osobą która została odznaczona odpisuje ,,Nie’’ lub nie tym razem albo coś w tym stylu i oznacza następną osobę 

@[przyklad] ~ przykład do wyjaśnienia zasad nie piszcie tak tylko @ i nick osoby (wrazie nie jasności ) 

Gdyby coś było nie jasne możecie pisać a postaram się bardziej wyjaśnić jak moge 

Edytowane przez vdes__

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Ale z Ciebie śmieszek

@vdes__ wytłumacz nam zasady

Krejzi1

doceniam za nieotagowanie😛

Shadow 

17 minut temu, vdes__ napisał(a):

No dobrze a więc na prośby odnośnie wytłumaczenia zasad zabawy teraz to zrobie.

Zabawa  polega na zgadywaniu osób które napiszą pod toba czyli jakaś osoba oznacza @[przyklad] jeżeli osoba oznaczona zdąży odpisać pod postem tej co ją oznaczyła  odpisuje ,,Tak’’ lub jestem itp i oznacza następną osobę natomiast jeżeli osoba która nie była oznacza ale będzie pierwsza przed osobą która została odznaczona odpisuje ,,Nie’’ lub nie tym razem albo coś w tym stylu i oznacza następną osobę 

@[przyklad] ~ przykład do wyjaśnienia zasad nie piszcie tak tylko @ i nick osoby (wrazie nie jasności ) 

Gdyby coś było nie jasne możecie pisać a postaram się bardziej wyjaśnić jak moge 

Dobrze rozumiem, czyli to taki wyścig i sposób na uzależnienie od forum bardziej niz zgadywanie 😛

shadow  @shadow_no

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi