Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

tak mysle ze otworzyl dla zysku te kebaby sa niedobre wiec nie otworzyl tego z pasji bo swietnie umie robic kebaby. nie nie umie.

Może w jego mniemaniu umie i jemu smakują? Albo myśli ze w końcu sie nauczy? Skad ty możesz wiedzieć dlaczego on to otworzył 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

jakby z pasji to by mial jednego w ktorym by sam je robil a ma min.. dwa w krakowie nie wiem jak gdzie indziej i samemu mu sie nie chce ich robic wiec tak zrobil to dla kasy wiec to zaden milioner celebryta. 

No posiadacz 2 knajp to raczej tez nie biedak 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Może w jego mniemaniu umie i jemu smakują? Albo myśli ze w końcu sie nauczy? Skad ty możesz wiedzieć dlaczego on to otworzył 😂

bo to oczywiste ze dla zysku. jadlem jak je jakis czas juz robil wiec jakby sie mial nauczyc to by sie nauczyl on sprzedaje je bazujac na ekoswirach ktorym opowiada ze to super kraftowa wolowina itd. czyli marketing smak mocno sredni cena wyzsza niz u ahemda wiec liczy na marketing ze na sciemie ze zdrowe zarobi. jak spracowane mieso ma byc zdrowe :D ale ludzie we wszystko uwierza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może nie ma pasji ale lubi kebaby i po prostu chciał miał swój?

no ja jakos nie widzialm rzeszy biedaków otwierających knajpy jedna po drugiej 

1 minutę temu, libed napisał(a):

bo to oczywiste ze dla zysku. jadlem jak je jakis czas juz robil wiec jakby sie mial nauczyc to by sie nauczyl on sprzedaje je bazujac na ekoswirach ktorym opowiada ze to super kraftowa wolowina itd. czyli marketing smak mocno sredni cena wyzsza niz u ahemda wiec liczy na marketing ze na sciemie ze zdrowe zarobi. jak spracowane mieso ma byc zdrowe :D ale ludzie we wszystko uwierza

No  chyba po to sie otwiera jakis biznes? Dla zysku raczej?

a tylko biedaki otwierają biznesy dla zysku? Chyba miałam inne wyobrażenie biedaków i biznesmenów 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

No posiadacz 2 knajp to raczej tez nie biedak 

to nie sa knajpy tylko buda z kebabem

ahmed ma lepsza a w krakowie monopol ma taki jeden dresiarz zwany szwagrem w sensie te budy nazywaja u szwaggra wiec ten chajzer zbankrutuje kwestia czasu bo drechole i studenci jedza u szwagra. chajzer ma jednorazowych klientow

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

A może nie ma pasji ale lubi kebaby i po prostu chciał miał swój?

no ja jakos nie widzialm rzeszy biedaków otwierających knajpy jedna po drugiej 

No  chyba po to sie otwiera jakis biznes? Dla zysku raczej?

a tylko biedaki otwierają biznesy dla zysku? Chyba miałam inne wyobrażenie biedaków 

no dla zysku od poczatku to pisze a wy ze jakas laska polecaiala na jego nie wiem miliony ? jakby mial miliony to by nie inwestowal w bude z kebabem kolo dworca tylko np. otworzyl restauracje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

to nie sa knajpy tylko buda z kebabem

ahmed ma lepsza a w krakowie monopol ma taki jeden dresiarz zwany szwagrem w sensie te budy nazywaja u szwaggra wiec ten chajzer zbankrutuje kwestia czasu bo drechole i studenci jedza u szwagra. chajzer ma jednorazowych klientow

Zaskakująco dużo wiesz jak na niezainteresowanego celebrytami ;) to wybacz nie wiedziałam ze to buda, aż tak go nie śledzę 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

no dla zysku od poczatku to pisze a wy ze jakas laska polecaiala na jego nie wiem miliony ? jakby mial miliony to by nie inwestowal w bude z kebabem kolo dworca tylko np. otworzyl restauracje. 

Może Nie poleciała na miliony tylko na jego sławę, której mu wystarczy bez milionów. Zreszta to tylko domysły. Zawsze jest jeszcze wersja dla naiwnych januszy ze to big love 

Ps przecież sam pisałeś wyżej ze wyrachowana i na coś tam poleciała. To zdecyduj sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaskakująco dużo wiesz jak na niezainteresowanego celebrytami ;) to wybacz nie wiedziałam ze to buda, aż tak go nie śledzę 😂

no stoi na srodku to ciezko nie zauwazyc, jadlem raz na imprezie firmowej zamowili i juz wiecej powiedzieli ze go nie wezma bo prawie nikomu nie smakowalo.

Może Nie poleciała na miliony tylko na jego sławę, której mu wystarczy bez milionów. Zreszta to tylko domysły. Zawsze jest jeszcze wersja dla naiwnych januszy ze to big love 

Ps przecież sam pisałeś wyżej ze wyrachowana i na coś tam poleciała. To zdecyduj sie

ale z czego jest slawny bo tego tez nie rozumiem ? co on takiego dokonal ? znasz go z czegos innego niz tegggo ze to syn tego chlopa ktory kazdy proszek reklamuje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

no stoi na srodku to ciezko nie zauwazyc, jadlem raz na imprezie firmowej zamowili i juz wiecej powiedzieli ze go nie wezma bo prawie nikomu nie smakowalo.

Wiesz ze ma, wiesz która, jakich ma klientów. Jak na zdystansowanego do showbizu i czytających cosmopolitan naprawdę godna podziwu wiedza;)

I ze w ogóle wiesz kto to, kto jest jego ojcem, gwałt na intelekcie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak 

No to ta buda stała pod blokiem mojej mamy i pamietam że na poczatku przez jakis czas ustawiały się tam kolejki po 20-30 osób.

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Elcia a testowałaś te na francuskiej w koncu?:)

Nie testowalam bo była w chuj kolejka i nie chciało mi się stać i czekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

I nie, faceci nie starzeją sie później / lepiej.

chyba nie widzieliście zakolakow z brzuszkiem pod 30. No ale w waszej głowie kazdy jest Bondem. 

nie wiem co jest bardziej bekowe - ‚wsciek’ bab w takiej sytuacji czy janusze które sadza ze baby maja wsciek 😀

Starzeją się lepiej. Dużo dłużej wyglądają młodziej jeśli chodzi o skórę i zmarszczki. (Łysienie i zakola to jest też w genach Ale można być łysy i nadal dobrze wyglądać;p) Biologia tak zrobiła i tak jest. Tak samo są plodni całe życie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Elciaa napisał(a):

No to ta buda stała pod blokiem mojej mamy i pamietam że na poczatku przez jakis czas ustawiały się tam kolejki po 20-30 osób.

Nie testowalam bo była w chuj kolejka i nie chciało mi się stać i czekać.

Ta kolejka szybko idzie 😀

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Starzeją się lepiej. Dużo dłużej wyglądają młodziej jeśli chodzi o skórę i zmarszczki. (Łysienie i zakola to jest też w genach Ale można być łysy i nadal dobrze wyglądać;p) Biologia tak zrobiła i tak jest. Tak samo są plodni całe życie. 

Nieprawda. Maja tak samo siwe włosy i zmarszczki. Kulturowo sie utarło, ze szpakowaty pan jest hot i dodaje mu to męskości, a siwa baba to stara baba. U jednych i drugich to jest efekt starzenia sie organizmu i nie ma w tym nic hot (albo jest - wedle gustu 😀).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie są tak samo płodni przez całe życie - ten mit już upadł. Wiek ojca ma duzy wpływ na zapłodnienie i Ew. Wady płodu.

Lyse tez nie jest ladne, w większości przypadków wersja z włosami jest atrakcyjniejsza. Trzeba być bardzo hot / mieć ładna głowę żeby łysym wygladac jakos zajebiscie (a i tak pewnie lepiej wyglądałby z włosami).

łysieją już studenci, wiec dla mnie opowiesci o hot/poznym starzeniu mezczyzn (tak wiem, łysienie to nie zawsze kwestia starzenia) to trochę powoli opowiesci z mchu i paproci które wiadomo, ze panom pasuje ;) 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ta kolejka szybko idzie 😀

Nieprawda. Maja tak samo siwe włosy i zmarszczki. Kulturowo sie utarło, ze szpakowaty pan jest hot i dodaje mu to męskości, a siwa baba to stara baba. U jednych i drugich to jest efekt starzenia sie organizmu i nie ma w tym nic hot (albo jest - wedle gustu 😀).

Nie prawda. Poszukam w necie źródeł. Skóra mężczyzn starzeje się wolniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja za siebie mogę sie wypowiedzieć i nie przeżywam

A dla mnie ta dyskusja wyglądała jak przeżywanie.

Godzinę temu, libed napisał(a):

jakby znalazl rowiesniczke to tez by mogla byc wyrachowane znalazl se mloda dupe do bzykania jego problem nie wiem czym sie ekscytowac. jakby znalazl 41 latke to nie gwarantowaloby to niczego. widocznie dobrze placa za te proszki i stac go bylo na nowszy model :D żenujące to będzie jak beda z tego big love robili jak marcinkiewicz i ta jego leniwa baba ktora pozniej plakala ze na rente musi isc w wieku 30+ a on ze nie stac go na alimenty :D

Ta jest 👍🏼

Godzinę temu, libed napisał(a):

nabijacie kase z reklam

Boszzz, libed to ksiądz z mojej parafii 😱

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi