Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy pozwalacie partnerowi mieć koleżanki/kolegów?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, seleneles napisał(a):

- Mój facet ma koleżanki.

- A mój ma kolegów i mnie.

No brzmi jak powyżej, zawsze któraś z koleżanek może stać się następną, większe ryzyko.

No ja nie wiem jak oni w ogóle nie są zazdrosni albo nie odczuwają lęku że ktoś im zabierze albo nie wiem że usiądzie jeden na drugim. Tylko się tak regularnie spotykają na jakieś gofry xd

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A po co mu jego taka? Ogólnie powinno się mieć paczkę znajomych wtedy nie ma żadnych dziwnych znajomości płci z płcia bez tej twojej osobistej płci 

To najlepszy wariat - paczka znajomych, różnej płci ….eh kiedy to było. Już dawno nie prawda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@brum.brum @Dalila_ chyba nie zdajecie sobie sprawy jak wkurwiające potrafią być koleżanki dziewczyny xd

Żeby "paczka" znajomych była wspólna to musiałaby się ta para właśnie z niej wyłonić. Bo w innym przypadku jak to sobie wyobrażasz. Że np. facet wejdzie w paczkę znajomych dziewczyny samemu rezygnując ze swoich lub odwrotnie? Ciężko. Niech każdy żyje w zgodzie z własnym sumieniem i niech ma wybór a nie zakazy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

@brum.brum @Dalila_ chyba nie zdajecie sobie sprawy jak wkurwiające potrafią być koleżanki dziewczyny xd

Żeby "paczka" znajomych była wspólna to musiałaby się ta para właśnie z niej wyłonić. Bo w innym przypadku jak to sobie wyobrażasz. Że np. facet wejdzie w paczkę znajomych dziewczyny samemu rezygnując ze swoich lub odwrotnie? Ciężko. Niech każdy żyje w zgodzie z własnym sumieniem i niech ma wybór a nie zakazy

Bardzo fajnie to ująłeś. Jestem podobnego zdania. Co do wk*rwiania się na koleżanki, to rzeczywiście tak jest. Chociaż co ja tam wiem. Nie mam takowej od lat. Kiedyś to było. I koleżanki i koledzy …

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, shadow_no napisał(a):

A dlaczego ma rezygnować? Nie można być w dwóch paczkach? Nie wyobrażam sobie nie lubić się że znajomymi partnera albo byc niezaakceptowanym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

. To chyba znaczy że wasza dziewczyna też taka jest ale tego nie dostrzegacie 😂

Jak to nie - mnie moja wkur*ia i dobrze o tym wie, bo sobie o tym mówimy ( w sensie ja ją również ):D

17 minut temu, shadow_no napisał(a):

Niech każdy żyje w zgodzie z własnym sumieniem i niech ma wybór a nie zakazy

💯that’s right

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A dlaczego ma rezygnować? Nie można być w dwóch paczkach?

A to w takim razie źle zrozumiałem co pisałaś wcześniej. Bo myślałem, że chodzi Ci tylko o "wspólnych sprawdzonych znajomych"

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A co do wkurwiajacych koleżanek dziewczyny.... To chyba znaczy że wasza dziewczyna też taka jest ale tego nie dostrzegacie 😂 w sensie jest to bardzo możliwe skoro jest z tej samej tkaniny co jej psiapsi i się tak dogaduja

Pewnie może się tak zdarzyć ale z mojego doświadczenia to jednak bardziej było jak ying yang, że moja miała najlepsze cechy a tamte najgorsze xd Nawet w parach przecież często sa ludzie z innym temperamentem, charakterem i zachowaniami. Niekoniecznie zawsze to podobni do siebie ludzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi