Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, lily was here napisał(a):

Z czym? Przecież ja mówiłam że to sernik lub byczy. Z gieni się wycofałam.

aha sadzilem ze zafiksowalas sie na bicu bo jednak wiekszosc tych nickow to nie bicu a sernik teraz tez pisze rownoczesnie z dwoch i jeden to ten ktorym zawsze smulowal klaudie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Zbigniew Pulsar Stonoga napisał(a):

1 FILPIEK, CZY PRZEMO WART 1000 LIBEDÓW 

Fajnie bicu

Teraz, libed napisał(a):

aha sadzilem ze zafiksowalas sie na bicu bo jednak wiekszosc tych nickow to nie bicu a sernik teraz tez pisze rownoczesnie z dwoch i jeden to ten ktorym zawsze smulowal klaudie

W ogóle bica raczej nie wymieniłam za to że 3x napisałam że to sernik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Zbigniew Pulsar Stonoga napisał(a):

TYLKO BRACIA SAMCY URATUJĄ WAS PRZED ZALEWEM BLUE PILLA LIBEDOWSKIEGO 

smiechlem :D to najlepsze co dzisiaj przeczytalem :D

poza tym czy ty samcze nie powinienes w mysl waszej ideologii walczyc z babami ? jesli tak to dlaczego glownie za mna zawsze lazisz :D ?

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Siedzę w kawiarni i co ja pacze. Przyszła baba z psem i kupiła mu gofra. Polska A, zagłębie libkowości.

a co ci to  przeszkadza nie za twoje kupila :D ? 

wiekszosc dobrych knajp wpuszcza z psami. ja w sumie lubie psy ale wole jesc bez psów jednak taki jest trend nic w tym dziwnego nie ma od dobrej dekady ze pies w knajpie siedzi. 

jedne knajpy maja miske z woda dla psa a inne fotelik do karmienia kaszojada kazdy celuje w klientow jakich chce. 

jakby mozna wybierac to ja bym wybral knajpe bez psow i kaszojadow bo bywa ze jedno i drugie je obrzydliwie albo kupe moze zrobic a ty siedzisz przy stoliku obok, ale niestety nigdy nie wiadomo jaka ktora :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, libed napisał(a):

a co ci to  przeszkadza nie za twoje kupila :D ? 

wiekszosc dobrych knajp wpuszcza z psami. ja w sumie lubie psy ale wole jesc bez psów jednak taki jest trend nic w tym dziwnego nie ma od dobrej dekady ze pies w knajpie siedzi. 

jedne knajpy maja miske z woda dla psa a inne fotelik do karmienia kaszojada kazdy celuje w klientow jakich chce. 

jakby mozna wybierac to ja bym wybral knajpe bez psow i kaszojadow bo bywa ze jedno i drugie je obrzydliwie albo kupe moze zrobic a ty siedzisz przy stoliku obok, ale niestety nigdy nie wiadomo jaka ktora :D 

Słaby jest ten trend. Najbardziej jak 2 się zbiorą i zaczynają przenikliwy szczek w zamkniętym pomieszczeniu. Moja mizofonia to wrecz kocha.

co do porównania dzieci w knajpie vs psy, no to coz - po 1) na dzieci nie ma sie fizycznej alergii, na psy można 2) dzieci jedza z rodzicami i nie można ich zostawić samych w domu 3) gdzieś sie musza nauczyc dobrych manier. Przeznaczeniem psow jednak nie jest ludzka restauracja.

wiem ze to tez jest bardzo kontrowersyjny pogląd w dzisiejszych czasach, ale nie kazdy lubi tez psy, po prostu. Są tez tacy którzy sie ich boja.

wiec o ile argument i zrównywanie dzieci psy jest bardzo medialny i zabawny, tak samo jest bezsensowny 

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam ze mogą istniec restauracje bez dzieci skoro sa hotele wiec dla każdego coś miłego. Natomiast teraz restauracja potrafi  otrzymać zła opinie z powodu nie bycia pet friendly mimo ze nie serwuje nawet psiej karmy ;) to może za to oberwac. Trend jest taki, ze jak nie wpuścisz psa do mięsnego to coś z tobą nie tak. Pytanie ile jest restauracji gdzie możesz nie spodziewać sie psów?;) i skad czerpać info w której?

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi