Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czytam te wątki i zastanawiam się ile osób świętuje dzisiaj narodziny Chrystusa?

miL;)

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Verinia napisał(a):

Żadnej klątwy nie rzuciłam. 

@miL;) teraz możemy sobie podać rękę i przyznać się do włąsnych błedów w tej rozmowie. Chcesz zacząć, czy wolisz, żebym ja to zrobiła?

Jestem facetem i wyciągam i przyjmuję rękę na zgodę...

Przepraszam jeżeli zawiniłem..

Jestem jaki jestem... Ale jestem sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, miL;) napisał(a):

Jestem facetem i wyciągam i przyjmuję rękę na zgodę...

Przepraszam jeżeli zawiniłem..

Jestem jaki jestem... Ale jestem sobą

Dziękuję, za to, ze zgoda. Ja też przepraszam. Trochę przez chorobę, czasem nie panuję nad sobą. Niby jestem agresywna ale potrafię przeprosić. Przepraszam, że pisałam agresywnie, bo pisałam. Nie powinnam podważyć Twojej wiary. Może masz rację. Może nie. Serio... Ja mało wiem. Jestem pyłkiem w kosmosie. Tyle pytań...

Przepraszam, że Cię wzywałam i udawałam że rzucam klątwę. To już było chore. Wybacz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Verinia napisał(a):

Dziękuję, za to, ze zgoda. Ja też przepraszam. Trochę przez chorobę, czasem nie panuję nad sobą. Niby jestem agresywna ale potrafię przeprosić. Przepraszam, że pisałam agresywnie, bo pisałam. Nie powinnam podważyć Twojej wiary. Może masz rację. Może nie. Serio... Ja mało wiem. Jestem pyłkiem w kosmosie. Tyle pytań...

Przepraszam, że Cię wzywałam i udawałam że rzucam klątwę. To już było chore. Wybacz 

Nie jesteś pyłkiem w kosmosie... Jesteś częścią kosmosu.. więc jesteś częścią Kreacji...

Jesteś więcej warta niż Ci się wydaje... Jesteś warta wszystkiego.... Pamiętaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, miL;) napisał(a):

Nie jesteś pyłkiem w kosmosie... Jesteś częścią kosmosu.. więc jesteś częścią Kreacji...

Jesteś więcej warta niż Ci się wydaje... Jesteś warta wszystkiego.... Pamiętaj!

Dziękuję 💗 wybacz za to co pisałam. Tak wgl chyba zmienił mi się biegun z depresyjnego na ten euforyczny. Bezsenność. Dużo energii. Radość. Agresją itp

Może każdy tutaj włożył swoje 3 grosze w te kłótnie. Ktoś dolał oliwy do ognia. Drugi podchwycił temat. To zawsze mocny temat. Temat wiary. Można łatwo się pokłócić. A więc widać że ludziom zależy by dowiedzieć się co jest po śmierci 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim, ponieważ byłem chory tak, że mnie to wyłączyło z życia na kilka dni, nie będę czytać tego wątku - widzę, że jest tu syf, ale błagam nie każcie mi tego sprzątać.

Wszyscy mamy świadomość, że tematy zahaczające o religię czy politykę niemal zawsze wywołują silne emocje i kontrowersje. To naturalne, że mamy różne poglądy i różne wrażliwości, ale bardzo proszę o umiar w formie wypowiedzi. Można się nie zgadzać, można dyskutować, ale bez osobistych wycieczek, obrażania i naruszania czyichś uczuć religijnych. Szanujmy się nawzajem – to wciąż jest Forum ludzi, a nie pole do rozładowywania frustracji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dryagan napisał(a):

Dzień dobry wszystkim, ponieważ byłem chory tak, że mnie to wyłączyło z życia na kilka dni, nie będę czytać tego wątku - widzę, że jest tu syf, ale błagam nie każcie mi tego sprzątać.

Wszyscy mamy świadomość, że tematy zahaczające o religię czy politykę niemal zawsze wywołują silne emocje i kontrowersje. To naturalne, że mamy różne poglądy i różne wrażliwości, ale bardzo proszę o umiar w formie wypowiedzi. Można się nie zgadzać, można dyskutować, ale bez osobistych wycieczek, obrażania i naruszania czyichś uczuć religijnych. Szanujmy się nawzajem – to wciąż jest Forum ludzi, a nie pole do rozładowywania frustracji.

Tak. To prawda. Mnie poniosło i to mocno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi