Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mniejsza o to, bo wiadomo, że ja bym swojej córki w taki bezbożny konkubinat nie pchała. Ale dziwi mnie i śmieszy, że jednak z was takie konserwy w tym nowoczesnym świecie swobód obyczajowych.

a jakby chlop byl 20 lat starszy ale pobozny to bys chciala zeby corka z nim byla :d ?

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

i nie 19latka nie ma takiego samego umysłu i doświadczenia co 10 lat starsza zeby szybko zczaic z czego sie ewakuować 

no i z tym sie nie zgadzam i tyle. 

8 minut temu, lamma napisał(a):

weź mnie to zbytnio nie interesuje i gdyby nie to srorum to bym nawet nie wiedziała że Chajzer ma młoda dzidę 

Wyobrazacie sobie jaki on sexowny jest nago czy coś 🤔nudy

no ja tez bym nie widzial :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mniejsza o to, bo wiadomo, że ja bym swojej córki w taki bezbożny konkubinat nie pchała. Ale dziwi mnie i śmieszy, że jednak z was takie konserwy w tym nowoczesnym świecie swobód obyczajowych.

W konserwatywnym swiecie to akurat takie zwiazki byly normalnoscia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, libed napisał(a):

a czy ty nie widzisz ze rozwiaznaiem tych sztucznych problemow by bylo jakby panstwa nie ulegaly religiom ?

wiuekszosc towich wydumanych problemow bierze sie z religii wystarczy sie religii pozbyc i po wszystkich problemach

Przeciez Wielka Brytania ani Niemcy to nie sa panstwa religijne. To znaczy oficjalnie Wielka Brytania niby jest, bo krol jest glowa kosciola, ale to nie ma zadnego przelozenia w prawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, ironella napisał(a):

Kazda z nas płacze w poduszkę i oddałaby wszystko żeby wrócić do czasów matury i móc pokazać się z ponad 20 lat starszym gościem który zrobił z żenady swój znak ropoznawczy.😂

Moje kolezanki by chyba do moich rodzicow zadzwoniły jakbym wpadla w coś takiego 😆 ale ja miałam fajne kolezanki a nie jakies knurze środowisko napędzane aerozolem plemnikowym i wyrachowane młode baby 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Przeciez Wielka Brytania ani Niemcy to nie sa panstwa religijne. To znaczy oficjalnie Wielka Brytania niby jest, bo krol jest glowa kosciola, ale to nie ma zadnego przelozenia w prawie.

ale toleruje to ze wierni robia co im religia nakazuje jak ktos sie chce modlic na drodze bo wybila godzina x i bog go wzywwa to sie moze modlic stad sie biora problemy wszystki bo jedna religia kaze  sie modlic a inna pozwala miec zone 11 latnia. skoro ktos mieszka ww gb to niech dostosuje swoje zyczaje jak mu religia nie pozwala to wypad do arabii albo watykanu

powinan sie skonczyc ta wsz3echobecna tolerancja dla religii jak religia koliduje z zasadami swieckiego panstwa to wypad do miejsca gdzie panstwo jest podporzadkowane religii 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wiek to jeden z miliona składowych. Nie przesądza o wszystkim.

to co przesadza ? dopuszczasz w ogole ze twoja corka znalazaby se sponsora w sensie ze swiadomie godzi sie na bycie sluyzaca 20 lat starszego dziada w zmian za to ze nie bedzie musiala pracowwac ale bedzie niewwolnica a chlop bedzie wierzacy. zreszta akurat z twoja wiara posiadanie seksualnej niewolnicy idzie w parze :D 

3 minuty temu, lamma napisał(a):

Ja to żałuję że nie znam tych wyrachowanych bab bo pełno tego w necie a zwykle pasztety jakieś uczucia muszą mieć wtf

na pewno znasz kazdy zna 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w pl swietnie ten konflikt widac jak gdzies w urzedzie chca zdjac krzyz od razy wrzawa to pokazuje ze ludzie nie rozumieja ze panstwo to panstwo a religia to religia i nalezy ich do ciezarowwki i do watykanu w jedna strone tam ich miejsce i tam niech se zyja jak im bog kaze. za to pierwsi do krzyczenia ze dzicy kolonizuja gb czy niemcy :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

na pewno znasz kazdy zna 

No niekoniecznie, każda zakochana jednej tylko po czasie przeszło i odeszła zostawiła typa z długami ale ciągle się podniecała z początku jaki super i seksy każdemu opisywała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lamma napisał(a):

i odeszła zostawiła typa z długam

no wwidzisz :D przestala miec profity z tego zwiazku bo chlop ma dlugi i odeszla :D ta chajzera tez na pewno odejdzie jak kebab splajtuje :D mial kase to byl super nie ma to juz nie jest.. czyli znasz.. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym się nie dogadała chyba z taką nawet bo ja jestem prosta baba nie znam takich dramatycznych postaci w serialu fajna widziałam miala ciężkie dzieciństwo przemoc domowa i wielkie tragedie więc została femme fatale wykorzystująca facetów ale żeby w realu takie postacie co potrafią kopulować i nic nie czuć tylko siebie sprzedawać i to z jednym a nie z wieloma to serio dziwne 

Edytowane przez lamma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, libed napisał(a):

to co przesadza ? dopuszczasz w ogole ze twoja corka znalazaby se sponsora w sensie ze swiadomie godzi sie na bycie sluyzaca 20 lat starszego dziada w zmian za to ze nie bedzie musiala pracowwac ale bedzie niewwolnica a chlop bedzie wierzacy. zreszta akurat z twoja wiara posiadanie seksualnej niewolnicy idzie w parze :D 

Nie będę dyskutować z twoim stekiem uprzedzeń i fantazji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

no wwidzisz :D przestala miec profity z tego zwiazku bo chlop ma dlugi i odeszla :D ta chajzera tez na pewno odejdzie jak kebab splajtuje :D mial kase to byl super nie ma to juz nie jest.. czyli znasz.. 

Nie wiem czy to było w związku z pieniędzmi po prostu się znudziła odkochala a kredyt on wziął na siebie i bajbaj ktoś mi gadał że znalazł sobie  seksi tancerkę striptizerkę więc nie jest źle xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, libed napisał(a):

no moze i cringowe tak samo jak chlop w bialych skarpetach i sandalach ale co kto lubi 

W sumie i tak niezle ze zaczaiłeś ze związek 40 z 20 to jak skarpetki do sandałów 😅a nie obiekt zazdrosci . 

tzn w pewnych kręgach to może i zazdroszczą skarpetek w zestawie z sandałami bo to świadczy o bogactwie 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, libed napisał(a):

ale toleruje to ze wierni robia co im religia nakazuje jak ktos sie chce modlic na drodze bo wybila godzina x i bog go wzywwa to sie moze modlic stad sie biora problemy wszystki bo jedna religia kaze  sie modlic a inna pozwala miec zone 11 latnia. skoro ktos mieszka ww gb to niech dostosuje swoje zyczaje jak mu religia nie pozwala to wypad do arabii albo watykanu

powinan sie skonczyc ta wsz3echobecna tolerancja dla religii jak religia koliduje z zasadami swieckiego panstwa to wypad do miejsca gdzie panstwo jest podporzadkowane religii 

Bez przesady, nigdy nie widzialam, zeby ktos sie modlil na drodze. Po co ktos mialby to w ogole robic, zeby go rozjechal samochod? Jak ktos chce sie modlic to niech sie modli, nie mozna tego zabronic ani sie nie da, natomiast malzenstwo z 11-ltkami nie jest dozwolone i nie zapowiada sie, zeby to sie zmienilo. Przeciez nawet w panstwach religijnych zwykle mozna wziac slub w wieku 18 lat, nie liczac jakichs radykalnie religijnych panstw jak Afganistan albo Watykan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

😅

Hm w sumie może i piniondze ale jak chętnie wciskała do japy i nie wiadomo gdzie jeszcze człona to to nie może być wyrachowane raczej 🤔wyrachowane to dla mnie jak biorą dziada na którego nie mogą patrzeć a odstawiają teatr żeby mieć lepszy poziom życia 

Edytowane przez lamma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Elciaa napisał(a):

@eRCe może tutaj mi napisz bo tam w żaden sposób nie mogę zdążyć. 😅

Odpisałem ci, że pytałem ciebie o Krzycha-Czelentano (🤣), bo pamiętam, że wrzucałaś foty "ciemnych" mężczyzn, więc uznałem, że nowa stylówka na Solaro di'Alvaro może ci potencjalnie przypaść do gustu xD

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi