Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja jestem w takim wieku ze jak znajoma rodzicow była w takim w 3 ciąży, to lekarze mowili na nią ‚stara matka’ 😬

Najlepsze jest określenie wieloródka przy drugiej ciąży 😄

Przypomniało mi się co mnie rozbawiło przy trzecim porodzie. Przyjmowali mnie gdy już mocno dyszałam i musiałam sobie robić przerwy na skurcze w trakcie wywiadu a położna była skitrana, że zaraz jej urodzę. Jak już mnie wpuścili na oddział to krzyczała do mnie "trzymaj się! i NASTĘPNYM RAZEM przyjedź wcześniej!" 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Najlepsze jest określenie wieloródka przy drugiej ciąży 😄

Przypomniało mi się co mnie rozbawiło przy trzecim porodzie. Przyjmowali mnie gdy już mocno dyszałam i musiałam sobie robić przerwy na skurcze w trakcie wywiadu a położna była skitrana, że zaraz jej urodzę. Jak już mnie wpuścili na oddział to krzyczała do mnie "trzymaj się! i NASTĘPNYM RAZEM przyjedź wcześniej!" 😂

Hahahaha 😅 ale jakaś młoda i niedoświadczona ze takie emocje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mojej mamy psiapsi jest dyrektorka przedszkola i właśnie niedawno rozmawiały, ze podobno małych dzieci już nie ma 🧐

Trzeba go wziąć pod włos, że musi spłodzić więcej fajnopolaków przeciwko pisiorom.

Nie zgodzi sie ale w razie wu alimenty mówił, ze zapłaci 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Hahahaha 😅 ale jakaś młoda i niedoświadczona ze takie emocje ?

No właśnie taka starszawa więc tym bardziej mnie to zdziwiło. Tak sobie myślałam, kurcze, serio już jestem na tak zaawansowanym etapie?

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Mojej mamy psiapsi jest dyrektorka przedszkola i właśnie niedawno rozmawiały, ze podobno małych dzieci już nie ma 🧐

To będzie zabawne dla tego bezdzietnego pokolenia gdy odkryją, że to nie bocian przynosił dzieci. Ujowo będzie w kraju starych ludzi gdzie nie ma kto pracować na emerytury i w ogóle pracować utrzymując standard życia społeczeństwa. I że dup podcierać w dps też nie ma kto mimo odłożonej kasy na starość.

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie zgodzi sie ale w razie wu alimenty mówił, ze zapłaci 😃

A to śwynia, chce cię porzucać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

No właśnie taka starszawa więc tym bardziej mnie to zdziwiło. Tak sobie myślałam, kurcze, serio już jestem na tak zaawansowanym etapie?

To będzie zabawne dla tego bezdzietnego pokolenia gdy odkryją, że to nie bocian przynosił dzieci. Ujowo będzie w kraju starych ludzi gdzie nie ma kto pracować na emerytury i w ogóle pracować utrzymując standard życia społeczeństwa. I że dup podcierać w dps też nie ma kto mimo odłożonej kasy na starość.

A to śwynia, chce cię porzucać?

Głupie to sklejanie otrzymałam jedno powiadomienie odczytałam pierwsza cześć ale tej drugiej już nie miałam powiadomienia ze coś sie pojawiło 

no nie wiem jak będzie zobaczymy, może nie dożyjemy po co sie martwic 😃

po prostu zapytałam czy migałby sie od alimentów 😅 powiedział ze nie 😃

Dobra bo on sie wkurwi a tu te tematy nie lecą po 5 minutach wiec uspokojmy sie proszę!

A dzisiejsza gadka o ciąży rozpoczęła sie z tego powodu iż szczepionka która sobie zaserwowałam robiona jest kobietom w ciąży.

ale wam tez zalecam powtórzyć krztusiec błonica i tężec (to jest takie combo) bo to sie powtarza co 10 lat 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Głupie to sklejanie otrzymałam jedno powiadomienie odczytałam pierwsza cześć ale tej drugiej już nie miałam powiadomienia ze coś sie pojawiło 

no nie wiem jak będzie zobaczymy, może nie dożyjemy po co sie martwic 😃

po prostu zapytałam czy migałby sie od alimentów 😅 powiedział ze nie 😃

Dobra bo on sie wkurwi a tu te tematy nie lecą po 5 minutach wiec uspokojmy sie proszę!

Też mnie wkurza to sklejanie. A o tej owulacji to nie wiem czy gdzieś napisałaś i skasowałaś, bo widzę tylko w cytacie u rymcyma.

To on taki drażliwy 😅 luzik, tylko sobie żartujemy 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mnie wkurza to sklejanie. A o tej owulacji to nie wiem czy gdzieś napisałaś i skasowałaś, bo widzę tylko w cytacie u rymcyma.

To on taki drażliwy 😅 luzik, tylko sobie żartujemy 😉

Haha serio?

nie, nic nie kasowalam:p

22 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

.

Jest owulacja nie siej fermentu:p

.

Wy tu o ciążach i namawianiu a ja już jestem w takim wieku ze ciesze sie w piatek wieczor ze mam nowa ładna gąbkę i sobie zmyje nią naczynia 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tu o ciążach i namawianiu a ja już jestem w takim wieku ze ciesze sie w piatek wieczor ze mam nowa ładna gąbkę i sobie zmyje nią naczynia 😅

Znaczy się dziewoja ustatkowana, spokojna 😇 Zawsze mówię, że kobiety, które nie chcą dzieci nie doceniają potęgi hormonów i instynktów ludzkich. Wiele wpadek kończyło się szajbą na punkcie dzidziusia 😄 Już sobie wyobrażam Żankloda Libedowskiego jak się wychowuje w Poznaniu 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Znaczy się dziewoja ustatkowana, spokojna 😇 Zawsze mówię, że kobiety, które nie chcą dzieci nie doceniają potęgi hormonów i instynktów ludzkich. Wiele wpadek kończyło się szajbą na punkcie dzidziusia 😄 Już sobie wyobrażam Żankloda Libedowskiego jak się wychowuje w Poznaniu 😁

Hahahahaha 😃

nie no ogolnie miłe to było co ta babka mowila, ale jednak dzieliłam wszystko co mowila przez 2 😃

w sensie fajnie tak sie kogos namawia , tylko kto potem weźmie odpowiedzialność? Cały czas zbywała mnie na kazdy argjment ze ‚trzeba przyjąć’ (nie w kontekscie chorob tutaj nie była na szczęście crazy tylko np zachowania).

nawet do niej nie docierało ze dzieci są różne i jedne są grzeczne a od innych można dostać pierdolca i na wszystko twierdziła, ze to ‚nakręcone’.

Wiec tak poważniej już mówiąc łatwiej tak kogos namawiać, bo ona ma jakies tam zdrowe dzieci i u niej poszło dobrze.

tak w ogóle to to było w sumie trochę bezczelne bo na Przykład mogłabym nie moc a tak trajkotala;p

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sweet że alimenty by płacił Libedziak xD no ale niektórzy ludzie nie muszą mieć dzieci jak Alutka i Jędrula bo by im to nie pasowało do związku i stylu życia tylko zrujnowalo plany xd🤔

Edytowane przez lamma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, eRCe napisał(a):

Alutka chyba nie mogła. 

Jaki zorientowany 😅

W ogóle się zdziwiłam, że u was tak można, ale skoro stara Polka to wszystko tłumaczy xD

Ja ogolnie mam coś takieto ze ludzie do mnie trajkotają glupoty. Chyba zakładają ze ich nigdzie nie podpieprzę 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

nawet do niej nie docierało ze dzieci są różne i jedne są grzeczne a od innych można dostać pierdolca i na wszystko twierdziła, ze to ‚nakręcone’.

Dużo jest nakręcania antyrodzinnego w mediach od lat. Spora grupa rozwydrzonych bachorów to tylko efekt tego na co im sami rodzice pozwalają. Ale część to rzeczywiście  diabły wcielone nie do poskromienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dużo jest nakręcania antyrodzinnego w mediach od lat. Spora grupa rozwydrzonych bachorów to tylko efekt tego na co im sami rodzice pozwalają. Ale część to rzeczywiście  diabły wcielone nie do poskromienia.

No tak ale jakies high need baby to nie jest rozwydrzenie jak dziecko ma kilka miesięcy. Babka negowała fakt ze dzieci maja różne charaktery i temperamenty. Akurat ona szła w stronę ze grzeczne śpiące dzieci to sciema 😅 co jest nieprawda bo mam akurat blisko siebie teraz przykład spokojnego niemowlaka.

ja po prostu bardzo dobrze znam siebie i to czego chce a ludziom którzy tak radzą bardzo ciężko to pojąć:)

generalnie fakty wygladaja tak ze babka mnie nie znała (ta czy inna bo to nie jest jedyna osoba która udziela takich ‚rad’), nie wie co lubie jak żyje co doprowadza mnie do szewskiej pasji i wielu istotnych szczegolow a udziela takich zaleceń;) ja jestem zdystansowana i nie jest to dla mnie czuły temat wiec mnie ta gadka bardziej śmieszyła niz cokolwiek ale mogłaby trafic na kogos innego

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, lamma napisał(a):

Couple goals. Tak 😅

Zapomniałam o tym serialu. Fajny był. sto razy lepszy niz ta rodzinka pl z wrzeszcząca wiecznie Kożuchowska ze aż rozstroju nerwowego sie dostaje oglądając to

2 minuty temu, eRCe napisał(a):

Alutka była niezła MILF

To Trzepiecińska była w jakiejś peruce nie? No ona jest niezły milf bo ma takie trochę baby face

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat ona szła w stronę ze grzeczne śpiące dzieci to sciema 😅 co jest nieprawda bo mam akurat blisko siebie teraz przykład spokojnego niemowlaka.

Ja byłam takim dzieciątkiem co jadło i spało na zmianę. A sama urodziłam nieodkładalne ssaki przylepce.

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

jestem zdystansowana i nie jest to dla mnie czuły temat wiec mnie ta gadka bardziej śmieszyła niz cokolwiek ale mogłaby trafic na kogos innego

Ktoś mógłby nawet pisemną skargę złożyć.

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Zapomniałam o tym serialu. Fajny był. sto razy lepszy niz ta rodzinka pl z wrzeszcząca wiecznie Kożuchowska ze aż rozstroju nerwowego sie dostaje oglądając to

Bo to jest lewacka propaganda antyrodzinna 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja byłam takim dzieciątkiem co jadło i spało na zmianę. A sama urodziłam nieodkładalne ssaki przylepce.

Ktoś mógłby nawet pisemną skargę złożyć.

Bo to jest lewacka propaganda antyrodzinna 😎

Mysle ze ona wyczula ze może sobie pozwolić bo kontynuowalam temat próbując wrzucić swoja argumentacje ciekawa tego co odpowie ;) ale argumenty nie docierały wszystko było albo nakręcone albo przydarza sie 1% i ze ona cała ciąże pracowała w szpitalu a dzieci ma wybitne 😅

który lewacki? Rodzina zastępcza czy rodzinka pl?

@lamma dumbo a jak ty zrobiłaś ze jesteś zalogowana anonimowo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi