Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie no ja w miarę luźne kupuję dlatego się dziwię i bulwersuję. Słaby materiał.

tez sie oszukuje ze to wina materialu :D

pewnie rozdarlo sie i tak na szwie :D

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Też bym chciała szerokie spodnie, takie cienkie na lato. Ale jak się ma kacze nogi, to ta opcja odpada 🥹 Gdybyście gdzieś widzieli model 3/4, to dajcie cynk!

kacze znaczy krotkie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Też bym chciała szerokie spodnie, takie cienkie na lato. Ale jak się ma kacze nogi, to ta opcja odpada 🥹 Gdybyście gdzieś widzieli model 3/4, to dajcie cynk!

Tez mam ten problem niestety. Czasem uda się coś kupić, niektóre firmy mają rozmiarówki na długość. Ostatnio takie sobie kupiłam w Polsce i lubie je nosic, nie są szerokie co prawda, ale są luźne i mają dosyć krótkie nogawki. Są wygodne, bo luźne i na gumkę.

https://www.reserved.com/gb/en/viscose-rich-trousers-028jp-87x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez mam ten problem niestety. Czasem uda się coś kupić, niektóre firmy mają rozmiarówki na długość. Ostatnio takie sobie kupiłam w Polsce i lubie je nosic, nie są szerokie co prawda, ale są luźne i mają dosyć krótkie nogawki. Są wygodne, bo luźne i na gumkę.

brzydkie sa te spodnie . na jakichs azjatyckich portalach duzo takich pantalonow znajdziesz oni tam czesto wlasnie takie maja z lepszych materialow w stylu len przynajmniej chlodno jak juz nie moze byc ladnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, libed napisał(a):

brzydkie sa te spodnie . na jakichs azjatyckich portalach duzo takich pantalonow znajdziesz oni tam czesto wlasnie takie maja z lepszych materialow w stylu len przynajmniej chlodno jak juz nie moze byc ladnie :D

Ha ha, no dzięki, mi się podobają 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ha ha, no dzięki, mi się podobają 😄

wiem ze babom sie podobaja bardzo ale w nich sie naprawde wyglada niekorzystnie :D a juz jak ktos ma duza dupe to wyjatkowo niekorzysnie w takich spodniach jak sie tluszcz trzesie :D nie mowie ze u ciebei tak jest bo nie wiem jak wygladas ale taki typ spodni nie wyglada atrakcyjnie :D 

i te z lenu naprawde sa ok mam taka koszulke i w lato w niej spoko sie chodzi i duzo takich spodni wlasnie z lnu znajdziesz

mnei sie wydaje ze te worki w ktoryhc chodza w emiratach chlopy to też beda z lnu to jest przewiewne i takie spodnie sa ok na lato tylko brzydko sie wyglada :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi