Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Myslicie ze jak sobie zmienie nicka to nikt mnie nie rozpozna? 😀 bo trochę zenujace te ogony typu bicu nie dość ze ukradł mój awatar to jeszcze czyta co pisze i robi sobie z tych informacji nicka. Trochę zenada.

Ale to ja mam obsesje i jestem niestabilna wg tych znawców 🤭

Mysle, ze Cie poznamy, jestes zbyt charakterystyczna. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, shadow_no napisał(a):

Na forum to najwyżej werbalnie może rzęsami zatrzepotać 😁

Myślę, że jak kocha, to zawsze pozna

No chyba. Nie widze innego wytłumaczenia niz obsesyjna milosc 😀

11 minut temu, shadow_no napisał(a):

Na forum to najwyżej werbalnie może rzęsami zatrzepotać 😁

Myślę, że jak kocha, to zawsze pozna

No chyba. Nie widze innego wytłumaczenia niz obsesyjna milosc 😀

10 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Mysle, ze Cie poznamy, jestes zbyt charakterystyczna. 

No. Właśnie sobie przypomniałam ze bicu łazi za poka na jakichś net kobietach 20 lat po jej odejściu wiec obawiam sie ze zmiana nicka i nawet niepisanie na tym temacie nic nie da 🧐

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

No. Właśnie sobie przypomniałam ze bicu łazi za poka na jakichś net kobietach 20 lat po jej odejściu wiec obawiam sie ze zmiana nicka i nawet niepisanie na tym temacie nic nie da 🧐

Czekaj... bo chyba nie załapałem czegoś. Macie stalkera od 20 lat i nie zrobiłyście z tym nic? xd

Przecież w moment można takich typów wyłapać. Tu nie raz służby z nami współpracowały w różnych sprawach. Najczęściej związane z bezpośrednim zagrożeniem zdrowia i/lub życia ale ścieżki są poprzecierane więc tacy upierdliwcy którzy uprzykrzają życie innym później mają ciepło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, shadow_no napisał(a):

Czekaj... bo chyba nie załapałem czegoś. Macie stalkera od 20 lat i nie zrobiłyście z tym nic? xd

Przecież w moment można takich typów wyłapać. Tu nie raz służby z nami współpracowały w różnych sprawach. Najczęściej związane z bezpośrednim zagrożeniem zdrowia i/lub życia ale ścieżki są poprzecierane więc tacy upierdliwcy którzy uprzykrzają życie innym później mają ciepło

Te 20 lat to trochę dodałam dla siły przekazu i beki 😀 ale generalnie była taka laska, która w końcu stamtad odeszła a ci goscie odnaleźli ja na innym forum pisząca pod innym nickiem:p to jest taki poziom obsesji.

ogolnie opisać te wszystkie osobowości stamtad to trzebaby książkę 😀

co do mnie to jest taki bekowy gostek który zawsze mnie wyzywał / podlizywał sie na zmianę i ostatnio odkryłam ze z flagowca mi słodził a z multi wyzywał od prostytutek. Taka tam proza zycia na Kafe 😀

mysle ze wszyscy by zlali ten problem bo aktualnie gość ukradł mi tylko awatar stad w sensie tego gronostaja i założył nicka bezdzietna Beata 😀 przy czym nawet to imie jest wymyślone przez innego mojego hejtera. Jak tam weszłam zostałam szybko ostrzeżona jaki tam panuje klimat, wiec ci ludzie nie wiedza o mnie nic 😀 nawet wieku imienia i w gruncie rzeczy aktualnie nie znają nawet miejsca mojego bytowania ;) i tak jest idealnie wiec mogą mi naskoczyć.

ale laski które tam np wrzucały swoje zdjęcia mocno oberwały.

sa osoby które nie wchodzą już ponad 10 lat (teraz już bez hiperboli) a ci incele zakładają tematy o nich, wrzucają zdjęcia lub zakładają profile z ich zdj w awatarach

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Ogolnie spoko ze to piszesz wprost bo faktycznie są osoby które naprawdę tam miały przesrane typu były wywalane ich dane/ nudesy na publik.

ci kolesie zazwyczaj są stosunkowo tępi wiec skoro już tak lubia tutaj podczytywać to polecam im wczytać sie w twoj post;)

ja gdtbtm miała zrobione to co powyżej opisałam na pewno bym im tego nie darowała 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oni nadal mysla ze jest 2001 i np można sobie bezkarnie wywalać jakies zdjęcia czy dane.

zajebiscie by było jakby ktos w koncu

utarl im nosa, w kazdym razie to nie będę ja bo poki co ukradli mi tylko gronostaja 😀 i czytają zwierzenia. Tylko tyle na szczęście ! 

Teraz, shadow_no napisał(a):

@Krejzi1 dawajcie znać jakbyście coś podobnego tu zauważyły albo usłyszały. Nudesy tu mogę dostawać tylko ja

Hahhaha zanotowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Jeszcze dodam ze nie wiem czy w ich przypadku sprawa byłaby łatwa bo jednak maja chyba świadomość swojej działalności i wszyscy obsesyjnie obwarowują sie torami vpnami itd cześć od razu zapowiedziała, ze tu nie przyjdzie bo tu nie można z tor 😀

Nie chcę tu dokładnie wnikać w szczegóły, ale dostawca ISP dokładnie wie kiedy dany abonent używa TORa więc ogólnie z anonimowością to jest tak wiecie jak. A VPNy widzę głównie były używane holenderskie które dobrze znamy 🙂

Akurat u nas większość ma dobry background informatyczny więc dokumentacje w razie potrzeby sporządzamy perfect 👌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę tu dokładnie wnikać w szczegóły, ale dostawca ISP dokładnie wie kiedy dany abonent używa TORa więc ogólnie z anonimowością to jest tak wiecie jak. A VPNy widzę głównie były używane holenderskie które dobrze znamy 🙂

Akurat u nas większość ma dobry background informatyczny więc dokumentacje w razie potrzeby sporządzamy perfect 👌

No to dobrze wiedzieć. Inna sprawa ze tutaj pewnie do takiej sytuacji by pewnie nie doszło bo by nie zdążyli. Albo wisiałoby minute. Ale dobrze wiedzieć w razie wu ze są możliwości 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

‚u nas’ libed i rym cym @eRCe sie znają, ale nie chcieli dać mu moderatora (nie wiem tez na ile moderator widzi takie rzeczy). Wola żeby forum było 3 dni zablokowane i zbanować zgłaszających ten spam 😀 a jakies tam

rodo srodo to kto by sie w ogóle przejmował 😀

@Krejzi1 Ale wkurwiło mnie, że Ci ukradli gronostaja. Nie powinno się kraść czyichś gronostajów

Co nie 😀

zara znajdę coś lepszego 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, shadow_no napisał(a):

@Krejzi1 Ale wkurwiło mnie, że Ci ukradli gronostaja. Nie powinno się kraść czyichś gronostajów

To jest nic, ten cały mun (gość który założył konto admin nerwica.com) kilka lat temu wystalkowal moje konto na skype gdzie było moje imie i nazwisko, potem znalazł moje konto na fb i wrzucał na forum link do profilu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol przejrzałam sobie stronę ludzi online, tylko 3 pierwsze strony naliczyłam 6 osób z wyłoga którzy czytają ten temat

😀

pozdrawiamy serdecznie kafeterie która nie może posiąść sie ze szczęścia ze ‚wrogowie’ odeszli i nareszcie mogą sie swietnie bawic we własnym gronie 🤭

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Caryca taka jest. Gdzie nie pójdzie to podrywa 🤭

Trzeba by na nią jakąś skargę wysmarować, nie może tak być, że caryca nie dość, że bałamuci, to jeszcze tyranizuje tych biednych facetów.😄 A tak serio, to kompletnie nie potrafię sobie wyobrazić, jak takie "psucie dostępu do facetów" miałoby w praktyce wyglądać na normalnym forum, gdzie każdy ma własne konto, klawiaturę i decyduje przecież sam, do kogo i czy w ogóle pisze. Pojęcie "psucia dostępu" w tym kontekście brzmi dość abstrakcyjnie i bekowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, ironella napisał(a):

Trzeba by na nią jakąś skargę wysmarować, nie może tak być, że caryca nie dość, że bałamuci, to jeszcze tyranizuje tych biednych facetów.😄 A tak serio, to kompletnie nie potrafię sobie wyobrazić, jak takie "psucie dostępu do facetów" miałoby w praktyce wyglądać na normalnym forum, gdzie każdy ma własne konto, klawiaturę i decyduje przecież sam, do kogo i czy w ogóle pisze. Pojęcie "psucia dostępu" w tym kontekście brzmi dość abstrakcyjnie i bekowo.

Czemu masz takie duże literki?:)

No caryca taka jest. Mężata, z niemowlakiem przy cycu a te gachy tylko zawsze do niej 😀

tak, korzystam ze jest na zabawie karnawałowej 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi