Skocz do zawartości
Nerwica.com

Serbski film (możliwy spoiler)

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

No więc dziś w nocy też się obudziłam, więc odpalilam sobie ten film

Jezu jaki to nudny film, akcja to jakieś ostatnie 20 minut.

Sceny jak w każdym slasher'u. Więc wcale nie jest to brutalniejszy od innych.

Ja nie jaram się slasher'ami, zwykła jatka zawsze w każdym filmie i tyle. Ale wielu jest fanami tego gatunku

Dlatego bez jaj że ktoś ma być nienormalny że to da radę obejrzeć chłopaki...

Tak może powiedzieć chyba ktoś kto nigdy nie oglądał żadnych slasherow

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio też go sobie włączyłam. Lecą minuty i lecą, wydaje mi się to nudne i wcale nieszokujące, więc sprawdzam czy nie mam przypadkiem ocenzurowanej wersji i niby jest uncut, ale trwa 143 min, a powinien 150 min, no to szukam pełnej wersji i znaleźć nie mogę. Gdyby ktoś miał, to będę wdzięczna, chociaż nie wydaje mi się, żeby te dodatkowe 7 min miało cokolwiek zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, little angel napisał(a):

Ostatnio też go sobie włączyłam. Lecą minuty i lecą, wydaje mi się to nudne i wcale nieszokujące, więc sprawdzam czy nie mam przypadkiem ocenzurowanej wersji i niby jest uncut, ale trwa 143 min, a powinien 150 min, no to szukam pełnej wersji i znaleźć nie mogę. Gdyby ktoś miał, to będę wdzięczna, chociaż nie wydaje mi się, żeby te dodatkowe 7 min miało cokolwiek zmienić.

Taa 7 minut ja na ok.ru. W tym filmie nie ma nawet scen tortur jako takich. Spodziewałam się tortur ciężkich do oglądania a nie przykrej i cytujac porytej historii. Jedną sceną to nawet był a zabawna, wydaje mi się że celowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi