Skocz do zawartości
Nerwica.com

Igrzyska olimpijskie 2026

sailorka

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, sailorka napisał(a):

Oglądacie? Kibicujecie? Jaki sport najbardziej Was interesuje?

Zamierzam oglądać wszystko 😀 Skoki narciarskie od dziecka lubiłem i nadal lubię mimo że poziom polskiej kadry i trenera zostawiam bez komentarza xd Hokej na lodzie bardzo lubię oglądać i narciarstwo alpejskie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Chongyun napisał(a):

@Raccoon za Horngachera to było, wykopał nas na pierwsze miejsce nawet w rankingu narodów ale uciekł do Niemców i tam już nie ma takich sukcesów. I dobrze.

No właśnie ostatnio gorzej u nich w kadrze, w sumie tylko Raimund i Hoffman sobie radzą ale też bez szału i z końcem sezonu rezygnuje ze stanowiska trenera kadry Niemiec

Edytowane przez Raccoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie nie. Wbrew stereotypom dotyczącym facetów sport zupełnie mnie nie interesuje. Znaczy uprawianie to jeszcze, zależy od sportu, ale oglądanie? To jak oglądanie, jak ktoś gra w grę, zamiast samemu grać :D Zresztą dopiero z tego wątku się dowiedziałem że są jakieś igrzyska.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Chongyun napisał(a):

@Raccoon A wiążesz duże nadzieje z Kacprem Tomasiakiem?

I tak i nie. U nas jest taki problem ze mamy zawodnika dobrego przez 1 sezon (np. Wolny, Stękała, Wąsek, Zniszczoł, Tomasiak) a w następnym sezonie nawet nie przechodzi kwalifikacji. Nie wiem co się dzieje tam w PZN ale ewidentnie coś jest nie tak skoro forma zawodników znika po sezonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj oglądałam przez chwilę łyżwiarstwo figurowe par, ale najbardziej kręci mnie snowboard, zwłaszcza zjazdowy, nie wiem, jak to się poprawnie nazywa. Narciarstwo zjazdowe też jest ciekawe, no i jeszcze hokej i łyżwiarstwo szybkie. W hokeju kibicuję Czechom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi