Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wiemy całkiem niedawno odbył się marsz patriotów w Londynie, na którym byli rdzenni Brytole, ze wszystkich krajów składowych UK, a także ci pochodzenia afrykańskiego i middle-eastern (ci ostatni dołączyli by protestować dla wolnego od radykalnego, religijnego reżimu Iranu), razem protestując przeciw polityce migracyjnej kraju i rozmywania się kulturowej tożsamości.

Pojawili się też policjanci i to w ogromnych ilościach, wielu z nich z konkretnym zadaniem: Mieli specjalne statywy przytwierdzone do korpusów, tak by transmitować przebieg marszu... Londyn już jest naszpikowany kamerami, prawie jak Pekin, ale rząd Starmera postarał się szczególnie by wszystko, każdy krok, ruch, twarz była na kamerach dobrze udokumentowana.

Ale co jest paradoksem sytuacyjnym - w czasie gdy ogromna części londyńskiej policji była oddelegowana na marsz - który chyba wbrew wyobrażeniom lewicy przebiegał spokojnie, w tym czasie migranci - przeciw którym protestował marsz - zorganizowali sobie zuchwały napad na sklep odzieżowy... Oczywiście policja nie mogła zareagować, bo wszyscy latali z kamerami, jak w Big Brotherze za tłumami na marszu...

Tak to wyglądało: 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

No cóż,oni lubią markowe ciuchy😅

Nom, naje i adasie muszą być a na nóżkach balanse

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Meczacy jestescie z tym rasizmem, juz lepiej gdy piszecie o kotkach.

Pattern recognition

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 godziny temu, eRCe napisał(a):

Aj dont ker if mandejs blu, czjusdej grej and łendsdej tu.

Tersdej aj dont ker about ju. Its frajdej ajm in low!

Mondej ju ken fal apart

Czjusdej, Łendsdej, brejk maj hart

Oł, Tersdej dosynt iwen start

Its Frajdej - Ajm in low!

🎵

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale zescie przywalili ten temat ciężkimi rozkminami 😱

btw u konkurencji widze ze psychoza nt. identyfikacji użytkowników trwa w najlepsze… w wykonaniu Pinkich i mózgów prezentuje sie to nawet dosyć zabawnie.
fajnie fajnie, ale do takich operacji dobrze byłoby jeszcze posiadać mozg 🙂 i wciąż nie (i pozdrawiam serdecznie z tego miejsca, wiem ze wiernie co niektorzy tu warują).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze muszę bo sie uduszę - ale pani która przoduje w domysłach i waruje na konkurencji 20h na dobę mocno skorzystałaby na jakims pobycie w sanatorium, w jakiejś przyjemnej lokalizacji.

2 minuty temu, eRCe napisał(a):

Oj tam, ok tam... Ja spamuje pierdołami nagminnie i co... Polecam koty zobaczyć na linku na górze xD

Jeszcze nie obejrzałam tego hitlera z Eurowizji 😂

Powiedzcie mi co innego maja w sobie air podsy, ze to są jedyne słuchawki takie dokanałowe czy jak to tam sie zwie które sie z grubsza trzymają mi w uchu? One wszystkie wygladaja more or less identycznie, ale pożyczyłam od siory i były ok. Warto wydać 250€ na te słuchawki?😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Jeszcze muszę bo sie uduszę - ale pani która przoduje w domysłach i waruje na konkurencji 20h na dobę mocno skorzystałaby na jakims pobycie w sanatorium, w jakiejś przyjemnej lokalizacji.

Jeszcze nie obejrzałam tego hitlera z Eurowizji 😂

Powiedzcie mi co innego maja w sobie air podsy, ze to są jedyne słuchawki takie dokanałowe czy jak to tam sie zwie które sie z grubsza trzymają mi w uchu? One wszystkie wygladaja more or less identycznie, ale pożyczyłam od siory i były ok. Warto wydać 250€ na te słuchawki?😂

Ja mam słuchawki JBL Wave na Bluetooth i też dokanałowe w pudełeczku ładowane na usb-c czyli tak samo jak AirPods... Bardzo fajne, świetna jakość dźwięku, 8h trzymają przy muzyce i gadaniu... Także polecam... W uchu też się fajnie trzymają... Cena korzystniejsza niż AirPods, wbudowany mikrofon bardzo przyzwoity.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, eRCe napisał(a):

Ja mam słuchawki JBL Wave na Bluetooth i też dokanałowe w pudełeczku ładowane na usb-c czyli tak samo jak AirPods... Bardzo fajne, świetna jakość dźwięku, 8h trzymają przy muzyce i gadaniu... Także polecam... W uchu też się fajnie trzymają... Cena korzystniejsza niż AirPods, wbudowany mikrofon bardzo przyzwoity.

U mnie to sie rozbija o to, zeby sie po prostu trzymały w uchu (mam chyba jakies małe). W pracy miałam takie appla tez, nie pamietam jak sie nazywały, takie czarne kulki, budsy czy coś takiego i mimo wyboru 3 rozmiarów tych gumowych zatyczek beznadzieja. Gubię je nawet siedząc przy biurku. Air podsy zupełnie inaczej leżały w uchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Jeszcze dodam, ze miałam 3 pary tańszych odpowiedników i 3x fail (zgubione bo wypadły). Żadne funkcje znajdz itd. Tu nie pomoga, gdyż one wpadają mi na tory, do jeziora itd…

W momencie jak raz co prawda udało mi sie odzyskać, ale musiaalm grzebać dosłownie w pokrzywach obiecałam sobie ze to ostatnie tego typu słuchawki 😂

ale jednak ich wielkość, żeby gdzieś zabrać na szybko itd.kusi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

U mnie to sie rozbija o to, zeby sie po prostu trzymały w uchu (mam chyba jakies małe). W pracy miałam takie appla tez, nie pamietam jak sie nazywały, takie czarne kulki, budsy czy coś takiego i mimo wyboru 3 rozmiarów tych gumowych zatyczek beznadzieja. Gubię je nawet siedząc przy biurku. Air podsy zupełnie inaczej leżały w uchu.

Każdy ma inny kształt kanałów usznych... Nie ma rady... Trzeba testować. Są Apple Stores, Samsung Stores... Nie wiem czy tam można przetestować... Włożyć do ucha... No ale to kwestia bardzo indywidualna.

No i bywają słuchawki z takimi obramowkami za uszy... To samo co inne ear buds tylko mają ten właśnie pierścień co pomaga trzymać słuchawkę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, eRCe napisał(a):

Każdy ma inny kształt kanałów usznych... Nie ma rady... Trzeba testować. Są Apple Stores, Samsung Stores... Nie wiem czy tam można przetestować... Włożyć do ucha... No ale to kwestia bardzo indywidualna.

No i bywają słuchawki z takimi obramowkami za uszy... To samo co inne ear buds tylko mają ten właśnie pierścień co pomaga trzymać słuchawkę 

No właśnie o tych tez myslalam.

przymierzac jako tako chyba nie można, bo nawet zakup przez internet słuchawek nie podlega zwrotowi, chyba ze coś maja wystawione stacjonarnie ale nie ukrywam ze tego bym nie włożyła 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio tez wlasnie takie kupilam, żeby nie gubic.Trzymaja sie lepiej,dźwięk o dziwo bardzo dobry jak na taka nieznana marke.Lepiej się trzymaja ,ale wiadomo jak zahaczę reka czy głową potrząsne to tez się lekko luzuja,ale przynajmniej nie spadna😅

IMG_20260521_133801_194~2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

btw u konkurencji widze ze psychoza nt. identyfikacji użytkowników trwa w najlepsze… w wykonaniu Pinkich i mózgów prezentuje sie to nawet dosyć zabawnie.
fajnie fajnie, ale do takich operacji dobrze byłoby jeszcze posiadać mozg 🙂 i wciąż nie (i pozdrawiam serdecznie z tego miejsca, wiem ze wiernie co niektorzy tu warują).

Dolarynie chyba bieżnia podbiurkowa daje kopa do działania tyyyle zadań od bladego świtu, a ta jeszcze znajduje czas na węszenie po innych forach.🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi