Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, lily was here napisał(a):

Jezu typie. Elcia jak zwykle udaje niezorientowana skad to zainteresowanie jej zyciem , jak sie jej prześmiewczo przypomni to uważasz ze to ocena. Zwał jak zwal.

Piąteczek sobie nie przybijam a nawet jesli to przynamniej robie to z czystym sumieniem, ponieważ PISZE PUBLICZNIE co mysle capisci? Wiec nie powinny cie interesować moje piąteczki, bo przynajmniej nie jestem hipokrytka.

dobra nie będę dyskutowac dluzej z typem, który prezentuje odklejone tezy ze sliwka kocha widmo, bo go sukcesywnie, z powodzeniem i ze zrozumiałej przyczyny pojaśnia za jego zwyrolstwa.

z mojej strony eot bo ponoc elaboratow czytać nie chcesz a ja nie wiem jak inaczej przebić sie przez beton twej głowy und absurdalne wnioski. 

Wez już wróć do muzyczki i bicia sie z chwilunia o kobiety 

Znasz Ele osobiście ? nie, więc twoje teksty i opinie zachwaj dla siebie 😎

Nie mam do czego wracać, ale jak On wróci do tematu, to załatwię to w inny sposób. To nie gorźba, tylko faktu stwierdzenie. Miłego dnia Krejzi.

Edytowane przez Spaghetti...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Elciaa napisał(a):

To był luty.

Racja luty. Pamietam ze czytałam Z wypiekami na twarzy czekając u fryzjera 😃 ale faktycznie byłam tam i w lutym i w maju 

5 minut temu, Spaghetti... napisał(a):

Znasz Ele osobiście ? nie, więc twoje teksty i opinie zachwaj dla siebie 😎

Nie mam do czego wracać, ale jak On wróci do tematu, to załatwię to w inny sposób. To nie gorźba, tylko faktu stwierdzenie. Miłego dnia Krejzi.

Nie nie znam. Dlatego nie oceniam jej jako osoby tylko raczej jej zachowanie na forum i znajduje w nim przyczyny i skutki. Na własne życzenie jest tematem publicznym dlatego sobie na to pozwalam. Nie wywlekam niczego z priv, wszystko co komentuje działo sie na forum i nie będziesz mi zakazywać sie wypowiadać. A jak ktos tego nie chce - to patrz wyżej - w jednym z elaboratow opisuje jak zrobić żeby ludzie sie z ciebie nie smiali ;) 
A gdzie jest zasada ze swoje teksty i opinie na forum publicznym (tak wiem tautologia) zachowuje sie dla siebie?

skoncz bialorycerzyc, bo nic sie nie dzieje. 

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że się wtrące,znacie się z Kafe ale faktycznie nie jest to miłe jak Libed wszystkich wyzywa i poucza wytykając coś każdemu.Wchodzi i o każdym i wszystkim ma jakieś mądrości.Bajpiew może się wydawać to nawet śmieszne,ale jakieś osobiste podróże do każdego ,z pozycji ja jestem najlepszy i najmądrzejszy a wy cholota jakaś,to już jest nieśmieszne  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

A gdzie jest zasada ze swoje teksty i opinie na forum publicznym (tak wiem tautologia) zachowuje sie dla siebie?

skoncz bialorycerzyc, bo po nic sie nie dzieje.

Ty nie masz zasad w tym problem. Czepiasz się ludzi bezpodstawnie hejterko, więc zluzuj stringi i weź się za robotę chociażby przy kuchni 😎

Białorycerza masz i nie szanujesz, więc tym bardziej mnie wariatko nie oceniaj skoro mnie nie znasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Spaghetti... napisał(a):

Ty nie masz zasad w tym problem. Czepiasz się ludzi bezpodstawnie hejterko, więc zluzuj stringi i weź się za robotę chociażby przy kuchni 😎

Białorycerza masz i nie szanujesz, więc tym bardziej mnie wariatko nie oceniaj skoro mnie nie znasz.

Ty widze ze pełna klasa w powyższym poście. 
Czepiasz sie mnie gdzie nie wykraczam poza regulamin chociażby, a ulewa ci sie w powyzszy sposób.

spojrz w lustro ze tak zacytuje klasyka

i skoncz te cringowe dopiski o libedzie gdzie temat dyskusji tego absolutnie nie wymaga 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, lily was here napisał(a):

Ty widze ze pełna klasa w powyższym poście. 
Czepiasz sie mnie gdzie nie wykraczam poza regulamin chociażby, a ulewa ci sie w powyzszy sposób.

spojrz w lustro ze tak zacytuje klasyka

Jadłaś, że piszesz o ulewaniu ? 😎 Wracaj do kuchni i ugotuj coś dla Libeda zamiast mi wciskać swoje ja.

Lustro pominę, bo tyczy się nas obojga. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Spaghetti... napisał(a):

Jadłaś, że piszesz o ulewaniu ? 😎 Wracaj do kuchni i ugotuj coś dla Libeda zamiast mi wciskać swoje ja.

Lustro pominę, bo tyczy się nas obojga. 

Wybacz ale sposobem w jaki oceniłeś  śliwkę pokazałeś sie jako osoba wybitnie nierozumna/na bombie, wiec bardzo dziękuje za wszystkie uwagi i komentarze, nie uwzględnię ;)! I dyskusji nie kontynuuje bo nie potrafisz odpowiedzieć konkretnie na zadane tobie pytania, tylko wyjeżdzasz z jakaś kuchnia i tym podobnymi bzdurami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Wybacz ale sposobem w jaki oceniłeś  śliwkę pokazałeś sie jako osoba wybitnie nierozumna/na bombie, wiec bardzo dziękuje za wszystkie uwagi i komentarze, nie uwzględnię ;)! I dyskusji nie kontynuuje bo nie potrafisz odpowiedzieć konkretnie na zadane tobie pytania, tylko wyjeżdzasz z jakaś kuchnia i tym podobnymi bzdurami.

Śliwka jest niedoceniana i zakochana w Widmo, tak ją oceniłem i nie zmienię zdania. Szkoda mi jej, ale to nie zmienia faktu, że sama się pcha w ramiona faceta, który woli inną. Nie chodzi o forum i zwyrola według Was, ale o fakty. Ugotuj coś, to wpadnę na jedzenie i nie gadaj mi głupot 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już pomijam podstawy pod tytułem fakty a ocena.

to ze napisałam ze Elka flirtowala z rzepa - FAKT

nie pisze ze Elka jest taka czy sraka. Odnosze sie do rzeczy, które można potwierdzić.

ty pisząc ze sliwka jest zakochana w widmo mimo ze jej zachowanie świadczy o czyms odwrotnym - OPINIA. I to taka, ze sprawia wrażenie  jakbys nie przetrzezwial jeszcze po poprzednim weekendzie 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, lily was here napisał(a):

Na tym zakończyłam czytanie. Twoje analizy to absurd i jeszcze sie bierzesz za ‚pojasnianie’. Otrząśnij sie człowieku 

Ok, nie jestem trzeźwy, ale też nie mówię nieprawdy Krezji. Spójrz czasem na siebie zanim zaczniesz oceniać innych. To tyle ode mnie i bez spiny. 

22 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie, boli mnie rozum gdy czytam kogoś poniżej normy intelektualnej.

Znasz w ogóle definicję blachary? Bo chyba ci się coś odkleiło pod kopułą.

Ponieżej normy intelektualnej jesteś Ty wieśniaro. Nie znasz mnie i oceniasz od dawna jak idjotka.

Blachara jesteś, byłaś i będziesz uzależniona od faceta.

shadow_no udzielił ostrzeżenia Spaghetti... za tę odpowiedź

Użytkownik zablokowany do 15.08.2026

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

A ja napisałam i libed ze nie wkrecala i ze to była ultra beka z czego wywiązała sie niniejsza dyskusja pod tytułem ‚jak można sie ze mnie śmiać’ łamane na zazdrościcie łamane na żyjcie swoim zyciem a nie moim1!1!1!1!!1!

lol

No ok. Wspomniałem, ze mnie to ominęło. Nie pisałem, że Elka tak nie mówiła, tylko że wkrecala, bo sama przyznasz że mało prawdopodobne, żeby ktoś w dwa dni się zakochał, a wręcz niemożliwe. A ty piszesz, że nie widziałem, nie słyszałem i zachowanie ameba coś tam i że trzeba mnie konieczne prostować i pojasniac. No kur bez przesady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Malowany_ napisał(a):

No ok. Wspomniałem, ze mnie to ominęło. Nie pisałem, że Elka tak nie mówiła, tylko że wkrecala, bo sama przyznasz że mało prawdopodobne, żeby ktoś w dwa dni się zakochał, a wręcz niemożliwe. A ty piszesz, że nie widziałem, nie słyszałem i zachowanie ameba coś tam i że trzeba mnie konieczne prostować i pojasniac. No kur bez przesady.

Niestety to nie wyglądało na wkręcanie stąd wszyscy byli mocno zażenowani ze względu na wiek Elki i bycie matką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Spaghetti... napisał(a):

Ok, nie jestem trzeźwy, ale też nie mówię nieprawdy Krezji.

To wiele wyjaśnia.

może ze swojej perspektywy mowisz i prawde ale twoj poziom analizowania jest zaburzony. Co na przykładzie śliwki potwierdzasz. 
dobra koncze bo faktycznie nie chce tu Kafe szlamu natomiast nie w mojej naturze jest tez patrzeć jak ktos pali glupa a to wymaga pojaśniania kompleksowego. wiec po prostu niniejszym zakończmy te wymianę, bo to nie ma końca 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Malowany_ napisał(a):

prawdopodobne, żeby ktoś w dwa dni się zakochał, a wręcz niemożliwe

Stad wynikała ta beka właśnie bo to sie w głowie nie mieściło 😛

no ale temat widze stał sie tabu bo inaczej wyskoczy makaron i każe isc do kuchni:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Malowany_ napisał(a):

A ty piszesz, że nie widziałem, nie słyszałem i zachowanie ameba coś tam i że trzeba mnie konieczne prostować i pojasniac. No kur bez przesady.

Dobra z iskra sie pomyliłam, myslalam ze zaprzeczałeś - my bad. Przyznałam już ci tu racje.

komentarz o amebie tyczył sie powyższego ze sadzilam ze wiesz lepiej o kims jak cie nie było niz ci co byli - ale pomyliłam sie wiec to tez sie kasuje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Cynthia napisał(a):

Zastanawiam się, czy założyć konto na kafe 😏 ale to chyba źle wpłynie na moje zdrowie psychiczne. 🫠

Hahaha tu masz próbkę w wersji very very light 😂 ja nie polecam nic tam ciekawego nie ma. Tematy są nieustannie blokowane i kasowane. Połowa to trolle i multikonciarze. Brak ciekawych tematów. Nas to chyba tylko sentyment trzyma bo kiedys było śmieszniej i było więcej ludzi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi