Skocz do zawartości
Nerwica.com

dlaczego zbanowała mnie władza forum tutaj, i wyrzucili z serwera na discordzie?

Verinia

Rekomendowane odpowiedzi

dodam jedynie, że zawiodłam się na was - admini.

niepotrzebnie się tak wczułam w to forum. pisałam długie posty, dzieliłam się życiem i doświadczeniem. dałam z siebie bardzo wiele. czuję się oszukana...ale nie będę płakać. wyjdę stąd z honorem. i dumą. nikt mnie więcej nie zrani w sieci. bywajcie.

pozdrawiam tych, co stoją za mną

hejterom nie mam nic do powiedzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Verinia napisał(a):

no to żegnajcie

Potem zaraz tu będę pisać "nie odchodź, zostań" potem ty napiszesz że ok, jednak zostajesz i przepraszam, potem ktoś napisze że jednak byłaś chamska, ty napiszesz że jednak odchodzisz, potem ktoś ci napisze "nie odchodź" i tak będzie w kółko 😄 Dobra drama nie jest zła, popcorn i dobra zabawa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Raccoon napisał(a):

Potem zaraz tu będę pisać "nie odchodź, zostań" potem ty napiszesz że ok, jednak zostajesz i przepraszam, potem ktoś napisze że jednak byłaś chamska, ty napiszesz że jednak odchodzisz, potem ktoś ci napisze "nie odchodź" i tak będzie w kółko 😄 Dobra drama nie jest zła, popcorn i dobra zabawa 

To nie twoja raczej sprawa. Rozmawiam właśnie z adminem. I robię sobie kilkudniową przerwę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.