Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uciekinierzy z Kafeterii, pieprz gdzie jesteś?

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, nihil666 napisał(a):

palze robie teras. pytam sie bo pisali ze slub wzieliscie niby

tak był słub i wesele też 

goście z kafeterii i kapela z rodzinnych stron

ciebie nie bylo bo jestes menelem to nie dostales zaproszenia bo byś wyżarł cały alkohol :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, libed napisał(a):

tak był słub i wesele też 

goście z kafeterii i kapela z rodzinnych stron

ciebie nie bylo bo jestes menelem to nie dostales zaproszenia bo byś wyżarł cały alkohol :D

Hahaha do tego ślub był w klapkach japonkach 

2 minuty temu, nihil666 napisał(a):

a spotkalisie sie na zywo? zamoczyles w niej?

Zgłoszone.

przestan za mną lazic typie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos może mi wyjasnic czym sobie zasłużyłam na taka wątpliwa atencję tirowca? Czy ja jestem Klaudiusz który sobie z nim słodko pierdzial i dopytuje zawsze ‚gdzie jest byczy’? Naprawdę nie rozumiem. Spadaj do Klaudiusza bo ja nie jestem zainteresowana rozmowa z tobą i nie rozumiem czemu nie potrafisz zrozumieć jednego prostego zdania

1 minutę temu, nihil666 napisał(a):

nie zlamalem regulaminu

Zgłosiłam jako offensive abusive a jak będzie pokaże życie. Po ch… za mną lazisz? Nie jestem twoja kolezanka. Spadaj do Klaudiusza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Czy ktos może mi wyjasnic czym sobie zasłużyłam na taka wątpliwa atencję tirowca? Czy ja jestem Klaudiusz który sobie z nim słodko pierdzial i dopytuje zawsze ‚gdzie jest byczy’? Naprawdę nie rozumiem. Spadaj do Klaudiusza bo ja nie jestem zainteresowana rozmowa z tobą i nie rozumiem czemu nie potrafisz zrozumieć jednego prostego zdania

Zgłosiłam jako offensive abusive a jak będzie pokaże życie. Po ch… za mną lazisz? Nie jestem twoja kolezanka. Spadaj do Klaudiusza

pytalem tylko czy sie calowaliscie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Krejzi1 masz możliwość zablokowania użytkownika z którym nie chcesz interakcji. Zgłoszony post został usunięty. @nihil666 zostałeś stąd raz usunięty, teraz jesteś na warunkowym - jeden "błąd" i ponownie znikniesz w niebycie. Prześladowanie osoby, która nie chcesz mieć z Tobą nic do czynienia, to też powód do ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

nie pisalas do niego spir.... jak wiekszosc tylko bylas mila i dlatego lazi za toba. ze świrusami trzeba ostro bo inaczej nie rozumie a jak ktos mily to wyobraza sobie nie wiadomo co

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

nie pisalas do niego spir.... jak wiekszosc tylko bylas mila i dlatego lazi za toba. ze świrusami trzeba ostro bo inaczej nie rozumie a jak ktos mily to wyobraza sobie nie wiadomo co

Nie byłam miła, bo z nim nie rozmawiałam 😀 daj już z tym spokoj. 
poza tym sp… mu pisałam wielokrotnie i jakos nie działa 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi