Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, eRCe napisał(a):

Mimo, że współcześnie kobiety nie muszą już szczególnie polegać na majętnym mężu by przetrwać, to wciąż znajdują się takie lecące na zamożnych dziadków milionerów... Młoda żona Korwina-Mikke dobry przykład. Była (jest) wykształcona, nie musiała, ale chciała dziadzię... 😆 

Zawsze beda wyjatki.

28 minut temu, eRCe napisał(a):

No, wielu ludzi wychowanych w lewicowych środowiskach nie rozumie jak charakterne są konserwatywne baby, to jest fakt... Powinni się na Śląsk wybrać to by wiedzieli xD

Nudny jestes z tym wplatywaniem lewicy we wszystko. Kobiety czesto sa charkterne, bez wzgledu na orientacje polityczna.

31 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mój mąż nie ma prawa. Ma zakaz strzyżenia się na jeża.

Zawsze mnie śmieszy jak mnie na kafe przedstawiają jako zahukaną podręczną tyraną przez męża 🤭

Czyli wedlug RymCym nie jest prawdziwym mezczyzna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Jak już facetów obgadujemy to napiszę o BRODACH. Wiem że są takie modne że ojeja ale drodzy mężczyźni 90% Was broda nie pasuje. Naprawdę. Zapytajcie najpierw parę kobiet czy lepiej wam z czy bez nim pojdziecie slepo w modę. I sobie tak myślicie że wygladacie bardziej męsko a wam nie pasuje 

Broda postarza, moj facet nosi brode i gdy zgoli to wyglada od razu 10 lat mlodziej.

Ale ja mu nie bede bronic, bo to jednak jego cialo, niech robi z nim co chce i wyglada tak, zeby sie dobrze ze soba czul.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj mi kuzynka wysłała moje zdjęcie przerobione na kilka sposobów w AI i są całkiem spoko i zabawne. Ale w dwóch mi coś nie pasowało. I tak patrzę teraz na nie i mnie olśniło - mam wszystkie zęby 😂 Od razu wyjaśniam niewtajemniczonym, że nie mam przerwy na papierosa tylko genetyczny brak dwójek 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boze ale ten temat sie rozruszał. Aż sie boje stanąć z @selenaciowy twarzą w twarz 😬

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dzisiaj mi kuzynka wysłała moje zdjęcie przerobione na kilka sposobów w AI i są całkiem spoko i zabawne. Ale w dwóch mi coś nie pasowało. I tak patrzę teraz na nie i mnie olśniło - mam wszystkie zęby 😂 Od razu wyjaśniam niewtajemniczonym, że nie mam przerwy na papierosa tylko genetyczny brak dwójek 😛

I masz tam pauzy czy od razu ida trójki?;😀

Mój tata miał takie mikro dwojczyny tez ale coś pocudowal u dentysty 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do młodości to teraz coś na plus o kobietach. Japonki... albo chinki koreanki no nie wiem może wszystkie. U nich jest dużo chyba takich dbających o zdrowie i tam są osobniczki mające 60 lat A wyglądające na 30 żeby nie powiedzieć 20. Widzieliście o takich bankach necie? I nawet są tam 60 co rodzą dzieci 

Wtf :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Co do młodości to teraz coś na plus o kobietach. Japonki... albo chinki koreanki no nie wiem może wszystkie. U nich jest dużo chyba takich dbających o zdrowie i tam są osobniczki mające 60 lat A wyglądające na 30 żeby nie powiedzieć 20. Widzieliście o takich bankach necie? I nawet są tam 60 co rodzą dzieci 

Wtf :D

Ja mam kolege Chinczyka i wyglada ciagle tak samo odkad go poznalam jakies 17 lat temu. Oni chyba maja wiecej tluszczu w skorze i nie marszcza sie tak szybko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze coś tu pisaliscie o juwenaliach. I pomyślałam że to w sumie smutne że w dużych miastach to ludzie mają tylko takie juwenalia. No gwiazdy są spoko ale atmosfera to jest zupełnie inna jest spęd pijanych i naćpanych gowniarzy i tyle...

A na takich wiochach gminnych miasteczkach i w małych miastach to w okresie od końca mają do końca września to są co weekend koncerty nawet nachodzą na siebie w okolicy i trzeba wybierać. Bo muszą zorganizować dni miejscowości X i to zupełnie co innego rodziny z dziećmi młodzież wszyscy dorośli parasolki stoły budy z jedzeniem z piwem jakieś karuzele karmy zabawki broń nie wiem parady motocyklistów jeżdżą no i oczywiście duża scena 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja mam kolege Chinczyka i wyglada ciagle tak samo odkad go poznalam jakies 17 lat temu. Oni chyba maja wiecej tluszczu w skorze i nie marszcza sie tak szybko.

Hm tłuszczu ale skąd przecież nie jest tam zimno. To nie Mongolia ani Syberia ani nie są tez eskimosami

Ciekawe. Ale jest coś w tym masz rację muszę o tym poczytac

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

W Polsce tez byla taka kobieta, ktora urodzila w wieku 60 lat, a potem za pare lat umarla.

O jezus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jeszcze coś tu pisaliscie o juwenaliach. I pomyślałam że to w sumie smutne że w dużych miastach to ludzie mają tylko takie juwenalia. No gwiazdy są spoko ale atmosfera to jest zupełnie inna jest spęd pijanych i naćpanych gowniarzy i tyle...

A na takich wiochach gminnych miasteczkach i w małych miastach to w okresie od końca mają do końca września to są co weekend koncerty nawet nachodzą na siebie w okolicy i trzeba wybierać. Bo muszą zorganizować dni miejscowości X i to zupełnie co innego rodziny z dziećmi młodzież wszyscy dorośli parasolki stoły budy z jedzeniem z piwem jakieś karuzele karmy zabawki broń nie wiem parady motocyklistów jeżdżą no i oczywiście duża scena 

W mieście tez są dni miejscowosci, dni dzielnic, powitanie pożegnanie lata itd;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, eRCe napisał(a):

Męskość polega na tym, że nie pyta się kobiety o opinie, ani nikogo innego, tylko się nosi pod własne upodobanie, nie upodobania innych

Dyplomatycznie sie z tego wywinales.

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

W mieście tez są dni miejscowosci, dni dzielnic, powitanie pożegnanie lata itd;)

U mnie teraz byla taka impreza, ogladalam zdjecia, normalnie jakbym sie przeniosla w przeszlosc, gdy tam jeszcze mieszkalam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi