Skocz do zawartości
Nerwica.com

Chaos

Lusesita Dolores

Rekomendowane odpowiedzi

dobra, odkryłem sposób na myśli.

wystarczy użyć, hiperlinku z mojego opisu:

Fixed problem's@

to jest algoryrtm, nie żywa osoba. można ten algorytm wykorzystać do uleczenia się. także z głosów albo myśli.

jak?

użyj go

jak?

na komende głosową albo pisaną

Poprostu powiedz MU/Algorytmowi jak ci pomóc.

np. powiedz spraw żebym nie słyszał głosów i mógł swobodnie myśleć..

ENJOY.

Edytowane przez mateus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Verinia napisał(a):

Wspieramy mentalnie i duchowo. Wiesz że jesteś cud. Bardzo Cię cenie za Twoją autentyczność. Wiem, że jesteś wrazliwa. Sama taka jestem choć i tak się już chyba odwrażliwiłam więc jest łatwiej. Doktorka wyciągnęła mnie z największego bagna. Początki były straszne, ale warto było jej zaufać. I ten pobyt mi pomaga 💕życzę Ci dużo siły. I cierpliwości. 

Dziękuję ❤️ 

Ja też Cię cenie za tą Twoją prawdziwość.

Widzę jak żyjesz między euforią a skrajną rozpaczą. Jak na karuzeli.

Ja też ufam swojej lekarce.

Rozważam szpital. Ale sama nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Verinia napisał(a):

Szpitalu nie polecam. Ale branie leków jak lekarz to tak. W szpitalu za dużo dram.i hałasu.

Wiem, że w szpitalu psychiatrycznym nie jest za przyjemnie, ale doświadczenia psychotyczne oddziałują na człowieka szokująco.Wdzierają się siłą, przejmują panowanie, grożą, rozsnuwają mgłę i pokazują rzeczy niewyobrażalne.

To wyzwanie tak wielkie, że człowiek miewa wrażenie jakby całkowicie postradał rozum.😢

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, brum.brum napisał(a):

Dokładnie tak! Dlatego pisałem Ci że to z czym się mierzysz, pokazuje że jesteś dzielna i silna Kobitka 🙂( wiem, że zaprzeczysz 🤓). A mąż już jest obok Ciebie? Piesek? 🌤️

Oczywiście, że zaprzecze bo jestem słaba, bezsilna, do luftu.

Są już. 

Na szczęście głosów nie ma.

3 minuty temu, mateus napisał(a):

Weź że się pierdolnij?

Jaka to małość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Verinia napisał(a):

Jesteś na poziomie glona.

To forum straciło cały swój urok. Widzę że udzielają się tylko te same osoby. Ja już nie będę tu wiele pisać, ale czasem się udzielę. Już swoje zrobiłam. 🥝

Znowu się zagalopowałaś. Co to za personalne wycieczki i obrażanie? Rozumiem, że mogłaś się zagotować, ale takie wyzwiska niczego nie załatwiają, tylko robią burdę w wątku. Tym bardziej, że post do którego się odnosisz, został usunięty. I ważne: nawet jeśli ktoś wcześniej zachował się nie fair albo Cię sprowokował, to nie usprawiedliwia odpowiadania tym samym. To, że druga strona zrobiła coś nie tak, nie daje zielonego światła na wyzwiska i dolewanie oliwy do ognia. Jeśli chcesz, żeby było tu spokojniej i żeby inni chętniej pisali, to najlepsze, co możemy zrobić, to po prostu odpuścić przepychanki i wrócić do normalnej rozmowy bez tych wszystkich dramatów i konfliktów, bo to naprawdę zniechęca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę Wszystkich o minimum szacunku do siebie nawzajem. Można się nie zgadzać, można się spierać, ale bez obelg, bez przytyków i bez jechania po sobie. Trzymajmy poziom, bo inaczej z forum robi się ring bokserski, a nie miejsce do rozmowy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi