Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy powinienem sie martwić?

Hzyusvs

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Melodiaa napisał(a):

A była zazdrosna? Czy zrobiłeś to w akcie dobroci dla związku czy taki masz pogląd na związki, że żyjecie tylko dla siebie? 

Byla zazdrosna tez miala powod do tego bo raz jak ja pocałowałem w szkole to podeszła do mnie koleżanka i dała mi liścia nie wiem sam za co bo ja z tą koleżanka nic nie kręciłem więc to tez daje do myślenia 

21 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No i zobaczcie wszystkie mądre rady dorosłych niby tam wyżej ale jednak realia są pewnie/być może prawdopodobnym takie że no dziewczyna ma 16 - 18 lat jest na etapie bycia przepraszam troszkę glupiutką kozą jeszcze. Ja bym radziła ci też mieć dużo fajnych koleżanek xd wybacz ale dla mnie to wygląda źle. Jakby to był obrazek z neta albo jakiś aktor no ale kolega, no przepraszam bardzo nawet jak tylko sobie z kimś fotki wysyła to niech by się z tym lepiej kryła żeby nie było takich przykrych potem sytuacji a tobie to psuje zdrowie i spokój ducha przez x czasu

Szczerze dla niej zerwałem przyjaźń z każdą koleżanka zeby nie była zazdrosna chcialbym tylko mieć prawdziwy związek chociaż w tych czasach to bardzo trudne 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi