Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Mieszko z uw tak. Ale Kajetan poznański już był tylko psychopata niedoswiadczonym

nie wiem czy tylko :D dla mnie to wszystko jedno czy schizofrenik czy psychopata ja patrze na efekt i dla mnie efekt ten sam wiec obaj powwinni w klatce siedziec z mojej perspektywy. mogli sie leczyc nie chcieli to do klatki ja bym lapal w siatke i leczyl przymusowo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Instynkt samozachowawczy jest bardzo indywidualny. Już się przekonałem, że nie da się niektórych osób przekonać racjonalnymi argumentami w niektórych kwestiach. Nawet własne traumatyczne doświadczenia nie zawsze czegoś uczą. Można se gadać a każdy i tak żyje wg własnych poustawianych filtrów

ale ja wiem i nie przekonuje tylko sobie zartuje. 

nie da sie uchronic glupiego przed glupota jego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

slowo go wyleczy a moze wola zeby siedzi al z nimi niz w lesie a moze mu dosypuja leki do herbaty nie wiesz tego i kierowanie sie logika dziadka ze ktos jest ok bywwa zgubne. skoro matka sie od niego izoluje a jej gach mu gebe obil to jednak spokojny pewnie nie byl wobec niej

Nie wiem, nie znam tych wszystkich incydentów w sumie, nie będę sie wypowiadać już 

Teraz, shadow_no napisał(a):

Ode mnie też.

185cm/80kg bezdzietny

Haha ale zaręczonej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

No i mieszasz właśnie 2 różne tematy ten i poznański to w ogóle inne tło, jakies pierdy ‚filozoficzne’ zabawy w Boga itd. 

bo to bez roznicy dla mnie liczy sei skutek a nie zamiar. za zamiar to sad karze a ja oceniam na podstawie skutkow nie zamiarow bo mnie zamiar nie obchodzi bo mogl sie leczyc. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

bo to bez roznicy dla mnie liczy sei skutek a nie zamiar. za zamiar to sad karze a ja oceniam na podstawie skutkow nie zamiarow bo mnie zamiar nie obchodzi bo mogl sie leczyc. 

No to nie porównuj i nie nie liczy sie zawsze skutek. Ktos ma psychozę to to leczy. Ci 2 powyżej mieli poryte myślenie i to jest jeszcze gorzej bo na takie coś jak taki spierdolony umysł nie ma lekow 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie ten Mieszko to nie wiem, nie wnikałam , od razu wrzucalam go do wora poznański. Nie będę zgłębiać jego motywów zeby nie dawać uwagi takim zjebanym jednostkom bo tez na to pewnie liczą 

14 minut temu, libed napisał(a):

X

15 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Bezdzietny lambadziar?

Lambadziarz 😀

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja tez jestem lambadziara, tylko grubo po 30. No i nie chodze do solarium, ale nie mam dzieci i zyje beztrosko. I kilka razy sralam w lesie lamiac normy spoleczne.

no to ja tez jestem lambadziarzem w takim wypadku chociaz nie sram w lasach ani chodnikach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja tez jestem lambadziara, tylko grubo po 30. No i nie chodze do solarium, ale nie mam dzieci i zyje beztrosko. I kilka razy sralam w lesie lamiac normy spoleczne.

No widzisz, a w Polsce można srać w lesie i są do tego stosowne instrukcje.

'Jak robić kupę w lesie'. Nadleśnictwo Łupawa szkoli turystów https://share.google/q8ZrRIyfaU1Fg4Vt7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Albo niestabilna emocjonalnie.

ty jestes jak sernik i dla ciebie stabilne emocjonalnie sa tylko dziewice do slubu :D

z tym jego kolega z indonezji nadajesz na tych samych falach :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Haha ale zaręczonej?

No tak. Lepiej poczekać aż już będą po ślubie

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Bezdzietny lambadziar?

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Lambadziarz 😀

W sumie nie pamietam jaka była finalna definicja. Ale raczej nie. Solarium niebezpieczne bardzo a włosy na żel jak denzel ostatnio miałem w liceum

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

moze mu dosypuja leki do herbaty nie wiesz tego

O dobrze by było!!

skoro matka sie od niego izoluje a jej gach mu gebe obil to jednak spokojny pewnie nie byl wobec niej. 

Ojej :(

no to geny ma pewnie po ojcu skoro matka normalna :D

Matka ma dda z kolei to nie wiem :D

3 minuty temu, libed napisał(a):

nie wiem czy tylko :D dla mnie to wszystko jedno czy schizofrenik czy psychopata ja patrze na efekt i dla mnie efekt ten sam wiec obaj powwinni w klatce siedziec z mojej perspektywy. mogli sie leczyc nie chcieli to do klatki ja bym lapal w siatke i leczyl przymusowo. 

Tyle ze paychopatii się nie leczy. To możesz jedynie zutylizowac :D No właśnie tu jest ta różnica że jak ktoś jest psychopata jak Kajetan to jest świadomy a jak ktoś jest w paychozie jak Mieszko to nie kontaktuje z rzeczywistością. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi