Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Tradwife to chyba w Ameryce, gdzie kobieta lubi gdy facet rzadzi, a one nie musi o niczym myslec, u nas kobiety musialy byc twarde. Moja kuzynka na wsi raz kopnela ges i ja zabila, a babcia miala wieksza lape od Pudziana.

Sikam 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

To chyba nie w Polsce, moja mama byla tradwife, ale ojciec balby sie takie cos przyniesc do domu 🤣

czyli sprawdza sie moja teoria ze ci chlopi ktorzy maja niewolnice to z obawy ze ona pozna innego i odejdzie chca ja wiezic w domu i nic nie robieniem przekonuja do bycia z soba bo sa zleknieni. 

ale bekowe sa te komentarze

Cytat
Ciekawe czy jest misja w stylu: "domyśl się!"
Cytat

Chamskie. Despotyczny mąż będzie pilnował. Kto takie coś wymyślił? Kto to promuje? W normalnej rodzinie oboje się dzielą obowiązkami.

Cytat

No właśnie się podzielili, mąż pracuje zarobkowo, a żona myje naczynia.

Cytat
Uwielbiam grać silna i niezależna kobietą w grach.
Cytat
Oglądałem fragment tego czegoś na YouTube, w tej grze możesz nawet talerze wrzucić do pralki i je…wyprać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, libed napisał(a):

lewaczki sie znalazly prawdziwa tradwife by cwiczyla i byla dumna z poprawianych rekordow w grze :D

Ja tam lewaczką nie jestem ,bardziej mnie prawicowe konkrety interesuja.Ale nie powiem dobrze się bawię i korzystam z lewackiej krótkowzroczności i ich glupoty po trochu.Wiele rzeczy mi odpowiada.

Jak Breivik,pokazuje absurdalnosc lewackiej ideologi i korzysta z niej ze smiechem. Żałosne ale i śmieszne troche jak mozna to rozpracowywac na wlasna korzysc,podobnie jak uchodzcy ,lache maja, że im sie wszystko daje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Ja tam lewaczką nie jestem ,bardziej mnie prawicowe konkrety interesuja.Ale nie powiem dobrze się bawię i korzystam z lewackiej krótkowzroczności i ich glupoty po trochu.Wiele rzeczy mi odpowiada.

Jak Breivik,pokazuje absurdalnosc lewackiej ideologi i korzysta z niej ze smiechem. Żałosne ale i śmieszne troche jak mozna to rozpracowywac na wlasna korzysc,podobnie jak uchodzcy ,lache maja, że im sie wszystko daje.

no wiec i ty rozumiesz ze problemem sa zasilki nie uchodzcy. nie ma zasilkow nie mma patologii ktora po zasilek przychodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

no wiec i ty rozumiesz ze problemem sa zasilki nie uchodzcy. nie ma zasilkow nie mma patologii ktora po zasilek przychodzi

Oczywiscie w tym sie zawsze z toba zgadzałam.Ale to lewaki stworzyli taki system.

W Polsce Pis to trochę za nimi popchnął.Dla ludzi kielbasa na zapchanie gardeł..Bo np.w Niemczech od lat Kindergeld jest czyms normalnym,nie wazne czy rodzina patologiczna czy nie kazdemu dziecku przysluguje i juz.A w Pl. robia problem ze tym sie nalezy a tym nie.A skoro sie nalezy kazdemu dziecku to kazdy robi ile moze i furami jezdza bo co te dzieciaki tam potrzebują.Szostka dzieci i jestes ustawiony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Nic z tego nie zrozumialam.

Chodzi o to, ze bierzesz zasilki i smiejesz sie z tych, co Ci je daja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

W Polsce Pis to trochę za nimi popchnął.

bo pis to lewactwo. nie ma bardziej socjalistycznej partii w pl poza pisem za wyjatkiem razem. razem to typowe boszewiki. 

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Szostka dzieci i jestes ustawiony.

do tego prowadzi wmawianie ludziom ze bogactwo bierze sie z ruchanai a nie z pracy, ludzie sa zbyt glupi zeby sami stwierdzic ze te kraje w ktorych sie ludzie najliczniej mnoza afrykanskie jakos bogate nie sa wiec cos musi tu nie grac w tym systemie. 

pozneij polacy te dzieci beda na pontonach do gb wysylac do lepszego swiata jak zabranie zasilkow a dzieci dorosna w pl na nic kasy nie bedzie bo dlugi trzeba bedzie oddawac

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

tak trzeba wykorzystywac system bardzo dobrze robia. to prawidlowe myslenie. jak cie panstwo okrada i rozdaje nierobom to trzeba wszystko robic zeby okradac panstwo. juz pisalem wiele razy ze u nas system jak w skandynawii ze bezrobotny ma 70% tego co ten ktory pracuje nie przejdzie bo wtedy wszyscy zostana w polsce bezrobotnymi :D

dzikusy robia dokladnie to samo przyjezdzaja biora zasilki nie kwapia sie do pracy smieja sie z tego systemu i reklamuja go innym dzikim ktorzy tez przybywaja. zwlaszcza pewnie turasy sa takie cwane ze cale gangi tu sprowadzaja. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

tak trzeba wykorzystywac system bardzo dobrze robia. to prawidlowe myslenie. jak cie panstwo okrada i rozdaje nierobom to trzeba wszystko robic zeby okradac panstwo. juz pisalem wiele razy ze u nas system jak w skandynawii ze bezrobotny ma 70% tego co ten ktory pracuje nie przejdzie bo wtedy wszyscy zostana w polsce bezrobotnymi :D

dzikusy robia dokladnie to samo przyjezdzaja biora zasilki nie kwapia sie do pracy smieja sie z tego systemu i reklamuja go innym dzikim ktorzy tez przybywaja. zwlaszcza pewnie turasy sa takie cwane ze cale gangi tu sprowadzaja. 

Czyli jak ja doje panstwo to dobrze, a jak inni, to zle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja daje poki moge do panstwa.Ale smieje sie ze inni wykorzystuja prawo i im trochę zazdroszczę.Ale wiem że też mogę,jak trzeba bedzie i będę zmuszonaTylko ze ja jako pracujaca bede inaczej potraktowana.Najbardziej mnie wkur..wia ze kryminalisci są traktowani jak celebryci.Wypuszcza sie ich z wiezienia po kilku dniach ,mimo iz zamordowali kogos maczeta, ot tak sobie ,bo im odbilo,a maja takie lekkie traktowanie.A pozniej nawet nie wiedza gdzie oni przebywaja.Zero jakiejkolwiek zapobiegliwosci i dalekowzrocznosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Czyli jak ja doje panstwo to dobrze, a jak inni, to zle?

Przyjdzie czas Monia ze ty bedziesz potrzebowala pomocy od Panstwa ,i zebys sie nie zdziwila ze po wielu latach pracy,bedziesz tak potraktowana,ze gorzej niz ci co nic nie robili oprócz leżenia ujem do góry 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Przyjdzie czas Monia ze ty bedziesz potrzebowala pomocy od Panstwa ,i zebys sie nie zdziwila ze po wielu latach pracy,bedziesz tak potraktowana,ze gorzej niz ci co nic nie robili oprócz leżenia ujem do góry 

Ja sobie z tego zdaje sprawe i dlatego uwazam, ze ta pomoc powinna byc.

Szczerze mowiac to tez nie bardzo chcialabym zyc w miejscu, w ktorym mi sie powodzi, a inni bieduja. I nie uwazam dodatkow na dzieci za cos zlego, w rozwinietych krajach nie powinno byc glodnych dzieci, nawet jesli ich rodzina to patologia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

nie bardzo chcialabym zyc w miejscu, w ktorym mi sie powodzi, a inni bieduja. I nie uwazam dodatkow na dzieci za cos zlego, w rozwinietych krajach nie powinno byc glodnych dzieci, nawet jesli ich rodzina to patologia.

Ja tez to popieram.Ale juz naginanie tego przywileju mnie wkurwia.Robienie dzieci dla zasilkow.Ale tak jest zawsze ,gdy mozna wykorzystac prawo na swoja korzyść.A zapierdalajacy nie maja jak obejsc fiskusa.Im wiecej zarabiaja tym wiecej im zabiora i dadza na te rodziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Ja tez to popieram.Ale juz naginanie tego przywileju mnie wkurwia.Robienie dzieci dla zasilkow.Ale tak jest zawsze ,gdy mozna wykorzystac prawo na swoja korzyść.A zapierdalajacy nie maja jak obejsc fiskusa.Im wiecej zarabiaja tym wiecej im zabiora i dadza na te rodziny.

Zawsze znajda sie osoby wykorzystujace system. I niektorzy bogaci wiecej kradna niz biedni, bo maja wieksze mozliwosci. Ja moge odpowiadac tylko za siebie. Osobiscie nie zazdroszcze nikomu na zasilkach, bo niepewny pieniadz, a poza tym wcale nie taki duzy. Plus zero perspektyw, co jest chyba najgorsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Zawsze znajda sie osoby wykorzystujace system. I niektorzy bogaci wiecej kradna niz biedni, bo maja wieksze mozliwosci. Ja moge odpowiadac tylko za siebie. Osobiscie nie zazdroszcze nikomu na zasilkach, bo niepewny pieniadz, a poza tym wcale nie taki duzy. Plus zero perspektyw, co jest chyba najgorsze.

Ot i racja.Ale czasami wkurza ta niesprawiedliwosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Ot i racja.Ale czasami wkurza ta niesprawiedliwosc.

Niesprawiedliwosc zawsze wkurza.

Pamietam kolezanke, z ktora pracowalam, totalna patologia, nawet zebow nie miala, a byla mloda. Przyszla do pracy tylko po to, zeby ja wyrzucili i zeby mogla dostac zasilek. Potem ja spotkalam na ulicy i mowila mi, jaka jestem glupia, ze nadal tam pracuje. To rzeczywiscie byla praca za najnizsza krajowa, ale jednak wolalam chodzic do pracy niz zyc tak, jak ona. Poza tym dzieki tej pracy potem moglam znalezc lepsza prace i finalnie ona pewnie nadal zyje w patologii, wiec nie zamienilabym sie z nia na miejsca.

Kazdy orze jak moze, ja jestem wdzieczna za to, ze jestem zdrowa i ze mam prace.

A kiedys kupilam mopa i szlam z nim po ulicy, a jakas bezdomna smiala sie ze mnie, ze jestem sprzataczka 🤣 Jaka szlachcianka 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi