Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy pozwalacie partnerowi mieć koleżanki/kolegów?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

To jest esencją 

No generalnie tak. Wszystko zaczyna się i kończy na dupie :D 

5 godzin temu, Chongyun napisał(a):

O fuuuj :P

Tylko nadal będzie stary :D

5 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Jak ty to robisz ze tak cytujesz po kawałku? Cytujesz kilka razy i wycinasz co trzeba?

Zaznaczam fragment i klikam cytowanie, czasem się pojawia po zaznaczeniu 🙂 A jak się nie pojawia, to zaznaczam znowu.

Uważam że ten wizualny edytor to jest wyjątkowo dramatyczne gówno, a brak BBcode jest zbrodnią popełnioną na użytkownikach. Czy admini mnie słyszą? :D

5 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Też sobie tego nie wyobrażam. Ale by to ograniczało pole manewru :D 

No i ogranicza :D

W sensie no, lubię młode i szczupłe / chude (czyli ani stare, ani grube), czy to jest bardzo ścisły typ?

4 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Ścisły gust może też tyczyc się innych rzeczy np. będę tylko z wierzącym. To łatwo sobie wyobrazić 

Weź, u nas gust muzyczny jest tak dramatycznie różny, że do samochodu mamy specjalną playlistę, a oprócz tego muzyki słuchamy na słuchawkach. Ja nie zdzierżę tego jej rapu a ona moich pięknie śpiewających pań (vel „ścisz tę wyjącą kurwę!”).

A jeśli chodzi o łóżko to ja nie poszedłbym do łóżka z laską, o której nie miałbym przekonania graniczącego z pewnością, że w razie czego usunie. Chyba że chodziłoby o aktywności niepenetracyjne.

4 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Kolor to nie ma większego znaczenia raczej (dla mnie) tym bardziej, że oszukujecie.

Kolor da się oszukać, cery nie. Blondynki mają inną cerę, inne ciało, rude też, niż brunetki.

3 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Zastanawiam się na jednym siwym włosem, który mi wyrósł centralnie na środku... wąsów. Bo taki kilkudniowy zarost mam i wąsy akurat są czarne. Oprócz jednego źdźbła chyba się z nim pożegnam właśnie 

Ty widziałeś moją brodę, nie? Tam jest więcej niż jeden siwy włos…

Z drugiej strony ja nie zwróciłem uwagi na twój siwy wąs, to może ty na moją siwą brodę też nie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

W sensie no, lubię młode i szczupłe / chude (czyli ani stare, ani grube), czy to jest bardzo ścisły typ?

Kolor da się oszukać, cery nie. Blondynki mają inną cerę, inne ciało, rude też, niż brunetki.

To jak 99proc facetow:p to zaden ścisły i oryginalny typ 😀

Brunetka może mieć albo oliwkowa albo b.jasna cere, różne są konfiguracje.  

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Uważam że ten wizualny edytor to jest wyjątkowo dramatyczne gówno, a brak BBcode jest zbrodnią popełnioną na użytkownikach. Czy admini mnie słyszą? :D

Nie:p admin spełnia tylko zachcianki kafeterian 😝

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

To jak 99proc facetow:p to zaden ścisły i oryginalny typ 😀

A czy ja mówię, że mój typ jest oryginalny? :D

Brunetka może mieć albo oliwkowa albo b.jasna cere, różne są konfiguracje.  

To też racja. Ale jednak z doświadczenia jest coś innego z cerą i doznaniami cielesnymi (mówię o samym dotyku skóry) zależnie od koloru włosów.

Nie:p admin spełnia tylko zachcianki kafeterian 😝

To niech kafeterianie zachcą możliwości wyłączenia tego paskudnego edytora na rzecz bbcode lub innego kodu :D O ile w invision się da.

27 minut temu, Chongyun napisał(a):

Znam go od jego 15stki i nigdy mi się nie podobał. 

Bo gruby?

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

A czy ja mówię, że mój typ jest oryginalny? :D

To też racja. Ale jednak z doświadczenia jest coś innego z cerą i doznaniami cielesnymi (mówię o samym dotyku skóry) zależnie od koloru włosów.

Serio? A to ciekawe, rozwiń 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

whaaat co za bzdura

Może po prostu te kobiety miały inna jakość cery albo ilość owłosienia na ciele. A Ty przypisałes to do koloru włosów 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Biorąc pod uwagę starzejące się społeczeństwo mające problem z utrzymaniem prawidłowego BMI (ale mi się dyplomatycznie to udało napisać) to problem będzie coraz większy - tak.

49 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Ty widziałeś moją brodę, nie? Tam jest więcej niż jeden siwy włos…

Na brodzie to ja też mam. Ale na wąsie jeden taki skwysyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi