Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uciekinierzy z Kafeterii, pieprz gdzie jesteś?

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Robicie siarę jak przedszkolaki które dostały cukrowej curvicy po napadzie na sklepik ze słodyczami.

Coś w stylu pamiętników z wakacji i typowych zachowań głośnych polskich rodzin na zagranicznych wczasach. 

Jesteście januszexami neta, brakuje tu jeszcze Przemka ze słoikiem... Tygryska.

itd. Kafe powinno zostać już dawno temu skasowane.

Siara. Nastąpi chyba odpływ normalnych użytkowników z tego miejsca.

Dziwne czemu nie piszecie tych wysry.wów na privie albo sobie nie stworzycie jakiejś grupy na FB.

O kurde poziom orientu kafeteryjnego wyższy niz mój;) szanuje 

odsyłanie na forum na priv już przerabialismy 😀 musisz spróbować legalnych środków żeby sie nas pozbyc. Albo… po prostu nie wchodzic w ten temat?

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krejzi, libed i ta druga mnie daly do ignora, bo oni normalni, to przeciez nie beda ze schizofrenikiem schizolem korespondowac

Dzisiaj babka boza tez pisala, zeby sie przeniesli na grube FB jakas

A oni sie smieja ciagle z chorych umyslowo, a sami przyszli na forum z ludzmi, ktorzy doswiadczaja podobnych problemow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Użytkownicy tamtego miejsca nadaliby się do jakiś badań klinicznych. Lata mijają a tam garstka stałych pacjentów.

Aha czyli ty sobie stamtad poszłaś ale my nie możemy? Rozumiem;)

Ale podoba mi sie okreslenie januszexy internetu 😃

ps pisze sie jakichś, może sie czegos nauczysz od januszy;)

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Użytkownicy tamtego miejsca nadaliby się do jakiś badań klinicznych. Lata mijają a tam garstka stałych pacjentów.

i to nioe byl przemek tylko tomek naciagal sobie sloik po majonezie na moszne i byl moderatorem na kafeterii to pokazuje absurd moderacyjny tamtego miejsca dlatego jestesmy tu gdzie ty. 

przemek to byl ten ktory biegal nago po lesie i przyszedl tu z nami ale na razie zachowuje sie wzglednie normalnie czyli prawie nic nie pisze :D i nie biega nago :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Zarządzanie kryzysowe 😃

Nie jestesmy tacy źli 😃

Forum jest dla każdego. Z pewnością przedyskutujemy w ekipie to masowe przybycie :tel: Dziś wtorek późno już a poza pozostali członkowie ekipy mają swoje życie. Na posterunku pełnię służę obecnie ja 👮‍♀️ Warto trzymać poziom dyskusji i przestrzegać regulamin. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

Poszłam? My tam tylko obserwacje do badań naukowych prowadziliśmy 🫢 nigdy nie wiesz czy nie jesteś częścią obserwacji albo eksperymentu 👍

Zapewne, wszyscy badania naukowe prowadzą na treściach forum bez moderacji;)

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

Forum jest dla każdego. Z pewnością przedyskutujemy w ekipie to masowe przybycie :tel: Dziś wtorek późno już a poza pozostali członkowie ekipy mają swoje życie. Na posterunku pełnię służę obecnie ja 👮‍♀️ Warto trzymać poziom dyskusji i przestrzegać regulamin. 

Dziś jest wtorek 😃 już mi sie podobasz 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze przypominając opis jednego z działów na ktorego jednym temacie siedzimy:

Nic związanego z tematami 'nerwica', 'stres', 'depresja', 'psychologia' itd. W końcu nie tylko psychologią człowiek żyje. ;)
 Tak ze mała mi z tego co spojrzałam masz ogromny wybor działów i tematów i twoja trwoga jest nieuzasadniona;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Poszłam? My tam tylko obserwacje do badań naukowych prowadziliśmy 🫢 nigdy nie wiesz czy nie jesteś częścią obserwacji albo eksperymentu 👍

tak tak oczywiscie tylko badania prowadzilas a my bylismy krolikami :D a czy nie bylo tak ze pod koniec poprzedniego roku bana zarobilas :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu jest tak fajnie ze czuje ze przybeda nowi userzy niestety bedziecie sie musieli pomeczyc z 3 spamerami ale jak ich skutecnzie wyeliminujecie to sobie pojda z powrotem na kafeterie tam mozna zglaszac posty moderatorow i oni czasami sie sami nawet banuja za to spam blokujacy im nie przeszkadza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Melodia edytowała post i edytował sie tez zacytowany przeze mnie, dziwne 

melodia a jeszcze takie pytanie techniczne - czy tu admini i mody mogą czytać privy?😀

3 minuty temu, libed napisał(a):

tu jest tak fajnie ze czuje ze przybeda nowi userzy niestety bedziecie sie musieli pomeczyc z 3 spamerami ale jak ich skutecnzie wyeliminujecie to sobie pojda z powrotem na kafeterie tam mozna zglaszac posty moderatorow i oni czasami sie sami nawet banuja za to spam blokujacy im nie przeszkadza :D

Ona sie zachowuje jak Polka która jest na emigracji 5 lat i innym mowi ze ciężko i nie poleca przyjechać  xD

ale to dobrze coś sie dzieje emocje jak na grzybach zanudzilibyśmy sie tu udajac tak normalnych 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Melodia edytowała post i edytował sie tez zacytowany przeze mnie, dziwne 

melodia a jeszcze takie pytanie techniczne - czy tu admini i mody mogą czytać privy?😀

twoja naiwnosc nie zna granic :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Ja to chyba muszę odpocząć trochę, a i tak nawiasem mówiąc ten co założył tutaj nick malowany to na pewno nie jest on. 😉

Serio?

😃

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

:shock:

Widzisz z jakiego miejsca przybyliśmy:p użyczcie nam azylu 😃

Ja poderwę melodie i zostaniemy i co ty na to mala mi 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Ja to chyba muszę odpocząć trochę, a i tak nawiasem mówiąc ten co założył tutaj nick malowany to na pewno nie jest on. 😉

pod niego to sie moze tylko lezak podszywac ale on jest zakochany w ai wiec wychodzi ze to pownien byc on 

moze chcial sie przed toba ukryc i wyrywac tutaj jakies chore łanie, nie wiedzial ze przyjdziesz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi