Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt tez nie twierdzi, ze ta dziewczyna nie jest atrakcyjna, na pewno jest atrakcyjna, bo pewnie o to chodzi. Zaloze sie, ze Chajzer nie szuka kolezanek wsrod osob, ktore maja 19 lat tylko z jakiegos powodu dziewczyny. Ciekawe z jakiego, pewnie chodzi o porozumienie dusz.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Nikt tez nie twierdzi, ze ta dziewczyna nie jest atrakcyjna, na pewno jest atrakcyjna, bo pewnie o to chodzi. Zaloze sie, ze Chajzer nie szuka kolezanek wsrod osob, ktore maja 19 lat tylko z jakiegos powodu dziewczyny. Ciekawe z jakiego, pewnie chodzi o porozumienie dusz.

Właśnie najczęściej te zaburzone zwiazki dziada z laska z liceum to są jakies szare myszki a nie żadne piękności. Piękności maja rówieśnika (nie mówiąc o jakichś interesownych pod sponsoring typowo).

tez mi komplement ze jakis dziad mnie bierze ze względu na cyfrę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja mam chlopa i to ladniejszego ode mnie, i ogolnie nie obchodzi mnie czy ktos ma kogos mlodego, ale w tym przypadku to ona jest za mloda. Pamietam jaki mialam rozum w tym wieku i jaki rozum mialy moje kolezanki i jest to dla mnie niesmaczne gdy stary chlop sie za takie bierze. Gdyby miala 25 lat a on 45 to juz jednak cos innego, bo ona juz by miala jakies doswiadczenie zyciowe i w pelni rozwiniety mozg.

Przestań zazdrościć! Ona ostatnio dostała 5 z kartkówki z biologii !

😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Właśnie najczęściej te zaburzone zwiazki dziada z laska z liceum to są jakies szare myszki a nie żadne piękności. Piękności maja rówieśnika (nie mówiąc o jakichś interesownych pod sponsoring typowo).

tez mi komplement ze jakis dziad mnie bierze ze względu na cyfrę.

To juz raczej zalezy od jego zasobow. Nie podejrzewam, zeby ta dziewczyna byla brzydka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja nie zazdroszcze ani jemu ani jej.

no znaczy ze masz wywalone to normalna rekacja normalnej osoby ktora nie ma emocjonalnego podejscia do tego wynikajacego z wlasnego zycia

32 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Poza tym to paradoksalnie owszem może sie cieszyć bardziej jakims zwiazkiem bardziej w dojrzałym wieku bo nie żyją w kieracie dnia codziennego i kredycie i są razem bo chcą sa ze soba z wyboru a nie bo wypada trzeba męża utknęli  itd.

mysle ze ludzie bardziej sie ciesza soba jak sa mlodzi nawet z kredytem niz jak sa starzy bez kredytu

29 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Moja mama to nie wiem czy sie tak cieszy tym zwiazkiem, bardziej dla wygody go ma, a ciagle wspomina tate jednak. Ale jak tata zyl to na niego ciagle narzekala i byla sfrustrowana, na dodatek mu dokuczala i on tez mial jej juz dosyc, wiec w jej wspomnieniach to wszystko lepiej wyglada niz bylo naprawde.

z nostalgia wspomina mlodosc po prostu

21 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

To ty blokujesz forum?

dobrze ze zacytowwalas bo bym nie wiedzial ze jakis swir mi grozi :D

bekowy ten menel nie kasujcie go jego posty zabawwniejsze niz te o starych chajzerach i babach na dywanie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

No ale to zaprzeczasz temu co mowili bo sam wiesz lepiej co mysla? Bo nie zrozumiałam gdzie jest ten moment gdzie obnażasz hipokryzje, zgadując ze kłamią bo wg ciebie maja brzydsza żonę? Jeszcze do ciebie nie doszło ze twoj gust nie jest jakims wyznacznikiem?

tak wiem lepiej bo zanim przyszla to opisywal ja ze niby lepsza bo jest za co zlapac i nie wyglada jak dziecko. zapomnieli powiedziec ze 20 chlopow by zlapalo i jeszcze zostalo oraz ze nie wyglada jak dziecko bo wyglada jak chlop :D gwarantuje ci ze ta baba sie nie podoba 99% meskiej populacji i temu chlopu tez pewnie nie ale udaje bo tak sie lepiej czuje. nie znam nikogo komu sie podoba anna grodzka wiec ja nie wierze w to i tyle naprawde bardzo podobna z aparycji moze zarostu nie miala ale reszta zblizona. 

ten sam chlop smial sie tez z jakiegos geja tam i tez go obgadywali a pozniej przychodzi do niego zona ktora wyglada jak chlop. no sorry ale nadal podtrzymuje swowwwje zdanie ze albo homos i to wypiera albo z zazdrosci obraza inne baby bo wie ze nigdy by na niego nie zwrocily uwagi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

tak wiem lepiej bo zanim przyszla to opisywal ja ze niby lepsza bo jest za co zlapac i nie wyglada jak dziecko. zapomnieli powiedziec ze 20 chlopow by zlapalo i jeszcze zostalo oraz ze nie wyglada jak dziecko bo wyglada jak chlop :D gwarantuje ci ze ta baba sie nie podoba 99% meskiej populacji i temu chlopu tez pewnie nie ale udaje bo tak sie lepiej czuje. nie znam nikogo komu sie podoba anna grodzka wiec ja nie wierze w to i tyle naprawde bardzo podobna z aparycji moze zarostu nie miala ale reszta zblizona. 

ten sam chlop smial sie tez z jakiegos geja tam i tez go obgadywali a pozniej przychodzi do niego zona ktora wyglada jak chlop. no sorry ale nadal podtrzymuje swowwwje zdanie ze albo homos i to wypiera albo z zazdrosci obraza inne baby bo wie ze nigdy by na niego nie zwrocily uwagi. 

No i o czym ta jedna i ta sama anegdota która i tak opiera sie na domysłach ma świadczyć?

ze kazdy facet to prymityw który mając ponad 40 będzie ‚tworzył relacje’ z maturzystka? Nie, nie kazdy.

7 minut temu, libed napisał(a):

mysle ze ludzie bardziej sie ciesza soba jak sa mlodzi nawet z kredytem niz jak sa starzy bez kredytu

Masz straszna tendencje do wciskania ludziom tego co sadza na podst tego co sam sadzisz co biorąc pod uwagę fakt jak bardzo ‚specyficzny’ jesteś jako osoba jest dość odważne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

bekę maja tez ci co obserwują rzeczywistośc i czuja cringe tej sytuacji. Jak nie czujesz co jest cringowego w tym ze 41latek ma licealistkę za dziewczyne to nie wytłumaczę i dla świetego spokoju przyjmij ze wszyscy jak 1 maz zazdrościmy ;)

no wlasnie presja spoleczna wiele osob by tez tak chcialo ale sie boi reakcji otoczenia i tyle wiec kracza jak reszta zeby czuc przynaleznosc do grupy. 

24 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

a najwiecej komentują w stylu ‚hehe stare baby bul dupy’ tacy obleśni janusze

to tez prawda bo juz pisalem ze najczesciej to wzbudza emocje w ludziach ktorzy albo by chcieli albo sie pocieszja reszta jak zaba napisala ma wywalone na cudze zycie.. 

23 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja mam chlopa i to ladniejszego ode mnie, i ogolnie nie obchodzi mnie czy ktos ma kogos mlodego, ale w tym przypadku to ona jest za mloda. Pamietam jaki mialam rozum w tym wieku i jaki rozum mialy moje kolezanki i jest to dla mnie niesmaczne gdy stary chlop sie za takie bierze. Gdyby miala 25 lat a on 45 to juz jednak cos innego, bo ona juz by miala jakies doswiadczenie zyciowe i w pelni rozwiniety mozg.

to twoje zdanie na podstawie tego jaka ty bylas ale nie wiesz jaka ona jest. jakby byla jak ty to by sie z nim nie umowila a skoro umowila tzn. ze byc moze ona to z premedytacja robi i tak sobie wyklalkulowala ze to oplacalne a nie jest zadnym biednym czerwonym kapturkiem jakby byla to w zyciu nie wzielaby numeru tel.. od jakiegos dziada. jak wziela to nie jest statystyczna 20 latka i nie dzieje jej sie krzywda. on jej sila nie porwal z domu jak cygan i nie  wiezi tylko ona woli z dziadem mieszkac niz z rodzina i tyle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

A ja wlasnie nie lubie swoich starych zdjec, bo kiedys bylam o 10 kilo grubsza. W zasadzie przez wiekszosc 20+ lat mialam problemy z waga. Bylam zakompleksiona i ciagle na jakichs dietach, w ogole bym nie chciala znowu tak wygladac.

Zaraz libed ci powie ze jakbys WTEDY schudła to byś była szczęśliwsza wtedy bardziej ;)

chuj ze wtedy nie mogłaś albo np na twarzy sie miało dziecięcy tłuszczyk który nie zależy od wagi a rysy sie wyszlachetnily z wiekiem i to niezupełnie jest tak ze sie mogło to i tamto ;) libed wyliczył to z równania 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

raczej piekna nie jest bo jakby byla to by se wybrala majetnego w swoim wieku ktory by ja przygarnal jak wziela dziada to pewnie mocno przecieta jest 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

o wlasnie presja spoleczna wiele osob by tez tak chcialo ale sie boi reakcji otoczenia

wiele osób nie jest żałosnych i od związku potrzebuje więcej niz jędrnej dupy. Która można tez mieć w wieku 25 a nie brać sie za maturzystkę. Żałosne śmieszne i prymitywne ale widze ze nie dotrze i tak naprawdę wszyscy którzy nie maja zdania jak ty sadza to samo tylko zazdroszczą 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

A ja wlasnie nie lubie swoich starych zdjec, bo kiedys bylam o 10 kilo grubsza. W zasadzie przez wiekszosc 20+ lat mialam problemy z waga. Bylam zakompleksiona i ciagle na jakichs dietach, w ogole bym nie chciala znowu tak wygladac.

kazdy w zyciu ma jakis czas w ktorym go podrywaja wwidocznie wam mlodosc kojarzy sei z byciem brzydkim kaczatkiem ale wiekszosc ludzi ma odwrotnie :D

z wiekiem brzydna :D

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

ze kazdy facet to prymityw który mając ponad 40 będzie ‚tworzył relacje’ z maturzystka? Nie, nie kazdy.

ale tam nic nie ma o maturzystkach tylko ludzkiej zawisci ta ich kolezanka byla pewnie w ich wieku moze nieco mlodsza te chlopy mialy z 35 lat chociaz kto wie bo ta grodzka to wygladana na dobiegajaca 50 tki wiec moze mlodziej ten maz wygladal tylko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laseczki ogółem mają często bardzo niskie poczucie własnej wartości i bardzo dużo ładnych bab jest i nie czuja też że uroda to jakaś karta przetargowa że o ładna jakaś młoda i co z tego, sobie taka pewnie myśli głupia jestem bo tak też ludzie się do nich odnoszą i biorą tych dziadow bo co

Edytowane przez lamma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

raczej piekna nie jest bo jakby byla to by se wybrala majetnego w swoim wieku ktory by ja przygarnal jak wziela dziada to pewnie mocno przecieta jest 

Myslisz, ze jak sie jest atrakcyjnym, to w kolejce stoja bogaci rownolatkowie? Atrakcyjnych mlodych dziewczyn jest duzo, a ich zamoznych rownolatkow malo.

Gdy mialam 19 lat to moze tez bym poleciala na jakiegos slawnego dziada, nie wiem, chocby po to, zeby zaimponowac kolezankom, bo wtedy taki ma sie rozum. Na szczescie znalam tylko biednych rowiesnikow, wiec nawet nie mialam takich pokus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Zaraz libed ci powie ze jakbys WTEDY schudła to byś była szczęśliwsza wtedy bardziej ;)

chuj ze wtedy nie mogłaś albo np na twarzy sie miało dziecięcy tłuszczyk który nie zależy od wagi a rysy sie wyszlachetnily z wiekiem i to niezupełnie jest tak ze sie mogło to i tamto ;) libed wyliczył to z równania 

dokladnie :D mogla wtedy schudnac i by byla szczesliwsza niz teraz :D 

jej problemem byla nadwaga i brak akceptacji nie wiem czy przez siebie czy przez otoczenie

to czesto tez jest tak ze inni wtedy wygladali lepiej a teraz reszta sie rozpadla i zaba wwyglada lepiej od reszty i dlatego szczesliwa. ludzie lubia sie porownywac do ogolu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Na pewno bylabym szczesliwsza gdybym schudla, tylko ze mialam zaburzona relacje z jedzeniem i ze swoim cialem, i do tego w ogole nie tesknie. Tak poza tym to bylam szczesliwa, bo mialam duzo znajomych i chlopakow tez mialam, ale dopiero potem zaczelam sie czuc komfortowo w swoim ciele i to jest rzecz, ktora sobie cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

ale tam nic nie ma o maturzystkach tylko ludzkiej zawisci ta ich kolezanka byla pewnie w ich wieku moze nieco mlodsza te chlopy mialy z 35 lat chociaz kto wie bo ta grodzka to wygladana na dobiegajaca 50 tki wiec moze mlodziej ten maz wygladal tylko. 

To jaki związek ma z tym ze Chajzerem prowadzą sie z NASTOLATKA? Ta anegdota? 

ppza tym nie wciskaj komuś co sądzi o własnej zonie skoro sam mowi inaczej bo odczytywanie cudzych intencji idzie ci raczej średnio wiec bym sie aż tak nie opierała na tym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

wiele osób nie jest żałosnych i od związku potrzebuje więcej niz jędrnej dupy. Która można tez mieć w wieku 25 a nie brać sie za maturzystkę. Żałosne śmieszne i prymitywne ale widze ze nie dotrze i tak naprawdę wszyscy którzy nie maja zdania jak ty sadza to samo tylko zazdroszczą 

ale on jest jaki jest wiec jakby szukal czegos innego to chyba mial juz jakas babe i dzieci skoro mu sie nie podobalo to wiadomo ze woli ladna dupe. to ze ktos nie ma nie znaczy ze by nie chcial albo woli co innego czesto nie mna takiego wyboru jak on i tyle albo jest odpowiedzialny chce sie bawic w wychowywanie dzieci itd. on widocznie nie chce. 

czytalem tez jakis artykul o milionerach i dziwnym przypadkiem 80% z nich to pustaki bo jakas baba pisala ze na przyjecie 80% przychodzi ze znacznie mlodszymi babami i baby podobnie, t6ak jak ta babcia na tym dywanie wiec widac ze jak ktos ma xx lat milosc juz przezyl to jak ma wybor to wybiera to co ladniejsze niz to co brzydsze i tyle. nic dziwnego w tym nie ma i nie ma sie czym ekscytowac. 

jak sie ma do wyboru kupic stary samochod a nowy to sie wybiera nowy i tyle. to ze jezdze starym nie znaczy ze musze wychwalac to i zakrzywiac rzeczywistosc ze lepszy. ja sie tylko dziwie ze wystarczy miec dwa kebaby zeby se kupic jakas maturzystke w ogole sie te dziewoje nie cenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

dokladnie :D mogla wtedy schudnac i by byla szczesliwsza niz teraz :D 

jej problemem byla nadwaga i brak akceptacji nie wiem czy przez siebie czy przez otoczenie

to czesto tez jest tak ze inni wtedy wygladali lepiej a teraz reszta sie rozpadla i zaba wwyglada lepiej od reszty i dlatego szczesliwa. ludzie lubia sie porownywac do ogolu. 

Wlasnie teraz sie do nikogo nie porownuje, zawsze znajda sie ladniejsi ludzie, ale ja mam taki etap, ze lubie siebie i nie przeszkadz mi, ze ktos jest ladniejszy, good for them. I chcialabym zeby inni tez lubili siebie i sie czuli dobrze w swoim ciele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, lamma napisał(a):

Laseczki ogółem mają często bardzo niskie poczucie własnej wartości i bardzo dużo ładnych bab jest i nie czuja też że uroda to jakaś karta przetargowa że o ładna jakaś młoda i co z tego, głupia jestem bo tak też ludzie się do nich odnoszą i biorą tych dziadow bo co

biora bo jak maja do wyboru kolege menela z tira i starego dziada z kebaba to dziad to lepszy wybor i tyle. 

wy nie rozumie cie ze wszystko zalezy od opcji dostepnych. jakby miala do wyboru 20 lat mlodszego chajzera syna ojca od proszkow to by wziela ale ona miaal pewnie albo matka i ojciec albo menel z tira albo chajzer z kebaba i tyle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi