Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy pozwalacie partnerowi mieć koleżanki/kolegów?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Jak "pozwalacie", a co ja jestem jej ojcem? Sama wie że nie powinna mieć. Skoro jej przeszkadzałoby gdybym się szlajał z jakimiś babami (nie dziwie się), to ona też się dostosowuje do tego samego i git - inaczej byśmy ze sobą nie byli. Grunt to się dopasować. Problem jest gdy jedna osoba ma tu inne podejście niż druga, albo chce kontrolować a samemu się do tego nie stosować, wtedy mogą mieć jakieś chore jazdy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, seleneles napisał(a):

nie wiadomo, kiedy np.? przy jego/jej rodzinie, znajomych?

Mężczyźni każdy kłamie w takich drobnych sprawach i dla dobra kobiety. Tego się nie przeskoczy 😜 np. wypiłem 1 piwo albo ty mi się bardziej podobasz albo tym razem ja będę prowadził 😂😂😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, conditioner napisał(a):

Jak "pozwalacie", a co ja jestem jej ojcem? Sama wie że nie powinna mieć. Skoro jej przeszkadzałoby gdybym się szlajał z jakimiś babami (nie dziwie się), to ona też się dostosowuje do tego samego i git - inaczej byśmy ze sobą nie byli. Grunt to się dopasować. Problem jest gdy jedna osoba ma tu inne podejście niż druga, albo chce kontrolować a samemu się do tego nie stosować, wtedy mogą mieć jakieś chore jazdy

Racja. 2 różne podejścia to się nie sklei nie ma prawa chyba się nie rozkleic

@shadow_nocbś centralne biuro śledcze 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi