Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Pokraka napisał(a):

Ja bym poszła o krok dalej oni doskonale wiedzieli, że bronią kłamstwa. Dlatego nie jest im głupio. 

Z tym ze jest zwyrolem to bronią wiedząc, bo te teksty sa widoczne te osoby to widza, wiec zgrywać cichociemnych mogą sami przed soba jedynie. ale ze blokował to podejrzewam, ze mogły nie wiedzieć, bo z flagowca rzadko to robił (chociaz wpadki jak wczoraj były i wcześniej stad przekonanie którzy to robią) czy ze spamował 8mkami jak nie dawało sie blokowac. No ale wczoraj widziały, tzn nie licze nafuranej do tego grona, bo ona rzadko coś widzi ;)

14 godzin temu, libed napisał(a):

macie zwykle błędne założenie ze komus bedzie wstyd za cos czego bronil i ktos z powodu tego wstydu zabierze głos. nie kazdy ma poczucie żenady czy wstydu wiec nigdy sie nie doczekacie ze strony jakiegos jeża tego na co czekacie. 

tylko czlowiek przyzwoity ma czasami poczucie wstydu i powie przepraszam. 

Mnie bardziej chodziło o ryma, który to widział i o tym pisał niz o jeżowa która wiadomo ze będzie paliła glupa do końca świata i 1 dzień dluzej, bo co jej innego pozostało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

Z tym ze jest zwyrolem to bronią wiedząc, bo te teksty sa widoczne te osoby to widza, wiec zgrywać cichociemnych mogą sami przed soba jedynie. ale ze blokował to podejrzewam, ze mogły nie wiedzieć, bo z flagowca rzadko to robił (chociaz wpadki jak wczoraj były i wcześniej stad przekonanie którzy to robią) czy ze spamował 8mkami jak nie dawało sie blokowac. No ale wczoraj widziały, tzn nie licze nafuranej do tego grona, bo ona rzadko coś widzi ;)

Mnie bardziej chodziło o ryma, który to widział i o tym pisał niz o jeżowa która wiadomo ze będzie paliła glupa do końca świata i 1 dzień dluzej, bo co jej innego pozostało.

Uważam, że tylko ostracyzm się sprawdza. Ale to wiecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Pokraka napisał(a):

Uważam, że tylko ostracyzm się sprawdza. Ale to wiecie.

Ale to nie przy tych ludziach ;) tam jeszcze będzie hołdowany ważne ze ‚wrogą’ cisnie

42 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A co na to Bicu "Krzysia wam nie daruję"?

To na to co kazdy węgorz. Uzna sprawę za niebyła albo tak jak ostatnio przy okazji kazi ataku ‚to nie może być Krzysiu to pewnie podszyw’. Znajdzie sposób jak oślepnąć. Gdyby ci ludzie nie lubili być ślepi, nie byliby ślepi już dawno ;)

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, lily was here napisał(a):

Ale to nie przy tych ludziach ;) tam jeszcze będzie hołdowany ważnie ze ‚wrogą’ cisnie

Uważam, że by się znudzili brakiem reakcji. Co zresztą widać, gdy nikogo nie ma porzucają podchujowki w eter i gdy nikt nie przyjdzie to się rozchodzą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Pokraka napisał(a):

To kolejny z problemami, który mysli, że jak nazwie to co robi na forum trollowaniem to nikt tego nie zauważy 😉

Tylko tez trochę brakuje mu logiki. Bo jak bronił jakis czas temu kazi Krzysia to twierdził ze wchodzenie ojca do wanny to czarny humor internetowy a my jesteśmy bumerami, jesli nas to nie śmieszyło ze sliwka itd.

jak na własne oczy zobaczył te obrzydliwe wysrywy to jednak oczom nie mógł uwierzyc i poszedł w narrację ‚to nie może być Krzysiu’. Czyli jednak nie takie zabawne te żarty.

Widocznie jest bumerem i nie rozumie internetow 

ale to dobrze o nim świadczy jednak nie jest do cna poryty, skoro jednak nie przyklasnął temu a żeby ochronić twarz poszedł w palenie glupa pt ‚to nie sysio’.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, lily was here napisał(a):

W kontekscie forum czy zycia prywatnego?😄

Nie wiem jakie jest jego życie prywatne. Natomiast jego forumowy wizerunek nie grzeszy spójnością za to kilkoma innymi brzydkimi cechami i owszem 😉

Oczywiście @eRCe masz prawo się z moją ocena nie zgadzać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

Wracając do wysypu, kolejny powod żeby nie wierzyc czatowi. Absolutnie odradził użycia kwasów na to, użyłam, dzisiaj bledsze i bardziej płaskie. Nawet w takich głupotach mu nie ufam 

Ale jak Ci napisze, zebys nie uzywala kwasu solnego na twarz to mu jednak zaufaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, lily was here napisał(a):

Tylko tez trochę brakuje mu logiki. Bo jak bronił jakis czas temu kazi Krzysia to twierdził ze wchodzenie ojca do wanny to czarny humor internetowy a my jesteśmy bumerami, jesli nas to nie śmieszyło ze sliwka itd.

jak na własne oczy zobaczył te obrzydliwe wysrywy to jednak oczom nie mógł uwierzyc i poszedł w narrację ‚to nie może być Krzysiu’. Czyli jednak nie takie zabawne te żarty.

Widocznie jest bumerem i nie rozumie internetow 

ale to dobrze o nim świadczy jednak nie jest do cna poryty, skoro jednak nie przyklasnął temu a żeby ochronić twarz poszedł w palenie glupa pt ‚to nie sysio’.

Bo on może nie jest złym człowiekiem tylko go frustracja zżera. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, lily was here napisał(a):

Wracając do wysypu, kolejny powod żeby nie wierzyc czatowi. Absolutnie odradził użycia kwasów na to, użyłam, dzisiaj bledsze i bardziej płaskie. Nawet w takich głupotach mu nie ufam 

Przestawiłam się na ten silniejszy lek co odbarwia ubrania i już czuję, że to miejsce swędzi. Czyli zaczynamy wyżeranie skóry 😛

18 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ale jak Ci napisze, zebys nie uzywala kwasu solnego na twarz to mu jednak zaufaj.

A jeśli się człowiek tak nieszczęśliwie porzyga na pryszcza? 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Przestawiłam się na ten silniejszy lek co odbarwia ubrania i już czuję, że to miejsce swędzi. Czyli zaczynamy wyżeranie skóry 😛

A jeśli się człowiek tak nieszczęśliwie porzyga na pryszcza? 🤣

O matko, to co Ty jadlas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi