Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

47 minut temu, lily was here napisał(a):

No pomyśl 😛 

Beka, ze pani ‚chroniąca wizerunek i prywatność’ pierwsze co zrobiła po slubie to wystąpiła w wywiadzie u małża 😛 i ‚stroniąca od mediów nie wiem kto to chajzer’ wystąpiła w ukrytej prawdzie. Czyli klasyczne parcie na szkło. Królowa przetrwania i taniec gwiazdami za 3,2,1…

Hah, pisałaś może komentarz na pudelku? Bo był w tym stylu 😄

Niezła niunia. Bardzo brzydko w komentarzach oceniono jej prowadzenie się i pracowitość 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Hah, pisałaś może komentarz na pudelku? Bo był w tym stylu 😄

Niezła niunia. Bardzo brzydko w komentarzach oceniono jej prowadzenie się i pracowitość 😛

Haha na pudlu. Niee, nie było mnie tam dobrych pare lat 😛 chyba nie jestem specjalnie odkrywcza i odosobniona ze swoim komentarzem. Nawet pare msc temu to pisałam, ze tak będzie jak jeszce panowała narracja, ze skrzętnie chroni prywatność i w ogóle nie chodzi o żadna sławę i zostanie influ na plecach zakochanego Fifiego 😜 

I nigdy nie dowiemy sie kim jest ta osoba… tymczasem JEDEN dzień po slubie … 😛podkast filmy i pudelki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.09.2026 o 23:23, lily was here napisał(a):

Haha na pudlu. Niee, nie było mnie tam dobrych pare lat 😛 chyba nie jestem specjalnie odkrywcza i odosobniona ze swoim komentarzem. Nawet pare msc temu to pisałam, ze tak będzie jak jeszce panowała narracja, ze skrzętnie chroni prywatność i w ogóle nie chodzi o żadna sławę i zostanie influ na plecach zakochanego Fifiego 😜 

I nigdy nie dowiemy sie kim jest ta osoba… tymczasem JEDEN dzień po slubie … 😛podkast filmy i pudelki

Taki standard miłości "wiek to tylko liczba".  Poniekąd trochę go rozumiem każdy chciałby wierzyć, że ładna młodziutka dziewczyna się  w nim zakochała. Jednakże są pewne granice naiwności 😉 

19 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Mielismy spotkanie z dyrektorem i powiedzial nam, ze odchodzi. Zrobilo sie smutno, bo to najlepszy szef jakiego kiedykolwiek mialam, pare osob sie poplakalo wlacznie z nim, i mi tez sie chcialo plakac.

Szkoda, wiesz kto go zastąpi? Trzeba mieć nadzieje, że nie będzie źle, inaczej nie znaczy gorzej. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Pokraka napisał(a):

Taki standard miłości "wiek to tylko liczba".  Poniekąd trochę go rozumiem każdy chciałby wierzyć, że ładna młodziutka dziewczyna się  w nim zakochała. Jednakże są pewne granice naiwności 😉 

No on się chyba nabrał 😛 chyba się nawrócił dla niej. Swoją droga co do za deal brać 20 która wygląda na 37? 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pokraka napisał(a):

Będzie dobrze, tak sobie powtarzamy 😉

Watpie by przyszedl ktos lepszy, no ale tez nie jest to jakas tragedia i nie martwie sie o swoj los, ze tak powiem.

Tylko szkoda, bo to fajny facet i chyba wszyscy go lubili. Naprawde o nas dbal i byl dla kazdego zyczliwy. Zreszta my juz wszyscy pracujemy ze soba dlugo i nieco sie zzylismy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Watpie by przyszedl ktos lepszy, no ale tez nie jest to jakas tragedia i nie martwie sie o swoj los, ze tak powiem.

Tylko szkoda, bo to fajny facet i chyba wszyscy go lubili. Naprawde o nas dbal i byl dla kazdego zyczliwy. Zreszta my juz wszyscy pracujemy ze soba dlugo i nieco sie zzylismy. 

Rozumiem, my tez mieliśmy z 2 lata temu takie zawirowania w pracy i to nie jest fajne  ale się ułoży. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pokraka napisał(a):

Rozumiem, my tez mieliśmy z 2 lata temu takie zawirowania w pracy i to nie jest fajne  ale się ułoży. 

Wy tez chyba jestescie zzyci ze soba?

Jakis facet sie ze mna skontaktowal czy moge dac feedback dlainnych o uzywaniu AI w Wordzie, bo robie to wiecej niz inni w firmie.

A ja tego uzywam raz w tygodniu do zamiany czegos, co wklejam, w tabelke lol. Naprawde zaawansowana wiedza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Jak przyszłam do swojej pracy była fajna ekipa szef itd potem się po drodze sporo zmieniało i nadal jest dużo zmian, no ale życie. To jest jednak praca, każdy ma prawo odejść albo być wylany więc ja już nie reaguje nawet na takie zmianki i żadne odejście mnie nie zaskoczy 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, Pokraka napisał(a):

Nie będę oceniać jej wyglądu, ważne żeby on był przekonany, że trafiło mu się jak ślepej kurze 😉 

No ale to główny postulat manosfery - wraz z różnica wieku ‚otrzymujesz’ młodość i jurność 😛 no ale sa jeszcze inne ważne elementy takich układów jak posłusznosc i możliwość ‚ułożenia’ młodszej osoby i to też sa rzeczy, których w tej sytuacji nie uświadczy, bo laska ewidentnie wie co chce w związku z tym związkiem:p będę obserwować, pierwsze ‚królowe przetrwania’ obstawiałam chyba jakoś 2 lata po, ale już się chyba pomyliłam, bo po 1 dniu był podcast o nich 😂

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

Jak przyszłam do swojej pracy była fajna ekipa szef itd potem się po drodze sporo zmieniało i nadal jest dużo zmian, no ale życie. To jest jednak praca, każdy ma prawo odejść albo być wylany więc ja już nie reaguje nawet na takie zmianki i żadne odejście mnie nie zaskoczy 😛 

No, mnie kiedys pewnie w koncu tez wywala :D zwlaszcza, ze teraz ciagle zwolnienia, w takiej atmosferze siedze i czekam, bo nie oplaca mi sie samej odchodzic i rezygnowac z ewentualnej odprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był fajny memofilmik z podpisem ‚jak usilnie próbujesz przekonać psiapsi, że typ którego poznałaś 3 dni temu jest twoim bliźniaczym płomieniem’ a na filmiku Filip zachwyca się, że oboje sa z Ursynowa i lubią kebaby i jest to niesamowity znak 😂

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

No, mnie kiedys pewnie w koncu tez wywala :D zwlaszcza, ze teraz ciagle zwolnienia, w takiej atmosferze siedze i czekam, bo nie oplaca mi sie samej odchodzic i rezygnowac z ewentualnej odprawy.

Zycko. Trzeba sobie uświadomić że praca to czyjś biznes a ludzie w niej to nie rodzina.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W korpo to w ogóle jak w polityce zmieni się ktoś na górze i jest wymiana pod widzimisię składu. Nieistotne w takim momencie jest jakim się jest pracownikiem, więc najzdrowiej podejść do tego że różnie może być po prostu. Może w takich rodzinnych firemkach liczy się lojalność i że dobrze zapierdalasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, lily was here napisał(a):

W korpo to w ogóle jak w polityce zmieni się ktoś na górze i jest wymiana pod widzimisię składu. Nieistotne w takim momencie jest jakim się jest pracownikiem, więc najzdrowiej podejść do tego że różnie może być po prostu. Może w takich rodzinnych firemkach liczy się lojalność i że dobrze zapierdalasz.

Tak, tak jest caly czas i raz tez juz mnie chcieli zwolnic, ale przenioslam sie do innego teamu.

Ale ludzi w pracy to mam akurat fajnych i z niektorymi przyjaznie sie od lat rowniez prywatnie, wiec niektore znajomosci przetrwaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz jak przyszlam do tej firmy 15 lat temu to w swoim dziale znalam juz duzo ludzi i pierwszego dnia weszlam do biura witajac sie ze znajomymi na prawo i lewo :D

Bo pracowalismy razem w call centre i stamtad nas posciagali, mnie zarekomendowal kolega, a potem ja zarekomendowalam 3 inne osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi